Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A régivel mi van, nincs már meg?
Vagy arra már nem akarodzik felülni. Nekem is törné a hátsómat a régi, ha ilyen új gépem lenne!:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ha addig visszakapom...
Visszakérték fotózni. Kell a kép a honlapra.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hozé! Jössz bejáratni az új szamarat?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem akarod összesarazni a "randa" vöröskét? ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Meglátjuk milyen idõ lesz.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nocsak! Kimondom, hogy cukrászda és mindenki elõkerül!:D
A sütizés részemrõl is rendben a jövõ héten.

Hétvége Pilis, terep. Most vasárnap nyomtam egy 70-es kört, vszinûleg ugyanezt fogom most is - Sz.endre, Vöröskõ, Papp-rét, Dobogókõ, P.szentkereszt. Ha jó idõ lesz, mint most vasárnap, akkor nagyon pihentetõ tud lenni.
Vállalkozó kedv...?

Zsizsi! Én mennék szívesen, csak van egy kis bibi. Írok privit.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez tetszik! Mindenkinek kéne egy ilyen "kutyasíp"! Vicces lenne!

Dante Mester! Hibernáltad az NRS-t, vagy csak nyugdíjaztad Magad? ( Netán tanulással múlatod az idõt?)

Hétvége Pilis, terep. Most vasárnap nyomtam egy 70-es kört, vszinûleg ugyanezt fogom most is - Sz.endre, Vöröskõ, Papp-rét, Dobogókõ, P.szentkereszt. Ha jó idõ lesz, mint most vasárnap, akkor nagyon pihentetõ tud lenni.
Vállalkozó kedv...?

Vállalkozó kedv van, edzettség is hozzá, meg 6vizsga... Most örülök ha 2hétig szinten tudom magam tartani és nem sorvadok. Ha minden jól megy akkor pénteken nyomatok egy 5órácskát, Budai-hegyeket megcélozva, aztán sajna könyvmolykodás 1000rel, ha esetleg valaki ráér, szóljon.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

És melyik cuki lenne? Mit szóltok a Czinielhez? http://www.cziniel.hu/main.php

A hétvégén szívesen csatlakoznék, de: szombaton gyalogos TT-n vagyok, vasárnap meg családi progi.

Ajánlhatom helyette a Marriott sütibárját? Fincsi, egész olcsó. All u can eat rendszerû, idõkorlát nélkül. Nos? :) Mellette kényelmes helyen lehet bandázni.

S szombaton merre TT-zel?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jövõ hét okés nekem...(az elsõ fele inkább)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dante, kezdek aggódni érted! (most, hogy a szokásos agyi daganatodon kívül felbukkant egy újabb veszélyeztetõ tényezõ, ez már így túl sok, hogy fogod ezt bírni?!).

Zsizsi, hali, hát újra itthon, igen. A barnaság megkopott, az idegek ismét kezdenek pattogzani, de jókedvûen és sütire kiéhezve itt vagyok és azt mondom, hogy mi lenne, ha a cukizást áttennénk jövõ hétköznap délutánra? Ugyanis ez a hetem már teljesen be van táblázva és nem birnám ki, hogyha nélkülem ejtenétek meg ezt a nagyszerû tevékenységet! Jövõ hét keddtõl bármely nap jó.
És melyik cuki lenne? Mit szóltok a Czinielhez? http://www.cziniel.hu/main.php

A hétvégén szívesen csatlakoznék, de: szombaton gyalogos TT-n vagyok, vasárnap meg családi progi.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is ettõl tartok...:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Mintha Pite lett volna az, aki törött bokával nyomta le a Gödöllõi teljesítmény túrát? Vagy tévedek?
Szóval, Dante, jó kezekben vagy...:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Õ mondjuk a kartörésemre is azt mondta...("Ha el lenne törve, jobban ordítanál, ne nyavajogj..." - osztán 8 hét gipsz, 2 újratörés...) :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Akkor meg ne nyafogj.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pite (doktorbácsi) elvileg megnézte, azt mondta sima ügy...

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

szóval azt hittem 1-2 nap, s rendbejön - ehhez képest hétfõre sokkal rosszabb lett, újra bevérzett, pedig nem is terheltem.

Nekem volt izomszakadásom a vádlimban és - rajtam kívülálló okok miatt - nem tudtam idejében kezeltetni, ami sok-sok hónapra nyújtotta a teljes gyógyulást. Ha még nem voltál orvosnál én a helyedben elmennék.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

kijövök én is aszfaltozni a Pilisbe.

Javaslom a Pilis szerpentint két méter szélesen, a közepén sárga szaggatott vonallal! Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jólvan, nem merem 100 %-ra megigérni, mert most még elég szarul vagyok. Szombaton volt Pite, megnézte, akkor már egész jó volt, lejegeltem stb, szóval azt hittem 1-2 nap, s rendbejön - ehhez képest hétfõre sokkal rosszabb lett, újra bevérzett, pedig nem is terheltem. Szóval visszatérünk rá.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Úgylátszik csak az NRS az, ami kimozogja!;)
Pilis, OK! Legalább most montival - is - megverünk aszfalton! :D
Cukrászda menet OK, csak ne csütörtök délután! Lens hallod...!? (Kutyasíp )

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Áááá, már tragikus 58-ra zuhant a sajátindex, végigpunnyadom az egész telet. Mindegy, de majd kimozgom valahogy. :)

NRS nem fog hétfégére összejönni, idõm nincs rá. Ellenben egy nagy cukrászdázást tervezhetnénk. Ha Piis terepet akartok, legfeljebb kijövök én is aszfaltozni a Pilisbe. Ha úgy leszek - ma ugyanis még kõkeményre be van dagadva a combom. (nem mozogta ki a motorost)

Te tekeréstõl függetlenül, akár hétközben is - egy nagy cukrászdázás taliban benne lennék.