Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És ettõl már nem fog szétszakadni a lábad? :D

Dantéval csak óvatosan boca! A múltkor is egy lábbal az elsõ között tolta fel magát Paprétre!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
boca;
Én csapatás alatt 130-150 pulzustartományban elkövetett 80-100 kilóméteres edzõkört gondolnék. ;-) (28-35 km/h) Ha ez bejön, lehet csatlakozni, de most ha már nagy ritkán - az óriási lemaradásommal (1 hónap kihagyás) - nyeregbe szállok, akkor már olyat mennék, aminek némi edzõértéke is van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Meki, boca szerintem nem szervezni akarja, csupán berakta ide, mint ahogyan én is beraktam máshova. És igenis van értelmük és van hatásuk. Amikor 10 vagy még több évvel ezelõtt elkezdtünk ilyenekre járni, még jóval kevesebb volt a nép is, meg a bringaút is (no meg az audis barom is :D).
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás

Valahol azt olvastam, hogy a Zemplénben 10 centi hó esett! Ez igaz? Ezek szerint nem mindenhol van ilyen meleg az országban?

http://bankut.hu
Ma este (mára virradóan) 4-6 cm esett ott.
~+2 celziusz.

(Szép idõnk lesz hétvégére, remélem!)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Hétvégén csapatunk? :)

Edzõgép aszfaltra kész. Ha nem esik és nincs -5nél hidegebb akkor én tekerek.

boca: Felvonulást nem itt kellene szervezni. Nekem személy szerint már hányingerem van ezektõl a tüntetésektõl/megmozdulásoktól. Épp elég hogy havonta legalább 1szer megpróbálnak elütni, semmi kedvem még hergelni is a népeket...

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Dante! Felolem mehetunk, legalabb megismerkedunk! Jönnel erre a megmozdulasra?
" A Cube el van vetve! "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Vasarnap 14 ora Mujegpalya!!! Felvonulas az elhetobb kornyezetert, szervezo: Greenpeace, Criticalmass, Levego MCS., Magyar Kerekparosklub.stb. Bovebb info: www.kerekparosklub.org
Gyertek!!!!
" A Cube el van vetve! "

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

Valahol azt olvastam, hogy a Zemplénben 10 centi hó esett! Ez igaz? Ezek szerint nem mindenhol van ilyen meleg az országban?

Bizony äm! Söt ehhez hozzäjön az iszonyat szel, jo kis hoätfuväsokat kepez!
(havertol)
" A Cube el van vetve! "

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Húha, akkor vigyázzatok magatokra ott Nyugaton!

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
a nyugati félteken iszonyat szél van árkot látogattam:(

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Voti, ez szép jellemzése volt a bringaútállapotoknak tegnap! :D

Mi is vótunk tekerni Zeddel, de ezúttal elbújtunk a tömeg elõl. Az erdõben egy szál bringással nem találkoztunk, csak néhány túrázóval, 2 lovassal, egy quadossal meg pár CM-mel.

Azt mondjuk nem csodáltuk, hogy bringás nem volt, mert úgy beleragadtunk többször is a dzsuvába, hogy ajjaj. Többször megálltunk tisztogatni a továbbhaladás reményében. Azért sikerült így is egy élvezeteset tekerni és végre keskeny ösvényeken izmozhattunk fölfele a csúcs felé! A nap pedig sütött és odalent ragyogott az egész vidék.

Ezt a hétvégét is végigbringáztuk. Hát mikor látott ilyet a világ február elején??? :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Má' nem is!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Kboy

Kboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 308 hozzászólás
hozé !
Küldenék neked egy privit csak tele van a boxod :(

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
Érdemes lenne ilyen esetekre egy jó kis kamionkürt, hosszan ámbár lágyan a delikvens fejétõl 2 cm-re megnyomni.....óóóóóóó be szép is lenne, aztán széttárva a karom, ja nem láttalak mondattal tovagurulni.... szép vágyak...
" A Cube el van vetve! "

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
:D

Ma én is gondolkodtam, hogy leütök egy-két fejet a bringaúton. Volt minden mint a búcsúban. Kutyasétáltató 50m-es pórázon keresztbe, görkoris aki a csengetésre széttárta a karjait, autós aki a Dunához az uccsó métereket is négy keréken akarta megtenni viszont jobbra indexelve balra kanyarodott, repülõmodellezõ(!). A legjobb azonban a szõke plázacica (bocs) volt, aki a kutyáját póráz nélkül sétáltatta, a kutyus farkcsóválva elém szaladt, mire a csajszi: "Dzsoni hát nem látod hogy jön a biciklis?". A "gyere ide" vagy "ül" vagy ilyesmi fel sem merült benne :D. Hányszor megfogadtam, hogy hétvégén, szép idõben 2-es út...

1000.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
"
-Figye má! Jön itt szembe nekünk!
-Mé, nem látja, hogy jövünk?
-Leüssem a fejit?
-Á, hagyjad, látod, hogy lóg a nyelve!
-De mit vigyorog itten?
-Én mégis leütöm a fejit!
-Úgyse éred utol, hátszele van!
-Szerencséje...
"

Szóval Voti, megúsztad.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Köszöntem én és vissza is köszöntetek :)

Gödön az iskolát és a két fekvõrendõrt elhagytátok, balra fordultatok, majd jobbra. Na ott pont a kanyarban, a fékeim a tiszteletetekre olyan eszeveszett nyüszítést rendeztek, hogy majd besz..tam. Sem elõtte, sem utána nem volt ilyen hangja és alig bírtam bevenni a kanyart, ezért csak egy sziasztokra futotta.

Áhá, szóval te voltál! Gondoltuk is, hogy megfordulunk és jól megverünk. :) Elvégre mi teljesen szabályosan gurultunk hárman egymás mellett a teljes utat elfoglalva, te meg szembe merészeltél jönni és így fel kellett bontanunk a jól megérdemelt társalgós köteléket :D
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Már tiszta lelkibeteg vagyok, hogy nem mentem el tegnap. :cry: