Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én Pilisben benne lennék. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na mi van? Végre szeretnél elcsípni egy kis cukirászda-túrát? :)
De össze kell ütni vmit! Döntést kéne péntekig hozni, mert nekem a hétvégén egy napot be kell áldoznom - családlátogatás, õsök+ilyesmi.
Pilis, laza terepezéssel - ha nincs csapadék - mehet, vagy aszfaltban is partner vagyok.
Jelentkezõk...?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hétvégén nem lesz valami jó kis laza tekerés?
Mondjuk mint a pilisi volt két hete. Az nekem nagyon bejött.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Téged várnak!:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Egyszer meg kéne néznem mit mennek vasárnap. Ha jól emlékszem valami 100km körülit emlegetett Márti. A szombati Vác oda-vissza körük nekem kevés ahhoz, hogy alkalmazkodjak idõben hozzájuk. Akkor inkább megyek egyedül. A szombatin többször találkoztam már velük 30-32km/h körül mennek az nekem lánctalpazva egy nagyon kényelmes, kicsit fázós tempó, de azért az eredményeiket látva gondolom a dupláját is tudnák (én meg közel sem ;)) csak ott nem az a cél.

Hmmm.... Lehet meg is kérdezem mit csinálnak vasárnap!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Pont Te jutottál az eszembe, mivel a szombati Börzsöny kör elõtt láttuk Õket Dantéval, Vácra menet! Nem edzesz velük? Vagy gyenguszok?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De õk "profik*", s fõleg oúton nyomulnak. Már ha Papp Ferkóékat nem vesszük, de õk csak fél-Biondo-sok. :)

*sokat edzõ amatõrök :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem a Biondó-csapata. Az elmúlt hétvégén is taliztunk veluk, de a Duna túloldalán-még.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A Gyilokdarazsaknak sincs közös edzése, legfejebb söröskorsóval bicepszre.
A Maratonnak van edzése? Mármint az, amikor a Mikusz elmegy pár komával edzeni, és a csapattársakat meg elküldi a bánatba, mert nem fog gyengébbhez alkalmazkodni?!
Dínóék ellenben elég komolyan veszik (Józsefhegyi), igaz, lehet, hogy ott nem nézik jó szemmel a lazítást.
A PCCC is rendszeresen tart közös edzésd, de Vörösváron.

Ugyanmár... a Mikusz meg a sebesség:)
Viszont minden hétvégén látog kb 2x30 fõs oúti csapatot Marót-Dkõ felé menni...azok kik lehetnek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csak egy a probléma: ez csak csajoknak van.

Hehh, kala majd átmûtteti magát. :) Különben is csini a virágos mez.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Malackák, nem tud vki olyan bpi egybesültet mondani, ahol ...

Bringabanda például. Abszolut megfelel a kritériumaidnak.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És van még a Száguldó Virágok is, amely az ország egyik legszuperebb csapata, mert nagyon jó benne a hangulat, van egy csomó kötelezõ cukizás és kellemes hétvégi csapatások a Pilisben, Börzsönyben. Csak egy a probléma: ez csak csajoknak van.

Egyébként a Happy Bike-nak is van menõsebb része, akikkel mindig lehet menni valamerre. Vagy te konkrétan olyan edzésre gondolsz, ahol valaki a kezedbe nyom egy edzéstervet és tekerésen is mondja, hogy mit csinálj? Akkor irány a PCCC, õk ebben az egyik legjobb és legemberségesebb csapat.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Gyilokdarazsaknak sincs közös edzése, legfejebb söröskorsóval bicepszre.
A Maratonnak van edzése? Mármint az, amikor a Mikusz elmegy pár komával edzeni, és a csapattársakat meg elküldi a bánatba, mert nem fog gyengébbhez alkalmazkodni?!
Dínóék ellenben elég komolyan veszik (Józsefhegyi), igaz, lehet, hogy ott nem nézik jó szemmel a lazítást.
A PCCC is rendszeresen tart közös edzésd, de Vörösváron.
Ausztria, Kenguruk földje!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

a GyL-t nem ismerem, ez a Setike-féle? a Hepikre gondoltam már, de az meg talán már túlságosan baráti társaság jelleggel bír, ott lehet továbbra is lábat lógatnék :)
a merida maraton teamrõl olvastam korábban, hogy õk abszolút hobbival is foglalkoznak, kérdés, hogy léteznek-e még :)

léteznek...
http://www.meridatea...indexFlash.html

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a GyL-t nem ismerem, ez a Setike-féle? a Hepikre gondoltam már, de az meg talán már túlságosan baráti társaság jelleggel bír, ott lehet továbbra is lábat lógatnék :)
a merida maraton teamrõl olvastam korábban, hogy õk abszolút hobbival is foglalkoznak, kérdés, hogy léteznek-e még :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Happy Bike? Gyilkos Lódarazsak? :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Malackák, nem tud vki olyan bpi egybesültet mondani, ahol nem akarnak mindenképp sportolót faragni belõlem, de van rendszeres, leginkább hétvégi edzés, hogy egy kicsit megmozgasson, motiváljon, a haverokkal való jánosthegyezésen és az asszonykával való pilisezésen túlmenõen?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hork, itt a disznókõnig. Éppen csajozom! Húzzatok máshova varacskolni!

Te nyertél!
Egészen megváltoztál (nem éppen elõnyödre), a múlkori túrán még valamivel jobban néztél ki!:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Úgy látom Zedpignek éppen egy Bõingnyi beszólása van (737) ! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hork, itt a disznókõnig. Éppen csajozom! Húzzatok máshova varacskolni!

Feltöltött kép
Ausztria, Kenguruk földje!