Olyan bringást keresek aki kerülte már a Tisza tavat.
Infókat szeretnék begyûjteni

a 120 km és 4000 szint, bár csak hazai terepen
Ma délután befejeztem amit tegnap elkezdtünk. A Spartacus igazi látványossága a tegnap megtett út, viszont a második szakaszon már nem kellett olyan sokszor a kidõlt fákat kerülgetni. Jó volt, szép volt, de jelen állapotában inkább egy gyalogtúrára alkalmas az út egésze. Néhány képet még feltöltöttem a tegnapiakhoz.A kunyhó után a lefelén kellett volna nyomnunk egy balost.
Most nézem meg a térképen, tényleg elnéztem sajnos, mert lefelé nem volt "kedvem" a gps-t nézegetni
Az erdészetin rongyoltunk le a patakig.
Azért itt a track, valaki kérte múltkor:
Route: UVH-Csobánka-Kisrigó-Spartacus-ösvény-Visegrád | Bikemap.net
Jó kis kör volt, a rommá ázással együtt
Most nézem meg a térképen, tényleg elnéztem sajnos, mert lefelé nem volt "kedvem" a gps-t nézegetniA képek alapján látom a Jenõ kunyhó után következõ részt kihagytátok,pedig remek keskeny ösvény és jó a kilátás az Apát-kúti bércre és a Kiliánra.Jenõ kunyhó-erdészetin É-ra 200m-jobbra erdészeti,majd itt 50 m és balra egy nagyon keskeny ösvény a Spartacus folytatása.A Telgarthy rét felett lesz valóban vége...egy szép hídon is át kell tekerni.....majd legközelebb.
A "nádi" bringát közelebbrõl én is megnézném.
Igen ....tetszett a térség....már tervezem a következõ hosszabb felfedezõ túrát.Az ördög völgyön végighaladó Z bejárása /Rudabánya hegység/ természetesen a terv része + egy hosszabb aszfaltos tekerés /Felsõtelekes,Kánó,szlovákiai részen,Dernó/... stb.....Gyönyörû helyeken jártál (a szlovák térség meseszép). Zsizsivel 2-3 évente mindig visszatérünk az Aggteleki térségbe (a képeid láttán érthetõ okok miatt
). Idén nyáron is megcélozzuk a térséget a 2 hetes túránkon ...
A képek alapján látom a Jenõ kunyhó után következõ részt kihagytátok,pedig remek keskeny ösvény és jó a kilátás az Apát-kúti bércre és a Kiliánra.Jenõ kunyhó-erdészetin É-ra 200m-jobbra erdészeti,majd itt 50 m és balra egy nagyon keskeny ösvény a Spartacus folytatása.A Telgarthy rét felett lesz valóban vége...egy szép hídon is át kell tekerni.....majd legközelebb.Gyorsan feltoltam a képeket, de már lépek is különösebb komment nélkül, mert a kutyámnak még be kell szereznem a beígért szülinapi grillcsirkét.
Szép volt, jó volt, de a Spartacusból bringával egy jó darabig elég volt ennyi.
Képek itt: Spartacus kétszer
....újabb pont a "célkeresztben"
https://picasaweb.go...iKarsztSzadelo#
az idõ rövidsége és az idõjárás miatt "nyúlfarknyi" túrák.....
A jelzett Z turistaút nem megy át az üzemen, hanem a térképen is jól láthatóan az üzem hátsó bejárata elõtt átmegy egy patakon vissza be az erdõbe.
Ezt tegnap még nem tudtam, ma meg bringamosás közben vettem észre, hogy a patak túloldalán folytatódik a Z. A sárból viszont már nagyon elegem volt, ezért a fafeldolgozó másik vége felé vettem az irányt, de balszerencsémre most zárva volt a ki-be járat. Amikor az õr meglátott meglepetésében káromkodott egy nagyot, de hamar lenyugodott, mert nem hepciáskodtam vele, látta csupa sár vagyok, és kértem engedjen ott ki, ne kelljen visszamennem az erdõbe. A végén még mosolyt is eleresztett, amikor elköszönvén további szép napot kívántam neki.
A patakon átkelve lehet kikerülni az üzemet.
Hú, Zoli, nagyon szépen köszönöm a feltöltést!!!
A látottak még inkább megerõsítenek abban, hogy egyszer oda is el kell jutnom. De csak és kizárólag jó idõben!
akkor lehet a csalánra koncentráltam
ténzleg nem rémlett a kerítés így képen sem.
Nincs mit, szívesen.Hú, Zoli, nagyon szépen köszönöm a feltöltést!!!