Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
:D Mi van Pite, nem kell a szokásos színvonalat hozni! :D (többiek értetlenül néznek...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
nekem is vasárnap....pu....iii!
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
útvonalterv ábrázolásánál jól jöhet

1elõre a Budai-hg. térkép nem találós >(
ha vkinek kell ilyen, jelezzen, a tipikus bringás célpontok térképei (Mátra, Börzöny, Zemplén, stb) elérhetõek a neten
így el tudja dönteni, hogy megveszi-e a térképet, mert a monitort ugye nehéz lenne elcipelni a túrára :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Zednek jó volt.

Hát mert neki "kimozogta". :D

De félretéve a hülyéskedést - szerintem a városi közlekedés szimulációja nem aszfalt, bár kétségtelenül anyagában az. :) Olyan Dömörkapus-Dobogókõs-Pilises izé kellene. De speciel legutóbb Szentendréig 15 perc alatt kisprinteltem Pomáz felõl, minthogy azon a kerékpárútnak nevezett förmedvényen botladozzak...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Aszfalthoz húzhattok még egy vonalkát! De ha (nagyon) esik, nem kívánok részt venni, papírkutya vagyok :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csatlakozom szammer javaslatához!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Vasárnapra találjuk ki, hogy mi legyen. Útvonal? Ja és a lényeg - döntsük el, hogy "aszfalton megyünk" lesz-e, vagy "országútizás". :) Céloznék arra, amit Szentendrén nyomtunk egyszer, ami padka föl-padka le, sárba bele menet volt - és technikai értelemben ugyebár aszfalt volt, de azért mégsem nevezném annak. :)

én nem szívesen akarok 10 fokban vizes, saras dzsuvában menni, így tõlem egy pont a szilárd burkolatra, ami úgysem azt jelenti, hogy (az x.sz.) fõuton megyünk végig, hanem a túravezetûnk ismer finom-kis erdei aszfaltos utakat, amire óvatosan rávezeti a társaságot...:chin:

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

De Te szeretsz szenvedni. :chin:

A bringa nyergében, terepen igen, máshol nem.

Zednek jó volt.

A magánéletet nem itt kell kitárgyalni! ;):D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zednek jó volt.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ne nyafogj, én éjjel-nappal bent vagyok a hét minden napján és nekem sem fizetnek érte.

De Te szeretsz szenvedni. :chin:

Vasárnapra találjuk ki, hogy mi legyen. Útvonal? Ja és a lényeg - döntsük el, hogy "aszfalton megyünk" lesz-e, vagy "országútizás". :) Céloznék arra, amit Szentendrén nyomtunk egyszer, ami padka föl-padka le, sárba bele menet volt - és technikai értelemben ugyebár aszfalt volt, de azért mégsem nevezném annak. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

igen átigazoltam magam...de honnan tudod? Majd vasárnap megbeszéljük a bartelt meg a többit is...;)
üdv
szam

nevezési lapodon rajta volt :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Szammer, végülis a Bringabandában kötöttél ki? Ha vasnap megyünk, akkor pl. cserélhetünk ékszert papírra :)

igen átigazoltam magam...de honnan tudod? Majd vasárnap megbeszéljük a bartelt meg a többit is...;)
üdv
szam

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Szammer, végülis a Bringabandában kötöttél ki? Ha vasnap megyünk, akkor pl. cserélhetünk ékszert papírra :)

Közben meg készítek majd egy részletes tervet, térképpel, a közösbe bedobni jó idõ esetére :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lóvé nyema? Az nem jóóóó!
Vasárnapi tekerés - amúgy mókásan, szammeresen - az jóóóóó...
Amit a napi nyolcórában nem lehet elvégezni, az .... ide mindenki azt ír be, amit gondol.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

egy kifizetetlen benttöltött szombat nekem .

Ne nyafogj, én éjjel-nappal bent vagyok a hét minden napján és nekem sem fizetnek érte.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
"Ne dolgozz nyolc óránál többet, és kész."
Dante

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Neked is jó. :( Vasárnap néked, aszfalt?

Ohó, vasárnap jó. :) Meló nem jó. :) Nem, nem, nem, nem fogsz meggyõzni, hogy egy kifizetetlen benttöltött szombat nekem .

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás
A vasárnapi esõmentes-mókás-aszfaltos-tekerésben benne vagyok én is.
szammer

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Neked is jó. :( Vasárnap néked, aszfalt?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Attól tartok ez nem a nemzetgazdaságnak "jó". De hát errõl szól, ha egy kis cégnek dolgozol. :(