Szerintem Kala volt az
azért az elég ciki lenne (ráadásul nem vagyok ketten )
itt az idõ, h fél év után levágassam a hajam?
Szerintem Kala volt az
Szerintem Kala volt az2 lány elözött meg, "NATI"-t (ha igy nevezik) nem számítom mert már a pihenõbe ért utol :rocketman
sztem al01 kolléga volt az....Eddig egyszer veszítettünk el túrán valakit, már nem emlékszem ki volt az.
Hazafelé a bicikliúton Szentendre-Bp. között, én mentem elöl. Mentünk egy 28 körüli tempót, tekintgettem hátra, és számoltam az árnyékokat 4...5, megvan. Pestre érve derült ki, hogy valaki "idegen" beállt a sor végére, mi meg onnan valakit "elveszítettünk".
Nem jellemzõ egyébként.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
szentendre 104-105 m, szentlászló hegytetõ 510, onnan le kisrigó mellett, dömörkapu - vörösdagonya út elág az olyan 300on van kb, dobogókõ meg 700, az ugye egyszer 400, meg még 400, plusz a kisebb nagyobb "hullámvasutak"....Szentendre-Dobogókõ 650 körül van.
kb 900 mMi (szvsz) elég jó tempóban felmásztunk Dobogókõre még, utánna le Pilisszentkereszt-Csobánkai elágazás-Pomáz-Budakalász-Békás útvonalon jöttünk vissza.
Nem tudom mennyi ez szintben, gondolom jön Hozé és belinkeli a szintrajzot.
Na, mi már meg is jöttünk, 4 órán belül lezavartunk egy kellemes 110 kilómétert, amibõl az utolsó 30 elég gyilkos szembeszélben ment. Szint nem volt vészesen sok, de azért volt (dimbes-dombos 800 m). Persze elég bevállalós volt kaja nélkül és kábé 3 korty vízzel.
Jó reggelt,
hasonló a helyzet, mint Dantéval, de azért szándékozom menni, lesz vkinél telefon, h fel lehessen hívni, h hol lehet csatlakozni? Kb 20-30 perc késést valószínûsítek :-/
Szevasztok!
Mehetek én is?
A szentendrei út, vagy a hídról lejövõ kerékpárút/nánási út sarkán van a találkozó?
Sanci