ZED nagyúr mint mondtam nem vitázok (pedig vártam hogy felhozod hogy nem mindegy hogy az emelkedõ aszfalt vagy talaj, sár van vagy nincs, fújj a szél vagy nem, stb..) tehát nem sokat ér a szint ha a körülményeket figyelmen kivül hagyjuk.
Bocs, de szerintem a nagyúr egyáltalán nem írt olyat, hogy az emelkedés függene bármitõl. Az emelkedés egyszerûen csak emelkedés. Legyen az 20%-os vagy 1 %-os! Max te érzed meg a különbséget, de a gps-ed ugyanazt az emelkedést fogja mérni sárban, mint aszfalton!
Megfogadtam hogy amig két lány is megelöz fölfelé addig én nem foglalkozom kalóriával, szinttel csak kõkeményen edzek hetente egyszer.
Tehát még van 7 edzésem a PILIS kupáig, szerintem közel a siker. Valaki nem tudna bevenni az egyesületébe ?
Akkor kõkeményen edzhetsz életed végéig, ugyanis mindig lesz olyan, hogy megelõz egy lány (és most nem magamra gondolok persze!). Ennek a hozzáállásnak egyébként sincsen semmi értelme, max.a saját életedet nehezíted meg vele!
Tehát még van 7 edzésem a PILIS kupáig, szerintem közel a siker. Valaki nem tudna bevenni az egyesületébe ?
Tipp: irány a BringaBanda! Õk vendégszeretõek és tudsz náluk edzeni, sõt edzéstervet is tudsz iratni magadnak. S ha jól mész, akár még versenydíjvisszatérülést is kaphatsz, vagy kedvezményt alkatrész-, bringavásárlásban. Persze, ehhez valóban jól kell menni.
Közel a siker? A 2 ládára gondolsz, amit megtalálsz majd a pálya mentén?