Sziasztok!
Holnap megyünk egy izgalmas kört a Pilisben (kb. 65km 1800 szintemelkedés), 10kor indulunk a kesztölci CBA-tól.... Lehet csatlakozni!
rockshox@citromail.hu
Az izgalom megvolt:)
Sziasztok!
Holnap megyünk egy izgalmas kört a Pilisben (kb. 65km 1800 szintemelkedés), 10kor indulunk a kesztölci CBA-tól.... Lehet csatlakozni!
rockshox@citromail.hu
Mennyire saras a Pilis?
:DA múlt évben Blero adott egy tippet..köszönöm.
https://picasaweb.go...ziliceiFennsik#
A teljesített útvonalat majd leírod?
(Egyszer találkoztunk veletek, elég rendesen "toltátok", így nem szívesen hátráltatnánk benneteket, de majd a magunk öreges tempójában egyszer mennénk egy ilyen kört)
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Sziasztok,
hétfõn szeretném a Pilis és a Visegrádi-hegység minden komolyabb, országútival járható emelkedõjét megmászni. Indulás Pilisszántó felõl Dobogókõ-re. Érkezés Pilisszántóra (ezt az utat ismerem).
Segítsetek légyszíves, hogy merre menjek ezután, mert nem ismerem egyáltalán a környéket.
Elõre is köszi!
off:
Dante, épp láttam a fotókat a Bakonyerdõ Maratonról és megállapítottam, szerintem találkoztunk tegnap du. 6 elõtt vagy körül valahol Hûvösvölgytõl a Határ-nyereg közt...
on.
Itthon ezt sokkal nehezebb összehozni, mivel több a hegy, amit meg kell dolgozni, s emiatt több a hegytetõ és a völgy, amin szint szempontjából "nem produktív". Értsd ezalatt, hogy mondjuk Ladakban, 60 kilin 4000-et mászni és 4000-et lejtõzni 1 db hegyen egész kényelmes.