Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Fõleg 6-7 cukrászda meglátogatása után lesz nehéz az a bringa!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zed apó ne rosszalkodj! Én a "nagyon nehéz de legalább lassú" bringámmal megyek, oszt nem szeretném összasarazni ám! ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Aszfaltra terveztük a mókát, ráadásul így a lerövidebb. Aki nem akar már feljönni Szentkereszt után a Kakashegyire (mondjuk nincs messze), annak sem a fõutat javallom visszafele, hanem inkább a hosszúhegyit - az úgyis zúzottkõ, nem túl saras. Max ennyi a terep. Illetve.... ...Szentkereszten a kocsma mellõl is felmehetünk a Kakashegyire toronyiránt.... ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Only aszfalt+sok cuki, vagy valami ilyesmi.
Ez amolyan lensver-tortúra lesz:D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Sziasztok! Holnap milyen terepen megyünk? Ennyi esõ után is bemegyünk a terepre, vagy aszfaltozunk?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát jó, akkor én is csak délután megyek valahová. Még halovány fogalmam sincs, hogy hová...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja, ha most kinézek a kb. tíz órája esõ esõre, tisztán látom a jövõt. Holnap délelõtt sajna nem tekerek veletek, mert végre nekem is családi programom lesz (nahát, tisztára meglepõ már!), és délután megyek el valamerre, mert addigra már kitisztul az idõ.
Zed holnap dolgozik. Dante te jössz a holnaputáni túrára? Ha nem, lóvét valahogy elintézzük hétfõn vagy kedden. Vagy persze tekerhetünk holnap egyet délután!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Úgy érzem, kissé saras lesz a holnapi nap:D

nekem is azt súgja valami...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Úgy érzem, kissé saras lesz a holnapi nap:D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Azért figyeled, hogy a babakocsinak semmi baja? :D

Holnapra nem mond már annyira vészes idõt, akkor terep? Áll a 10:00 UVH? (viszek zsetont Zednek) Ha mégiscsak elmosná az esõ, akkor majd telefonon értekezünk, oks? (szóval majd legyetek bekapcsolva) Ja, és ki jön? (Nati, Zed (?), Meki, én? mindenki más melózik?)

Én ha holnap tekerek akkor délután és HHH - Hárs h. - János h. lesz az útvonal, ez elég jól járható dzsuvában is, a HHH és a Hárs hegy közt lehet kicsit gázos, lényeg h. mászáshoz legyen jó a terep. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mert kimozogta!!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante, nem elég, hogy tettben is megtetted volna, de most elméletben is hirdeted!

Azért figyeled, hogy a babakocsinak semmi baja? :D

Holnapra nem mond már annyira vészes idõt, akkor terep? Áll a 10:00 UVH? (viszek zsetont Zednek) Ha mégiscsak elmosná az esõ, akkor majd telefonon értekezünk, oks? (szóval majd legyetek bekapcsolva) Ja, és ki jön? (Nati, Zed (?), Meki, én? mindenki más melózik?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Akkor Te jól megsz..tad! Itt csak ma kezdett igazán esni, eddig csak csepegett néha.

73Kacsa

73Kacsa

törzsvendég

• fórumtag
  • 639 hozzászólás
A heten milyen ido volt itt a nagyfovarosban?

Ugyanis en a heten Zalaban voltam, s csak 6x aztam el...:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Druszával szombaton mi más túrát megyünk. Igazi dumálós, öreguras kujtorgást a Pilisben. Elötte meg jól megmérjük a "Kona-t." De a vasárnapi lazulásban benne vagyok.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante Te állat! :D
"...mert kimozogja..."

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Dante, nem elég, hogy tettben is megtetted volna, de most elméletben is hirdeted! Na de majd ha a te gyerekeden akar majd egyszer átmenni valaki! ;)

Egyébként nagyon klassz kis avatar lett!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
Évek óta, ha ilyen bepótoljuk-szombaton-az-egyik-ellógott-hétköznapot-nemzetileg megmozduláson, akkor reggelente 7-8-kor szinte csak mentõautókat, vöröskeresztes kocsikat látsz az utcán és álmosszemû ápolónóket a HÉV-en.
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Neked Miszter. ;)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
p**u**ncik
szombaton munkanap!
vazz
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!