Csodás idõ van, igazi cukrászdázós, csavargós!
Tehát 10.00-kor a Margit híd alatt az üvegbúránál? Csak azt mondja meg valaki, mi az a üvegbúra!
Szerintem csak szimplán a Margithíd alatt , Budán persze. Az van üvegfallal határolva.
Csodás idõ van, igazi cukrászdázós, csavargós!
Tehát 10.00-kor a Margit híd alatt az üvegbúránál? Csak azt mondja meg valaki, mi az a üvegbúra!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nem elfelejteni 17-én TT!
Pláne a Zsizsi alapból 16 kilós Kelly's-e.
Zsizsi! Hozd inkább a Konát, nagy hegyek lesznek!
kicsit visszább +voltNati, egy sommázatot idetölthetnél a holnapról, mert egy darabon lehet hogy én is veletek tartanék. Muszály ragaszkodni a betonyhoz?
Igen becses (és szívemnek kedves) társaság! Mivel voltatok olyan kedvesek és máris egész sokan jeleztétek, hogy szimpatizáltok a fotózós túrával, ezért ezennel meghirdetem a
7 CUKI TÚRÁT!
Igen, jól olvastátok. Az április bringás téma ugyanis ez lesz, és a következõképpen nézne ki az egész:
Tali: Margit-híd üvegbúra vagy Fogaskerekû
Útvonal:
Hûvösvölgy (itt benézünk a cukiba) > Hidegkút > Solymár > Pilisszentiván (cuki) > Pilisvörösvár (2.kedvenc cukim) > Pilisszántó (kicsi, de ari cuki látogatása) > P.szentkereszt (ismerõs néni cukija) > Kakas-hegyi út > Dömörkapui út > Szentendre (katonasági cuki) > Római-part (No.1 cuki)
Egyébként nem kell megijedni, nem kell mindenkinek mindent végigenni, elég ha megvárjátok, amíg én eszek meg mindenhol 1-1 sütit. Ugyanis muszáj listát készítenem, hogy hol mit ajánlok.
Persze nem árt, ha hozunk egy kutyapórázt is, mert a 4. v. 5. hely után már lehet, hogy húzni kell engem.
A túra betonos lesz, de lesz benne mászás bõven. Olyanok jöjjenek, akinek nem baj, hogy folyton megállunk egy cukinál és hogy várni kell. Minden cuki elõtt csoportfotó fog készülni, és lesz ahol bent is (ahol a társaság úgy dönt, hogy õ is bemegy oda).
Remélem benne vagytok egy ilyen ökör-túrában, szerintem nagyon jól fogjuk magunkat érezni.
Nézegetem a hétvégi idõjárást, és egyelõre vasárnapra szebb idõt mutat. Mondjuk nem nagyon lehet szvsz tudni, mert össze-vissza fog esegetni az esõ. Szóval ha nagyon esõs lesz a hétvége vagy csak kicsit mennénk, vagy eltolnánk a következõ hétvégére!
Egyébként meg nézzétek meg ezt a rövid dokumentumfilmet, amelyben amerikaiak bebizonyítják, hogy az amerikaiak idióták. Szénné fetrengtük magunkat. Angol nyelvtudás szükséges:
Hát jó, akkor én is csak délután megyek valahová. Még halovány fogalmam sincs, hogy hová...
Fõleg 6-7 cukrászda meglátogatása után lesz nehéz az a bringa!