Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. március 12. - 18:05
Ok.
Szóval Hozénak nemcsak a bringája ötös!
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani.
Kinek melyik cuki tetszett a legjobban a túrán? (csak azt sajnálom, hogy a Czinielbe nem mentünk össznépesen, mert az az egyik legszuperebb cuki MO-on). Azért aki evett már ott, nyugodtan tegye bele a mérlegbe a Czinielt is. Mert most nem tudom eldönteni, a Cziniel, vagy a p.vörösvári a legjobb.
Szóval Hozénak nemcsak a bringája ötös!
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani.
Kinek melyik cuki tetszett a legjobban a túrán? (csak azt sajnálom, hogy a Czinielbe nem mentünk össznépesen, mert az az egyik legszuperebb cuki MO-on). Azért aki evett már ott, nyugodtan tegye bele a mérlegbe a Czinielt is. Mert most nem tudom eldönteni, a Cziniel, vagy a p.vörösvári a legjobb.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. március 12. - 17:56
Stimm, pont azért írtam!zOrg:Hihi! Pedig elég találó!
"In idem flumen bis non descendimus"
Írta 2007. március 12. - 17:51
zOrg:Hihi! Pedig elég találó!
"Szia, nézd csak, hoztunk neked franciakrémest!" NEEEEEEEEM... > Szegény õsök nem tudták, miért rohansz olyan gyorsan a wc felé!
Era: a végén már én se nagyon kívántam az édességet, bár megvallom, azért a jobb cukiknak még nem tudtam ellenállni. Szentkereszt után már ábrándozni is kezdtem, hogy majd milyen jó lesz a Czinielben. Hát egy frászt! Sajna egy üres asztal sem volt!
"Szia, nézd csak, hoztunk neked franciakrémest!" NEEEEEEEEM... > Szegény õsök nem tudták, miért rohansz olyan gyorsan a wc felé!
Era: a végén már én se nagyon kívántam az édességet, bár megvallom, azért a jobb cukiknak még nem tudtam ellenállni. Szentkereszt után már ábrándozni is kezdtem, hogy majd milyen jó lesz a Czinielben. Hát egy frászt! Sajna egy üres asztal sem volt!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2007. március 12. - 17:48
Aha.
Ezek szerint zOrg nem ismeri Dantét.
Különben tudná, hogy az "agyon vágásnak" nincsenek meg a tárgyi feltételei.
Egyébként meg a sós pogácsát ott kinálgattam állandóan, de
inkább cipeltettétek velem végig.
Ezek szerint zOrg nem ismeri Dantét.
Különben tudná, hogy az "agyon vágásnak" nincsenek meg a tárgyi feltételei.
Egyébként meg a sós pogácsát ott kinálgattam állandóan, de
inkább cipeltettétek velem végig.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. március 12. - 17:24
"agyon váglak" ezért :DOFF "De mivel ez itt OFF, ezért törlöm, ezt meg zárom."
Írta 2007. március 12. - 17:21
Írta 2007. március 12. - 17:17
mér egyik cukiban sem volt egy kis só ? sós franciarémes ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. március 12. - 17:13
Mért, krémest nem is ettél az úton! Vagy tévednék...?
Kérdezt Dit-et! Bármit megevett volna, ami egy kicsit is sós. Már egy nyamvadt zsíroskenyérrel is kiegyezett, csak SÓ legyen rajta. De sajna, hoppon maradt.
Kérdezt Dit-et! Bármit megevett volna, ami egy kicsit is sós. Már egy nyamvadt zsíroskenyérrel is kiegyezett, csak SÓ legyen rajta. De sajna, hoppon maradt.
Írta 2007. március 12. - 17:09
A legjobb az volt, hogy hazaérek, erre anyám: "Szia, nézd csak, hoztunk neked franciakrémest!" NEEEEEEEEM....:broáf:
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. március 12. - 17:05
Lens szervezett egy túrát, amin a résztvevõk már nem akartak "pihenni", megállni, sõõõt! Még cukiba menni sem akartak!
Hát látott már ilyet a világ!?
Röviden: "Hogyanutáltassukmegacukrászdákatmindenkivel"-túra.
Vagy ez durva? Á dehogy!
Jön még olyan túra, ahol az éhezõ kerékpáros ráront az elsõ fagyizóra!
Hajrá!
ps.: Lens! Megnézhetnénk a cukrászdákat, a megye keleti felében is. Nem?
Hát látott már ilyet a világ!?
Röviden: "Hogyanutáltassukmegacukrászdákatmindenkivel"-túra.
Vagy ez durva? Á dehogy!
Jön még olyan túra, ahol az éhezõ kerékpáros ráront az elsõ fagyizóra!
Hajrá!
ps.: Lens! Megnézhetnénk a cukrászdákat, a megye keleti felében is. Nem?
Írta 2007. március 12. - 16:40
Tényleg nagyon klassz volt a tegnapi túra. Nagyon jól éreztem magam. Csodálatosan szép volt az idõ, remek társaság és sok-sok finom süti. Nem gondoltam, hogy elérkezik életemben a pillanat, amikor nem akarok már megállni túra közben egy cukinál, mert már herótom van a sok sütibõl. Hát ezt is megértem.
És ezer köszönet a türelemetekért. Jó indítása volt ez a kerékpáros évemnek.
Képeket talán holnap fel tudom rakni.
És ezer köszönet a türelemetekért. Jó indítása volt ez a kerékpáros évemnek.
Képeket talán holnap fel tudom rakni.
Írta 2007. március 12. - 15:24
Én támogatnám. Hozé stílusa nagyon feldobná az újságot!
Egyébként meg Kriszta-virág tényleg nagyon jól bírta, csak így tovább!
Egyébként meg Kriszta-virág tényleg nagyon jól bírta, csak így tovább!
Írta 2007. március 12. - 11:56
Írta 2007. március 12. - 11:49
Ne keverd Zsizsi, az meló, ez meg szórakozás.
Írta 2007. március 12. - 11:39
Hozé egy zseni!
Megszavazunk Néked havi egy cikket a BIKEMAG-ban!
Vajh mit szólnak ehhez a mindenható URAK?
Megszavazunk Néked havi egy cikket a BIKEMAG-ban!
Vajh mit szólnak ehhez a mindenható URAK?
Írta 2007. március 12. - 11:06
OFF "De mivel ez itt OFF, ezért törlöm, ezt meg zárom."
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. március 12. - 10:54
Phenomenalis, colossalis![...]gondoltam mi lenne ha a Bikemag "stáb" menne ilyen túrára... Végül is miért ne.
"Stílgyak" bravúr.
Köszönjük!
:clap:
Írta 2007. március 12. - 10:42
Én is köszönöm a túrát nagyon jól esett veletek tekerni
Egy lángosért ölni tudtam volna a sok édesség után,de sajna mindenhol az orrunk elõtt fogyott el
Egy lángosért ölni tudtam volna a sok édesség után,de sajna mindenhol az orrunk elõtt fogyott el
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Írta 2007. március 12. - 09:24
Persze az lett a vicc, hogy amiért hazarohantam, sztornózódott, de persze itthon derült ki. Szóval maradhattam volna - simán.
Na persze! Ezt telcsin is megkérdezhetted volna. Egyszerûen mikor megláttad a szemcsiddel a dombcsit belement a kakcsi a naciba és azzal a felkiálltással, hogy Neked dolgod van inkább a lejtõt választottad. Akik ott voltak mind tudják!
Írta 2007. március 12. - 09:04
Nati!
A leendõ új virágnak add át gratulációnkat!
Szerintem elég jól bírta.
A leendõ új virágnak add át gratulációnkat!
Szerintem elég jól bírta.