Azt a k.va! Lehet a 2.kört kiállva kellett volna, és akkor nem fájna...Valaki linkelte a TdP topicba. BRM600
A 3 kör sok lett volna, de a 2 nem esett rosszul. Bár... a seggem fáj.
Minden elismerésem Hozé
Bocs, közben besokalltam, kiscica mentési és szállítási akció volt, esély sem volt közös tekerést megszervezni. Azért szívtam a szitáló esõben 4 órát, de az már csak az "érzés" kedvéért.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
A 3000 az szint lenne és terepen, vagy outi?
Sly78!
Mályinkától föl Bánkúti elágazóig túlnyomó részt eléggé zötykölõdõs,defektet nem igen kapsz,mert hát fölfelé mégy.Bánkúti elágtól le Lilla felé résen kell lenni,mert a tempó nagy és van néhány kátyú.Nem t'om mit vállal egy országútis,én montival 1.75ös slick gumival jártam arra 1 hónapja.
Legális vagy nem, de iszonyat jó. 50 feletti, de tényleg fantasztikus. Majd legközelebb az egyik kulacsban hozok:D Persze a végén nem sikerült érte elmennem, de el nem fog veszni...
Kösz srácok a tekerészést, délután még vissza is mentünk Alsó Jegenye völgybe a gyerkõccel és Judittal sétálni. Jól éreztem magam, különösen az "UST ügynök" 2 órát. Egy kullancsnak azért sikerült átjutni a blokádon, nemrég találtam meg a combomban...