Ronin, nekem tetõzött az allergiám, esélyem sem volt kimozdulni.
Jobbulást Hosi! Ha nem jön közbe semmi a jövõ héten befejezem a börzsöny Törökmezõ-Nagymaros szakaszát, onnan meg át a komppal és végig megyek a pilisi útvonalon.
Ronin, nekem tetõzött az allergiám, esélyem sem volt kimozdulni.
No, akksi feltöltve, itt vannak a mai képek.
Kijelöltem a turistautak.hu oldalon a kimaradt szakaszt Törökmezõtõl Nagymarosig, az itiner szerint kb. 15 km és 600m! maradt ki. Szintben ez azért nem kevés, nem gondoltam volna.
No akkor ha jól látom: ZsCs; TheKop; Ronin; MJani és jómagam hajlunk a BEAC Maxira. Én a mostani hétvégén az egyik napon ráérnék a börzsönyi részt megnézni. (A jövõ héten is, a másikat). MJanit személyesen nem ismerem, a többiekkel már találkoztam, de -ahogy tudom- nálam sokkal erõsebb, így az õ tempóját én nem bírom. Ma megtudom, hogy melyik nap lesz jó, és akkor aki akar és tud menjünk és nézzük végig...
Kala Te melyikre gondolsz a BEAC-ra vagy a másikra?
Dante...
Azért én megnézném azt az embert, aki az utolsó centiig a kéken csinálná meg a börzsönyi részt.
A börzsönyi szakasz legnehezebb pontja a Foltán kereszt elõtti szakasz. Múlt héten voltam ott, szerencsére ki van irtva a sûrû bokros rész. Hát, jó hosszú, meredek és néha köves. Azután meg meredek, keskeny ösvény de gyökeres. Késõbb a meredek füves réten átvágva jobbra tartsatok az úton, onnan már jól követhetõ a jelzés. A Foltán kereszt után már "csak" a Csóványos következik. A bal oldali, azt hiszem K jelzésen menjetek. Ez is néha nagyon meredek de vannak benne pihenõ szakaszok is és az út jól járható. Csóványos és NagyHidegHegy között mindenképpen a P háromszögön menjetek ! Lejtõs, egy nyomsávos ösvény, gyönyörû helyen száguldasz NagyHH tövéig. Ez a jutalom a Foltán-keresztes mászásért. Imádni fogjátok !!
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Na jó, de attól még lehet járhatóbb v.melyik másik?! Persze lehet végig a K a legjárhatóbb, én mindig csak követtem a "helyieket" ha ott voltam, nem ismerem a jelzéseket arra