Ha nem esik, 7-kor UVH?
Vélemény...?
Mondjuk meg Danténak! A többség dönt!
McGywer, H.Zoli, kicsinységem.
UVH, vasárnap kora reggel?
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Ja, azt én is ígértem... bocsi!
Délután v. este felteszem. Az enyém a gyaloglás alatt is mért. UGYE?!!!!
Figyu "pszichomotoros"!
Vasárnap pitymallatkor* indulnék modjuk UVH-tól, és megpróbálok memóból felidézni egy régi - és naná, hogy nehezen járható - útvonalat fel a Kevélyre. Aztán valszeg Pilis-tetõ, de ha lesz nálunk térkép- miért ne lenne - akkor még bármilyen utat is kipróbálhatunk!
Aztán mire megjön Dante Dobkõre, mi még szunyálhatunk is egyet.
* kb. 6-félhét (nem merek korábbi idõpontot írni, mert csúnyákat fogsz írni!)
Figyu "pszichomotoros"!
Vasárnap pitymallatkor* indulnék modjuk UVH-tól, és megpróbálok memóból felidézni egy régi - és naná, hogy nehezen járható - útvonalat fel a Kevélyre. Aztán valszeg Pilis-tetõ, de ha lesz nálunk térkép- miért ne lenne - akkor még bármilyen utat is kipróbálhatunk!
Aztán mire megjön Dante Dobkõre, mi még szunyálhatunk is egyet.
* kb. 6-félhét (nem merek korábbi idõpontot írni, mert csúnyákat fogsz írni!)
Figyu, lehet róla szó!
Egy biztos,én vasárnap korán reggel - értsd hajnalban - fogok elindulni, mivel fotózni is szeretnék. Részemrõl mehet a menet, ha nem félsz attól, hogy feltartalak majd!
Más valaki benevez egy kis vasárnapi pilisi tekerésre, Dante Mester vezetésével!?
Jójó, térképet nem adunk neki, na!
Nálad mindenre és annak ellenkezõjére is számítani kell.De vasárnap én délben tudok csak indulni, erre számíts.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers