Engem már "lecsesztek", vigyázz Te is!
Szombat: Budai-hegyek
Vasárnap: Pilis
Érted!?
Bikertigger.
Igaz, ami igaz, gyors. (Szentendre-Vecsés: 28 perc.)
5-ös, M0, csák móric hid, szentendre vagy üröm/pborosjenõ ennél gyorsabbat nem nagyon tud, max helikopterrelHa dante is jönne biztos tudna egy rövidebb utat is:D Alex te jössz nagykörösrõl és a pilisig akarsz menni az MO-on nem nagy kerülõ az??
Szentendre tutinak tûnik, ahogy így nézegetem a térképet!
Eredeti szerzõ: oldbike
Pilisszentkereszt-mária pad-erdészeti-vaskapuszurdok-vaskapu-és akkor a "régi hadiút"-Z/becsatlakoztam a sorompónál,szerpentinhez vezetõ túrista út/
Pilisszentkereszt-mária pad-erdészeti-vaskapuszurdok-vaskapu-Z/becsatlakoztam a sorompónál,szerpentinhez vezetõ túrista út/ez egy erdészeti útoldbike!
Mária-pad felõl mentél fel, vagy Pilisszentkereszt felõl?
(Amúgy a Vaskapu alatt húzódó út az egykori római hadiút.)
Hja, aki ilyenkor nyeregbe pattan, az ne csodálkozzon, ha fázik a segge!
Hogy szoktátok a Visegrádit megközelíteni? Szentendre felõl, vagy Csobánka - Tölgyikrek? Esetleg Pomáz - Kõ-hegy?Zsizsi!
Szombaton Budai hg van nem? Alex a vasárnapi Pilisre izgult rá!
Alex! Általában UVH vagy Szentendre a kiindulópont.
Szombaton nem a Budai hg. van tervbe véve? Vagy félreértelmeztem valamit?Szombaton 1/2 10-kor lesz találka a Kolosy-térnél. De ha Neked jobb, akkor találkozhatunk a Margit hídnál, vagy a Batyin is.
Ez így azért túlzás!Alex a vasárnapi Pilisre izgult rá!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
_Alex_!
Szombaton 1/2 10-kor lesz találka a Kolosy-térnél. De ha Neked jobb, akkor találkozhatunk a Margit hídnál, vagy a Batyin is.
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_