ó, alig várom a tortúrát! nagyon hangulatos fotók, érzed, hogy kell az embert kivakarni a rööökamijébó'
Valahogy úgy. Most már nekem is mehetnékem van, lehet elmegyek én is tortúrázni. Mikor is lesz?
Nekem nem rööökamijém, hanem sezlonyom van.
ó, alig várom a tortúrát! nagyon hangulatos fotók, érzed, hogy kell az embert kivakarni a rööökamijébó'
Valóban ne írigykedjetek,idõnként szívesen tekernék csak a hétvégeken,ahogyan a "normális" munkarendben dolgozók
oldbike, komolyan irigyellek! Én is szakácsnak állok!
Fura egy hely ez az egom. Mikor ide költöztünk azt hittük nagyváros, de igazából olyan, mint egy falu...szinte mindenért pestre kell mennem, ha venni akarok:( Ahhoz képest mennyi hegy van itt, kevés a bringás.Csoda, hogy a neuzerbolt megél itt. Dirtpálya is csak egy kezdetleges van,azt egy hét gyakorlással kinõttem:(
Off:Faterodat nem veszélyezteti a leépítés?ON
Fura egy hely ez az egom. Mikor ide költöztünk azt hittük nagyváros, de igazából olyan, mint egy falu...szinte mindenért pestre kell mennem, ha venni akarok:( Ahhoz képest mennyi hegy van itt, kevés a bringás.Csoda, hogy a neuzerbolt megél itt. Dirtpálya is csak egy kezdetleges van,azt egy hét gyakorlással kinõttem:(
Off:Faterodat nem veszélyezteti a leépítés?ON
Egyébként fura módon itt Egom környékén nincsennek bringások...legalább is nem találkozom velük. Itt a fórumon sincsennek. Egyetlen karbon merida oútis csajt látok csak a városban, de néhány "freeridert":(