Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot!
És ebben már benne van a szombati 65?
Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot!
Köszönjük, Zsizsi! Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot !A hegyi biciklizésem is alig haladja meg idén az 1000 km-t...
Igen, de Janóék négyen lassabb teljesítést terveztek (utánunk min. 1,5-2 órával értek be, beleszaladtak az Egedrõl lefelé a sötétbe, persze lámpa nem volt náluk. Eltévedtek, és elég elcsigázottan értek be...
Én egy futótársammal mentem végig, aki már kétszer ment a 65-ön, így viszonylag jól emlékezett az útra és a tempója is megfelelõ volt nekem.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Köszönjük, Zsizsi! Hát, nem volt könnyû, fõleg futva, hiszen idén mindössze 78 km-t futottam hegyekben. De megérte a fáradságot !A hegyi biciklizésem is alig haladja meg idén az 1000 km-t...De jó hallani, hogy jól éreztétek magatokat! Zaskarrace, Burce grat Nektek! :clap: Szívesen gyalogoltam volna én is - mondjuk hosszút - de sebaj, megyünk mi is, csak bicóval. (Remélem még a télen!)
Nemcsak a vége, nagyon sok ismert rész volt az egész túrában, de tudod, hogy én sosem voltam híres a tájékozódási képességeimrõl. Ezért is örülök, hogy sikerült a futótársam, az itiner, és a hóban található lábnyomok segítségével elkerülni az eltévedést...Értelek. A Vége neked is ismerõs volt már biztos. Legalábbis a Várkúti rész.
Igen, de Janóék négyen lassabb teljesítést terveztek (utánunk min. 1,5-2 órával értek be, beleszaladtak az Egedrõl lefelé a sötétbe, persze lámpa nem volt náluk. Eltévedtek, és elég elcsigázottan értek be...Zoli (Zaskarrace): Janóékkal voltál? Mondta hogy megy futni.
Reggel 4 óta fenn vagyok és már akkor látszott hogy szakadozik a felhõzet most meg3 órája ragyog a nap:), a szívem meg megszakad:(