A lényeg a lényeg, hogy Zeezoltano-val disznólkodtunk egy jót a Kolosy tértõl a Nagykopaszig. Járható volt a terep, de elég sok helyen szuttyogós, fröcskölõs sár volt, az a fajta amelyik nem ragad a kerékre, ellenben bringát-bringást egyaránt beterít. Viszonylag jó tempóban lehetett haladni, feltéve ha az ember fittyet hányt a szájába fröcskölõ sárdarabkákra, bár ez inkább a lefelékre volt jellemzõ. Egyszer-kétszer el csúsztunk, de azért nem volt rossz a móka.
Jut eszembe Zoli! Azért mert keveset beszélek és mogorván nézek, attól még nem járnak gyilkos gondoltatok a fejemben, mert a Csergezán kilátónál attól tartottál ledoblak a magasból. A csendes ember nem rossz ember.
Fent egyébként nagy meglepetésünkre egész komoly összefüggõ hótakaró fogadott minket, a fene se gondolta volna, hogy ma még havas tekerés is lesz.
Visszafelé a HHH kimaradt, inkább a Széna tér felé vettük az irányt, ahol Zsééé egyszer csak beelõzött minket Zoli legnagyobb örömére. Elõször nem értettem miért kiabál, hogy Zsééé, aztán rájöttem, hogy aki elõzött az nem ugyanaz a figura, mit aki a pirosnál velünk várt az áthaladásra.
Itthon a fürdõszobában lemostam a bringát, utána meg felmostam a rengeteg trutyit...ha most lett volna asszony a háznál és meglátta volna mit mûvelek bringamosás címszó alatt...biztos kivágott volna bringával együtt a lakásból, mint macskát sz*rni.
Itt a vége, fuss el véle, remélem most megjelenik a falon az irományom, mert ha nem akkor irgumm-burgumm!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére