De csak õ nagyon ritkám használja és igazán úgy vettem hogy majd én is használgatom.De az ország út marad az elsõdleges csapás irány bár az elmúlt három hétben ,kétszer is elütõttek ezért meg gondolandó a dolog majd fel váltva vagy kiegészítõnek ha a képet nézitek akkor nem véletlenûl van ló rajta Õ az én lovam volt tõbb mint hat évig ezt a kõrnyéket annyira belovagoltam hogy ismerek minden õsvényt és keresztezödéstJól értem, most akkor leányodnak nem lesz bicója!?
Hja kérem, én is anno országútiról "nyergeltem" át mountira. Nem bánam meg, mert most már azok között a hegyeken-dombokon tekerhetek, amiket addig csak kívülrõl bámultam meg aszfaltozás közben.
Jó szárnypróbálgatást kívánok!
ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba!:cool1:
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2008. december 27. - 20:14
Írta 2008. december 27. - 19:56
De egy biztos, a sok, hirtelen jövõ emelkedõ-lejtõ okozta ritmusváltások szokták a legjobban megviselni a bringást. Igazi XC menõknek való jó kis edzõterep ez!
Igen, az nálunk még nem szempont, hogy egy építkezést - legyen az akár autópálya - a legkisebb környezeti változással járó technológiával és körültekintéssel végezzenek el!Eredeti szerzõ: DanteMajd megyünk, de szétvernek mindent ezek a köcsinger autópályaépítõk, mire felszáradna a vidék...
Pedig a BME-n van környezetvédelmi szakmérnök képzés is. Tessék nekik munkát adni! :lol1:
Írta 2008. december 27. - 19:49
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. december 27. - 19:44
Itt tényleg nincsenek magas hegyek, de meredek emelkedõk annál inkább a legmeredekebbek ismertetõje:nyomjad Dante!!!Egy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2008. december 27. - 19:11
Írta 2008. december 27. - 19:01
van ött több is...meg olyan nem hosszú csak érdekes szögben emekdikEgy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.
meg a talaj is olyan...
mondjuk én csak gyalog jártam arra összel de meggyözõ volt
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. december 27. - 18:58
ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba!
:cool1:
Egy ilyen dombság túrára majdan kapható leszek én is. Láttam itt pár képet ezekrõl a megmozdulásokról, és valahol ezen a túrán van egy egész magasnak látszó kaptató, ahol rendesen el lehet fogyni mászás közben. Kíváncsi vagyok meddig jutnék fel rajta.
Írta 2008. december 27. - 18:58
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. december 27. - 18:51
Nincs is jobb annál ha az ember szabadon mehet amerre kedve tartja.
Na de a szántáson keresztül télvíz idején?
Egy biztos, én az outisokon csodálkozom sokszor, hogy hogy van bátorságuk a forgalomban tekerni.
Írta 2008. december 27. - 18:47
Hja kérem, én is anno országútiról "nyergeltem" át mountira. Nem bánam meg, mert most már azok között a hegyeken-dombokon tekerhetek, amiket addig csak kívülrõl bámultam meg aszfaltozás közben.
Jó szárnypróbálgatást kívánok!
ps.: ha elég bátor vagy, és már "leszámoltál az élettel", - sic! - figyeld ezt a topicot, és nevezz be egy Dante-túrára a Gödöllõi-dombságba!
Írta 2008. december 27. - 18:40
Írta 2008. december 27. - 18:34
Rémélem Nagymarosra már odaérsz:D
Hát azt én is
Ma sikerült elaludni, aztán gondoltam,hogy felérek még idõben, de a végén láttam, hogy nem úgyhogy elkolbászoltam más irányba.
Írta 2008. december 27. - 18:27
Na de holnap gyalog galopp!
Írta 2008. december 27. - 18:21
Írta 2008. december 27. - 18:18
De Hotmaat, azért ne lepõdj meg, ha Nagymaroson nem találsz pályaudvart!
Írta 2008. december 27. - 18:10
Rémélem Nagymarosra már odaérsz:DHolnapi túra most akkor pontosan hogyan is lesz?
10 Nagymaros pályaudvar ?
Írta 2008. december 27. - 17:59
10 Nagymaros pályaudvar ?
Írta 2008. december 27. - 17:50
Pár képet azért sikerült lõni.
Valóban nem volt hideg,hiszen ruha nélkül is tekert valaki....
http://picasaweb.goo...keold/BudaiTLi#
Írta 2008. december 27. - 17:35
eredmény: kb 20000 kalória+
Írta 2008. december 27. - 16:45
(a helyrajzi nevek helyesen írásával nem vagyok tisztában
Holnapra ugyanilyen szép idõt és kellemes talpalást kívánok a gyalogtúrázóknak!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére