Mi a náthát csináltál?Darázsfészekbe tenyerelni néha jó...
Ám legyen, én a hétvégét - részben - nyeregben szeretném tölteni. Majd meglátjuk ki hogyan bírja az esõt!
Szombat/vasárnap tekerés - rám fér - de csak szigorúan aszfalton. Lesérültem, gyógyulok de terepet csak a GázlóTT-n merek bevállalni. (Ha addigra engedélyt kapok a doktól.)
Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2009. július 03. - 20:04
Írta 2009. július 03. - 19:59
Tõlem aztán annyi esõ eshet, amennyi jólesik. Én tengelyig érõ sár esetén is elindulok.
Haza?
Zsizsi mi bajod van? A túlsúly az oka?
Írta 2009. július 03. - 19:57
Ám legyen, én a hétvégét - részben - nyeregben szeretném tölteni. Majd meglátjuk ki hogyan bírja az esõt!
Szombat/vasárnap tekerés - rám fér - de csak szigorúan aszfalton. Lesérültem, gyógyulok de terepet csak a GázlóTT-n merek bevállalni. (Ha addigra engedélyt kapok a doktól.)
Írta 2009. július 03. - 19:52
Én nem buzdítok senkit. Kikérem magamnak.Ilyet!
A magam részérõl sz*rok az esõre!
Amúgy sztem ebben VV a ludas, Õ buzdít mindenkit az esõ figyelésére!
Írta 2009. július 03. - 18:32
Na azért ezt kikérem!Ilyet!
Vagyunk ott még páran akik oltjuk a népet!
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2009. július 03. - 17:29
Írta 2009. július 03. - 17:18
nem hát. mindenki azzal van elfoglava hogy a következõ öt percben mennyi esõ esik visegrád környékén....Mi van, senki sem túrázik Magyarországon!?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. július 03. - 17:15
Írta 2009. július 03. - 02:56
Kössz.Balu1: a rossz idõben mindig ott a pro és a kontra. Igaz, hogy a közlekedés körülményei rosszak, cserébe ilyenkor láthatja az ember a legszebb dolgokat a természetben.
Szép fotó!
Így ahogy mondod, a lvegõnek is más ilyenkor az illata!
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. július 02. - 21:38
Hála a kopott, régi és amúgy sem túl jó Ritchey Comp Alpha és Beta gumiknak, hát, régen csúszkáltam már ilyen jót sárban, mint azon a szakaszon, többször majd' el-elesve. Sebaj, cserébe akkor pont nem esett az esõ.
Ma szintén mentem egy kört arra. Hihetetlen, hogy ahol tegnap még dagonyáztunk, ma már csontszáraz volt minden!
Balu1: a rossz idõben mindig ott a pro és a kontra. Igaz, hogy a közlekedés körülményei rosszak, cserébe ilyenkor láthatja az ember a legszebb dolgokat a természetben.
Írta 2009. július 02. - 17:38
Velünk is találkoztál Két Meridás /fekete és fehér / elengedtünk Titeket azon a saras részen. Mentél egy 3 fõs társaság után.Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után. Hát, nem voltam egyedüli megszállott jómunkásember, találkoztam egy csomó bringással, köztük egy 5-6-7 (?) fõs konvojjal is. Esetleg volt ott valaki köztük, aki olvassa itt a topikot?
Egy narancssárga-ezüstszürke KTM bringával voltam (sima, régi XC, gagyi fekete SR Suntour villával), hátitáskával, övtáskával, hátul villogó lámpával és könyökvédõvel.
Írta 2009. július 02. - 01:26
Egy nappal korábban arra jártam én is, akkor is esett és szivárvány volt a reptér felé.Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után.
http://img6.tar.hu/balu-1/szivarvany
Írta 2009. július 02. - 00:13
Írta 2009. július 01. - 22:45
Írta 2009. július 01. - 21:44
Egy narancssárga-ezüstszürke KTM bringával voltam (sima, régi XC, gagyi fekete SR Suntour villával), hátitáskával, övtáskával, hátul villogó lámpával és könyökvédõvel.
Írta 2009. június 29. - 15:18
http://www.idokep.hu/?oldal=radar
Az elmúlt órát látjuk, a többi nagyjából látszik, merre tart.
Írta 2009. június 29. - 15:11
Holnaptól dög meleg lesz... szóval lehet visszasírjuk ezt még...
holnap még 7 mm, szerdán viszont sivatag
lájtos buda délután ?
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -
Írta 2009. június 29. - 13:17
Írta 2009. június 29. - 12:27
Pénteken Jánoshegyeztem, montival, jééé, sár volt, s meg is áztam.
Szombaton a Pilisbõl kivert a jégesõ, majd miután megszáradtam, elmentem futni - de azalatt ismét megáztam.
Vasárnap országútiztunk egy nem éppen liteosat, s éppen megúsztam, bár Ricsi koma már nem volt ilyen mázlista a levezetés során.
Jöhetne már a jó idõ...
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. június 29. - 11:35
vendég_hetesbusz_*

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére