Múlt hét szerdán pl. letekertem Szolnokra egy olcsó XT fogsorért meg vissza, az megvolt 7óra alatt, de du. 2kor már itthon is voltam. Egyedül elég unalmas arrafele, Monor után meglehetõsen sík.
Állat-e vagy?
Múlt hét szerdán pl. letekertem Szolnokra egy olcsó XT fogsorért meg vissza, az megvolt 7óra alatt, de du. 2kor már itthon is voltam. Egyedül elég unalmas arrafele, Monor után meglehetõsen sík.
Azért az a "legkésõbb reggel 8kor" kissé ütõs.
Nem jössz velünk inkább? Ha 11-re az UVH-hoz tolod magad, akkor, ha Fót felõl jössz (Megyeri híd felõl), meglesz az a 6 órás kör...
...HHH nekem nem vonzó, futottam rajta 2szer a héten, s elegem van az agyagban csúszkálástól. Ha mentek, csak ésszel, ez nem szárad fel.
Nem lehetne mindezt biciklivel?
Akkor szombat HHH borozás lezsírozva? :jupi:
Úgy gondoltam, hogy kb. pont a kellõs közepén- hogy onnan lehetõleg csak gurlulni kelljen
lefelé a hhh-ról, vagy János-hegyrõl, Visegrádról még van egy kis mászás... szóval utána síkon még elég hideg szél tud lenni....tehát arra se árt felkészülni
Úgy gondoltam, hogy kb. pont a kellõs közepén- hogy onnan lehetõleg csak gurlulni kelljenA Rekettyés jó ötlet. Bringázás elõtt vagy után gondoltad?
dehogynem...csak a zöldruhások elkérik a 10 ropi beugrót
Szombaton nem jönnne valaki a Rekettyésbe forralt bort inni? Vagy S-etleg a Jani hegyre-ugyanez- vagy Visegrádra (a forraltbor mindegyikbe bele értendõ).
Súlyosan, de az attól is függ, hogy hova és milyen útvonalon szeretnél eljutni. Már "relatíve" kevés csapadék után is meg tud viccelni, a mostani viszont többszörösen is rátesz a dologra.
Szombati gyalogos túraterv:
Kitaláltunk egy olyat, hogy megnézzük a Nagy-Szénást. Virágszagolgató tempóban, a tájban gyönyörködés céljából nem átallunk megállni.
Indulás 8-kor a Fenyõgyöngye parkolóból, érkezés Nagykovácsiba délután, még világosban.
Esõnap vasárnap.
Jön:
-henger
-Orsi
Ki még?