Én a közelben leszek akkor - de országútival - ez terep vagy aszfalt?
Állítólag aszfalt.
Én a közelben leszek akkor - de országútival - ez terep vagy aszfalt?
Igen, országútival is jó.
Igen, országútival is jó.Nekem nagyon szimpi. És tekerhetõ? Már 8 baron, 30-as átlaggal, most nem a fullyval mennék.
A sebesség mindent megold.
Le kell mennem hétvégén a Zalába, kérdésem, hogy a 8-as út Fehérvár és Veszprém közötti szakasza mennyire necces. Nem vagyok egy szívbajos, simán végignyomom a 7-esen is Fehérvárig, de a 8-asról már elég sok rémtörténetet hallottam. Veszprém után már elkanyarodnék róla Tapolca felé.
A sebesség mindent megold.
Annyira azért nem idegesített fel a kutya, mondjuk, ha elkap, akkor más lett volna a helyzet. De azért jó kis borozást rendeztünk. Persze gyalog mentünk, mert a Kriszta nem akart vezetni, a gyaloglás már nem esett jól.
Jó kis borokat ittunk, 2 olasz rozé és egy Gere olaszrizling lecsúszott, de a Vylyan pincészettõl a Bogyólé nevû csodától óvva intek mindenkit. Nem jó és olyan savas, hogy wc-t lehet vele tisztítani. Szerintem ott is végezte.
Hétvégén valami tekergõzés?
Zoli komám fuska gora maraton kemény 7€ a nevezés
Zoli komám fuska gora maraton kemény 7€ a nevezésAnnyira azért nem idegesített fel a kutya, mondjuk, ha elkap, akkor más lett volna a helyzet. De azért jó kis borozást rendeztünk. Persze gyalog mentünk, mert a Kriszta nem akart vezetni, a gyaloglás már nem esett jól.
Jó kis borokat ittunk, 2 olasz rozé és egy Gere olaszrizling lecsúszott, de a Vylyan pincészettõl a Bogyólé nevû csodától óvva intek mindenkit. Nem jó és olyan savas, hogy wc-t lehet vele tisztítani. Szerintem ott is végezte.
Hétvégén valami tekergõzés?
Nekem családi program lesz. Ha az esõ nem mossa el Dél-Zalában tekergõzünkHétvégén valami tekergõzés?