Picasa Web Albums - oldbikeold3 - z
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - vil
A Karancs-Medves tájait ajánlatnak!
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - "boszork
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Akkor sajnos ez nekem nem jó, vidékre kell utaznom...
Jövõhéten viszont semmi dolgom, egész nap is mehetünk akár
Tartogatni nem tartogatom magam,folyamatosan edzegetek!
Trance
"Attól még, hogy egyesek szerint kevés idõnk van hátra, nem kéne szét....ni mindent magunk körül, lásd szemetelés, erdõirtások, és a tévé maci megszüntetése..."
Csütörtökön hol és mikor lenne a találkozó?
Bizom benne,hogy vállalható idõ lesz szombaton! Úgyis túragumik vannak fönnt a gépen,egy szereléssel kevesebb.
Viszont 3-ra én szeretnék legkésõbb visszaérni...
A héten nem edzem - azaz, ha van, aki kicsit tekeregne HHH környékén szerdán és csütörtökön, csak bátran, most tartok egy laza hetet.
Pl mehetünk meredek mászásokat gyakorolni.
utóbbi aszfaltos?Nem a klasszikus Börzsöny-kör, de lesz: Szobi Szuszog
Egyébként pedig most szombaton lesz ez: Kittenberger K
Akkor a lényeget meg is beszéltük, a részleteket késõbb. Szombat végül is nekem is megoldható.
TheKop, és még akit érdekelne ez a túra kizárólag aszfalton, ez általában úgy néz ki, hogy Vácról indulunk 10 órakor, megkerüljük a Börzsönyt ami kb. 120 km, és olyan 15 óra körül érünk vissza Vácra.
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Csütörtök laza pörgetés? Én benne vagyok. Csilla nem jön? Én hozom Zeezot. Legfeljebb mi csajok hamarabb lekoccolunk.
Akkor a lényeget meg is beszéltük, a részleteket késõbb. Szombat végül is nekem is megoldható.
TheKop, és még akit érdekelne ez a túra kizárólag aszfalton, ez általában úgy néz ki, hogy Vácról indulunk 10 órakor, megkerüljük a Börzsönyt ami kb. 120 km, és olyan 15 óra körül érünk vissza Vácra.