Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás
Cmx-nek a Dobogókõi fanatisták-ban van egy D.kõ - Esztergom - D.kõ hurok itinere ...
a második p néma!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Módosítom, az aszfalt 90%-át kihagyom. Terepen jövünk vissza Esztergomból.:D

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

Tavaly volt, és az aztán igazi szivatóra sikerült. A jövõ évi útvonalának pedig fele, kétharmada már megvan fejben; jó lesz.:D
Szeptemberre ismét meghirdetem a "Pilisi mezszaggatót", talán most nagyobb lesz az érdeklõdés.

Mezszaggatóban nem volt egy kicsit sok az aszfalt?, úgy rémlik...

off Határozottan szórakoztató a topic:) on
a második p néma!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Tavaly volt, és az aztán igazi szivatóra sikerült. A jövõ évi útvonalának pedig fele, kétharmada már megvan fejben; jó lesz.:D
Szeptemberre ismét meghirdetem a "Pilisi mezszaggatót", talán most nagyobb lesz az érdeklõdés.

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 hozzászólás

Nyissz, bõven elég lesz az edzettségetek. A hozzáállás pedig pozitív a Bükk marci után :-)

A célvonalon mikor áthaladtatok, már én is a célegyenesben voltam, pedig a nagyon ragadós szõlõhegynél, mikor elmentetek mellettem sártisztítás közben, nem gondoltam volna...
Viszont ezen a túrán sajnos mégse tudunk részt venni :( Egyetlen mentségem a családi ok. De ha tényleg hagyományteremtõ túra lesz, akkor talán jövõre!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Mentél volna helyette inkább cukiba.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Azért érdekes, hogy a júliusi "Pilisi mezszaggatóra" kb. zero érdeklõdés volt, erre meg jön "mindenki," pedig azt is köztes idõpontra szerveztem (nem ütött versenyeket), és az idõ is jó volt.:chin: Pedig jó lett volna menni, mert akkor nem törtem volna össze magam a helyette beiktatott déházás során.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szerintem én is megyek vasárnap ha nem lesz undorítóan sok sár. Ha már mindenki ott lesz aki számít, akkor muszáj mennem.:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mi sem egyszerûbb! Reggel legurulsz Szentendrére, átmész komppal, át a szigeten, megint át a komppal Dunakeszire és máris a Duna másik partján vagy. Egyébként mi is dolgozunk pénteken. Sõt ilyenkor kint szoktunk aludni, és másnap reggel egyenesen a hegyekbõl caplatunk be a melóhelyre.
Van aki a város másik felére megy ilyenkor. ;)
Ja, és egyébként én is a Duna másik partján lakom... :D szóval ez itt mind csak kifogás.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én nagyon szívesen mennék, de sajna nekem pénteken (is) dolgozni kell, s a másik partján (attól is jó messze) lakom a Dunának...:(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jut eszembe! Csütörtök este sütögetést szervezek a Pilisbe. A Sikárosi-rétre fogunk felbringázni, és ott sütjük a sütnivalónkat. Utána még bejátszana egy kintalvás is, ha nincs víz.
Van valakinek innen kedve csatlakozni hozzánk? Eddig úgy néz ki, öten vagyunk: Era+Paul, Dawn+Charon meg én.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Miért van az, hogy nem lepõdünk meg?:D:chin:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Látom mindenki jóóóól szórakozik! :D És tényleg, lecsoffadt a hátsóváltóm...de már van új, bebebe!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Meg elesik, vagy leamortizál vmit. Ha nem a gépet, akkor magát.:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Lihegve úgy sem tud enni.
Mindig elharapja a nyelvét, vagy rálép.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Majd mindig megvárlak, közben majd kajálok meg nassolgatok.

Hihi, akkor nagyon el fogsz hízni!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aszfaltozásról nem volt szó. Úgy gondoltam, hogy keresek vmi patak félét, és azt girbe-gurba mederben vezetem keresztül az inócin.:D

Dante-nak meg csak annyit, hogy ha kérdez vmit MSN-en, akkor talán várja meg a választ. 2-3 perc nem olyan nagy idõ.:chin:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Lens, ezért még kapsz. Majd mindig megvárlak, közben majd kajálok meg nassolgatok. De alternatívaként, ha nagy a mócsing, mehetünk egy Börzsönykört.

Én is voltam fent a dombságban, hát, a sártól, nyoma sem volt a hátsóváltómnak! :D

VV, tényleg leaszfaltozod az Inóczit? Csak nekem? Hát köszi! ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
(Narrátor: (halkan)
A szinen Valéria barátunkat látjuk aki épp gondos gazda módjára járja végig a pályát.
Itt-ott meg-megáll, lenyes egy-két ágat, az akácbokrokról levágja a tüskét...
A pocsolyákat saját zsebkendõjével szárítja fel...
A munka végeztével int az aszfaltozó brigádnak...
)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Péntek este megmondom milyen a pálya, illetve, hogy megyünk vagy halasztunk.