Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Hoze,

Semmi gond nincs, de tenyleg. Direkt nem szoltam utanatok. Nekem egy ido utan sok volt ez a 32-35km/h tempo es nem akartam, hogy a tarsasag miattam vegyen vissza a tempobol. Igy hagytalak titeket elmenni, en meg jottem a szamomra tarthato 27, kesobb 25km/h tempomban. Szoval szentendrerol mar vakon is hazajovok, tobb uton is es nem akartam lassitani a menetet. :)

Na Urak!

AL01!

Elnézést, nem akartunk elveszíteni hazafelé, de én vagyok a hibás.
Mentem elöl, és tekingettem oldalra, hogy meg van az 5 árnyék. Amikor -Csillaghegy környékén- megálltunk, akkor derült ki, hogy valaki beállt a sor végére.
Õ volt az 5. Bocsánat.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hát, attól függ, valahol 8 alatt már nem tudok mászni, mert nincs olyan fokozatom, jó meredek ösvényen 12-18 között. Aszfalton 20+, versenytempóban 35-45 között, de akkor már az én "átlagpulzusom" is 190... (egy magyar maratonon 18-25 átlagot megyek általában)

Az nem rossz! Hát akkor még "gyúrok vazze", bár mentségemre szólva csak idén áltam neki a bicajozásnak, meg egy tizessel ídõsebb is vagyok Nálad. De ez az én bajom. Igen ez a társaság volt, részben.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Sajnos az az emelkedõ olyan, arra megy fel a Duna Maraton is.
(Ott mentünk le.)
A tempó meg teljesen összevissza. A mai tekert ideje kb. 3,5 óra volt. De sokat ácsorogtunk, nézelõdtünk, süteményeztünk közben.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

ja azt nem is tudtam hogy kihagytátok a legjobb lejtõzést :)

De aztán mi is terepen mentünk le, jó nyomvályús volt az az út...
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mert Te nem voltál ott. :) 5-en lent vártunk a sorompónál rátok, de ti elmentetek a kék-piroson vagy min, le Pilisszentlászlóra.

ja azt nem is tudtam hogy kihagytátok a legjobb lejtõzést :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

bár nem igazán tudom beazonosítani a helyet amit említesz..

Mert Te nem voltál ott. :) 5-en lent vártunk a sorompónál rátok, de ti elmentetek a kék-piroson vagy min, le Pilisszentlászlóra.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
ha ez a társaság volt akkor mi voltunk :)

bár nem igazán tudom beazonosítani a helyet amit említesz..

Feltöltött kép
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát, attól függ, valahol 8 alatt már nem tudok mászni, mert nincs olyan fokozatom, jó meredek ösvényen 12-18 között. Aszfalton 20+, versenytempóban 35-45 között, de akkor már az én "átlagpulzusom" is 190... (egy magyar maratonon 18-25 átlagot megyek általában)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Egyikötök bicaja az bitang módon tetszett. Kona volt( talán Kula). Gratula a gazdájának! Átlagsebességet nem szoktatok mérni? Fõleg a felfelé tempó érdekelne, mert ha a Ti túrátok "öreguras", akkor mi a Párommal gondolom kriptaszökevény iramot megyünk. Mi meg mivel most jártunk elõször erre, eltévesztettük az utat és Visegrádról a piros turistán mentunk fel a Hegytetöig. Pilisszentlászlónál a köves emelkedõ ki is készített rendesen.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Sziasztok. Nem Ti voltatok három-félnégy felé a kék végénél a Hegytetõ pihenõnél? Éppen az oxigént pótoltuk a párommal, amikor jött le a kéken 3 bicajos, 1 perc múlva a negyedik majd 5 perc várakozás után még egy nagydarab srác is csatlakozott. Úgy tûnt még várnak valakikre aztán megúnták és a piros turista felé lementek az erdõbe.

De.
White Horse

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Sziasztok. Nem Ti voltatok három-félnégy felé a kék végénél a Hegytetõ pihenõnél? Éppen az oxigént pótoltuk a párommal, amikor jött le a kéken 3 bicajos, 1 perc múlva a negyedik majd 5 perc várakozás után még egy nagydarab srác is csatlakozott. Úgy tûnt még várnak valakikre aztán megúnták és a piros turista felé lementek az erdõbe.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekünk sem lett sokkal több...majd holnap a mátrai kiruccanás után feltöltöm, addig nem szívózok vele...megyek is palacsintázni. ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
kösz

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
emelkedés, süllyedés
A süllyedés azért több, mert Fót magasabban van mint Szentendre, és odafelé, a 28 km-en estem szintet. A cursort a mai etap végére állítottam (Szentendre).
Mire hazaértem a két érték kiegyenlítõdött.

Kb. 720- szintet mentünk közösen.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Hozé, az ascent, meg a descent az mi ?

szabad stílusban ascent = emelkedés, descent = süllyedés
Bocs Hozé mester!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
Hozé, az ascent, meg a descent az mi ?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Az én átlagom 142 lett.
Dante meg rengeteget megy, úgy meg könnyû. :)

(Ja, meg nem is 44 éves :( )

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Nem. ;) (azt nem is méri amikor nem tekerek)

Akkor jó, csak emlékszem, hogy állva is versenyeztetek, hogy kinek megy le hamarabb a pulzusa. :D És kiderült, hogy Dante haldoklik, mert alig van pulzusa.
White Horse

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Nem. ;) (azt nem is méri amikor nem tekerek)

Durván egy óra az út. Fél nyolckor jó neked, ha nálatok felveszlek?

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Azért 130, mert egy ZOMBIIIIII.:D
Nekem tuti legalább 150 így sacc/kb., me nehéz, meg pogózik, meg csakazértis.:D