Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Üdv "Buckalakók"!
De jó a "legkisebben" élcelõdni!:D Na, szóval annak ellenére, hogy megreccsent az a fránya stucni, addig tényleg nagyszerû volt a terep! Egy biztos, ezzel a stucnireccsel én is tudtam Nektek újat mutatni! "Dante Pokla" hehe! Ez jó! Ahogy olvasom, Nati tényleg szuperül nyomja minden lejtõn - emelkedõn! Lefelé háttal?! Nem semmi!:D
De köszönöm! Szuper volt! Repeta? ( Ma kerítek új stucnit és kormányt, aztán azt is jól eltörjük!)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante! Szerintem vedd igénybe ezen szolgáltatásokat, mert túráidon rémisztõen sok a sérült és az elhulló egyed! ;)

Mire célzol ezzel? ;) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Azt stucnit még simán megoldotta volna egy kis SZIGSZALAG!!!
:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

kísérõautót tudunk biztosítani a forgalomban történõ biztonságosabb közlekedés érdekében. Igény esetén akár ápolói kísérettel. balageboy01@yahoo.com.au

Dante! Szerintem vedd igénybe ezen szolgáltatásokat, mert túráidon rémisztõen sok a sérült és az elhulló egyed! ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

.. Országútival Népliget- Szentendre- Dunakanyar - Fellegvár és vissza :) és még az idõ is szép volt hát még felfele menet a látvány , lefele nem nézelõdtem :D örültem hogy nem sültek le a fékpofáim mindenkinek bátran ajánlom könnyedt 5 órás túra :D

1 baja van, számomra kibírhatatlanul unalmas, a fellegvári részt kivéve....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balageboy01

balageboy01

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
hello mindenkinek !
bringás túrákhoz, találkozókhoz felvezetõ- és kísérõautót tudunk biztosítani a forgalomban történõ biztonságosabb közlekedés érdekében. Igény esetén akár ápolói kísérettel. Az autó figyelmeztetõ jelzéssel és rádióösszeköttetéssel felszerelt. Írjatok, ha kellene egy ilyen autó (természetesen a kísérettel járó egyéb felmerülõ dolgokat is le tudjuk rendezni vele, mint pl. étel-ital és más, személyes holmik szállítása, hogy szabadon bringázhass). e-mail: balageboy01@yahoo.com.au

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

örültem hogy nem sültek le a fékpofáim mindenkinek bátran ajánlom könnyedt 5 órás túra :D

Csak nem bevállaltad a sziklás-lépcsõset a Duna felé!? :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hehe fajin kis törés , nekem a mai kis 135s túrám alatt aszem a bal spdm nyekkent meg .. meg leszakadt a nyeregtáskám pedig csak 20al mentem a szentendrei bicó úton... de nem bírta ... mindent öszevetve jó volt kerek 30as átlag 1 kis hegy ... Országútival Népliget- Szentendre- Dunakanyar - Fellegvár és vissza :) és még az idõ is szép volt hát még felfele menet a látvány , lefele nem nézelõdtem :D örültem hogy nem sültek le a fékpofáim mindenkinek bátran ajánlom könnyedt 5 órás túra :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Dante, nekem valamiért nem jön be a kép!

OFF Másold be egy böngészõbe, s figyelj az ékezetekre, ez a hülye szerver érzékeny rájuk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A CM pálya utáni esésem már a második volt! Elõtte a mély homokban produkáltam magam, de az inkább lelépés volt, mint leesés. Kis sebességnél túl szûken fordítottam be az elsõ kereket és a homok elkapta, én meg oldalt ledõltem. Hát ennyi, egyik se valami komoly eset - szerencsére.

Az eléhezés olyan, mint amikor azt hiszed, hogy minden rendben van, aztán hirtelen az egész világ összedõl körülötted. Vannak ugyan elõjelei, de általában nem túl nagyok és simán figyelmen kívül lehet õket hagyni. Ha ezt teszed, akkor egy hirtelen pillanatban minden erõd elhagy és csak vánszorogni fogsz. Cukros lötyik (kóla, stb..) ivásával azonban el lehet odázni a dolgot.

Dante, nekem valamiért nem jön be a kép!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az igen. Na ilyet se láttam, pedig volt már néhány érdekes történet.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Valami huplin reccsent meg valószínûleg! De ha még 1-1 milit reped mindkét irányba, kihívhattuk volna Pitét, ma úgyis ügyeletes volt!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Az nem egyszerû! Még jó, hogy nem tört el alatta egy gyors lefelén. Akkor aztán jól kinézett volna a helyzet!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Tényleg Dante, a róla készült fotót fel tudnád majd tölteni?

Bocs, csak gógyer mobil volt nálam, de a lényeg látszik:
http://heartofwinter...tb/DSC00296.JPG

Egyébként hol volt a második esés? Én csak egyrõl tudok, de az inkább vicces volt, mint fájdalmas. (remélem...mindenesetre Nati is nevetett) Kábé 1 méterre az emelkedõ végérõl visszaesett, majd egy szabályos hátrabukfencet lenyomott, de még úgy, hogy a bicajon volt.

eléhezés - pontosan az, elmegy az erõ - de egy feketeerdõ torta remekül rendbehozza a vércukrot ;)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Újra hazaértem. A párommal is elmentem tekerni egy kicsit, meg lemostam a bicajt, mert mert nem szeretem ha nagyon retkes.

Látom voltak még események. Hosszában stucnitörés? Azt hogyan kell elképzelni? Ha van kép szívesen megnézném. Zsizsi is elesett, vagy idõben észrevette, hogy valami gáz van?
"én kétszer borultam és megcsípett egy darázs, de nagyon, párom eléhezett az Isaszeg elõtti emelkedõn."
Megsérültél? Szegény Nati, pedig olyan jól ment és úgy láttam evett is. Olyankor mi van, ha valaki eléhezik? Elmegy az ereje?

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zoli, örülök, hogy velünk tartottál, és hogy szimpik voltunk! Azért még lehet találni jófej bringásokat, mint amilyenek mi vagyunk, vagy te. Szóval ne add fel!

Miután elváltunk tõled, egyre csak hullottak az emberek. Elõbb Charonnak kellett mennie melózni, majd Zsizsi kapott stucnitörést hosszában (hát ilyet még egyikünk se látott, úgyhogy néztük is nagyon :D). Tényleg Dante, a róla készült fotót fel tudnád majd tölteni?

Végül 4-en fejeztük be a túrát, és mi se minden amortizáció nélkül mert McGyvernek volt defektje, én kétszer borultam és megcsípett egy darázs, de nagyon, párom eléhezett az Isaszeg elõtti emelkedõn. Egyedül talán csak Dante úszta meg néhány horzsolással.

A mi óránk végül 85 kilcsit mutatott a célban, a 16 ker.ben. Nagyon tetszett a túra, a jó hangulat, az izgi ösvények és a klassz társaság. MIndent köszönünk! :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De hogy MIÉRT nem tudok képet beszúrni az IMG paraméterrel ATW webhelyrõl...ehh. Bocs, az offért.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sziasztok!

Hát, elõször is, köszönöm szépen mindenkinek a részvételt. Zoli nem kell szabadkozni, biztos vagyok benne, hogy legközelebb jobban fog menni. Ne haragudj, ha besokkoltunk a nehezebb tereppel. (ez a nyugdíjas tempó duma a fórumon már sokéves vicc, általában ez durva terepet takar ;) ) Egyébként 4-re értünk Isaszegre, de egy dombot kihagytunk, így is meglett 1350 m a szint.

No remélem mindenki kellemesen elfáradt, s tetszett a terep. Ismétlést majd nyomatunk, majd ha Pite is beszáll a szervezésbe, más részek bevételével is, vannak erre még fincsi szakaszok.

Más. Hû, 5 fully a 7 bicajból, azért nem a tipikus magyar bringásfelhozatal. Nem is volt olyan nehéz 3-at felkapni és elcipelni a fagyizó elõl....;) :D

Zsizsi; úristen, ilyen stucnitörést még nem láttam!

szintdiagramm, némi kommentekkel, hogy be tudjátok azonosítani:
http://heartofwinter.../terminator.jpg

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Üdv a Dante Pokla túra résztvevõinek.

Remélem, hogy baleset és további defektek nélkül végig tudtatok menni! Tök jó volt a túra, sajnálom, hogy nem bírtam végigmenni Veletek. Nagyon elfáradtam és nem akartam tovább feltartani a csapatot. De majd edzek sokat és jövõre már jobban fogom bírni.
Kellemesen csalódtam Bennetek, nem ilyen hozzáállásra számítottam. Mindenki kedves, közvetlen és segítõkész volt, és nem nagyképû, az átlag túrabringást lenézõ! KÖSZI!
A nekem elmaradt isaszegi sütizést azért itthon rendesen bepótoltam.
Dante, szinttérképet vagy minek hívják, ha tudsz légyszi tegyél fel, hogy lássam mibõl maradtam ki.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
En sajna holnap nemtok menni mer dolgozom, de mivel relative kozel van a dombsag, es mivel nem nagyon jarogattam meg arra , igencsak furdalja a kivancsisag az oldalam, hogy milyen jo kis helyek lehetnek arra.
Tudnal mondani egy ket jo utvonalat? :P