Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. október 02. - 09:10
De jó a "legkisebben" élcelõdni! Na, szóval annak ellenére, hogy megreccsent az a fránya stucni, addig tényleg nagyszerû volt a terep! Egy biztos, ezzel a stucnireccsel én is tudtam Nektek újat mutatni! "Dante Pokla" hehe! Ez jó! Ahogy olvasom, Nati tényleg szuperül nyomja minden lejtõn - emelkedõn! Lefelé háttal?! Nem semmi!
De köszönöm! Szuper volt! Repeta? ( Ma kerítek új stucnit és kormányt, aztán azt is jól eltörjük!)
Írta 2006. október 02. - 09:01
Dante! Szerintem vedd igénybe ezen szolgáltatásokat, mert túráidon rémisztõen sok a sérült és az elhulló egyed!
Mire célzol ezzel?
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 02. - 08:08
Írta 2006. október 02. - 08:05
kísérõautót tudunk biztosítani a forgalomban történõ biztonságosabb közlekedés érdekében. Igény esetén akár ápolói kísérettel. balageboy01@yahoo.com.au
Dante! Szerintem vedd igénybe ezen szolgáltatásokat, mert túráidon rémisztõen sok a sérült és az elhulló egyed!
Írta 2006. október 02. - 07:22
.. Országútival Népliget- Szentendre- Dunakanyar - Fellegvár és vissza és még az idõ is szép volt hát még felfele menet a látvány , lefele nem nézelõdtem örültem hogy nem sültek le a fékpofáim mindenkinek bátran ajánlom könnyedt 5 órás túra
1 baja van, számomra kibírhatatlanul unalmas, a fellegvári részt kivéve....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. október 02. - 07:12
bringás túrákhoz, találkozókhoz felvezetõ- és kísérõautót tudunk biztosítani a forgalomban történõ biztonságosabb közlekedés érdekében. Igény esetén akár ápolói kísérettel. Az autó figyelmeztetõ jelzéssel és rádióösszeköttetéssel felszerelt. Írjatok, ha kellene egy ilyen autó (természetesen a kísérettel járó egyéb felmerülõ dolgokat is le tudjuk rendezni vele, mint pl. étel-ital és más, személyes holmik szállítása, hogy szabadon bringázhass). e-mail: balageboy01@yahoo.com.au
Írta 2006. október 02. - 00:06
örültem hogy nem sültek le a fékpofáim mindenkinek bátran ajánlom könnyedt 5 órás túra
Csak nem bevállaltad a sziklás-lépcsõset a Duna felé!?
Írta 2006. október 01. - 15:01
Írta 2006. október 01. - 10:33
Dante, nekem valamiért nem jön be a kép!
OFF Másold be egy böngészõbe, s figyelj az ékezetekre, ez a hülye szerver érzékeny rájuk.
Írta 2006. október 01. - 08:39
Az eléhezés olyan, mint amikor azt hiszed, hogy minden rendben van, aztán hirtelen az egész világ összedõl körülötted. Vannak ugyan elõjelei, de általában nem túl nagyok és simán figyelmen kívül lehet õket hagyni. Ha ezt teszed, akkor egy hirtelen pillanatban minden erõd elhagy és csak vánszorogni fogsz. Cukros lötyik (kóla, stb..) ivásával azonban el lehet odázni a dolgot.
Dante, nekem valamiért nem jön be a kép!
Írta 2006. szeptember 30. - 19:30
Írta 2006. szeptember 30. - 19:27
Írta 2006. szeptember 30. - 19:26
Írta 2006. szeptember 30. - 19:20
Tényleg Dante, a róla készült fotót fel tudnád majd tölteni?
Bocs, csak gógyer mobil volt nálam, de a lényeg látszik:
http://heartofwinter...tb/DSC00296.JPG
Egyébként hol volt a második esés? Én csak egyrõl tudok, de az inkább vicces volt, mint fájdalmas. (remélem...mindenesetre Nati is nevetett) Kábé 1 méterre az emelkedõ végérõl visszaesett, majd egy szabályos hátrabukfencet lenyomott, de még úgy, hogy a bicajon volt.
eléhezés - pontosan az, elmegy az erõ - de egy feketeerdõ torta remekül rendbehozza a vércukrot
Írta 2006. szeptember 30. - 19:18
Látom voltak még események. Hosszában stucnitörés? Azt hogyan kell elképzelni? Ha van kép szívesen megnézném. Zsizsi is elesett, vagy idõben észrevette, hogy valami gáz van?
"én kétszer borultam és megcsípett egy darázs, de nagyon, párom eléhezett az Isaszeg elõtti emelkedõn."
Megsérültél? Szegény Nati, pedig olyan jól ment és úgy láttam evett is. Olyankor mi van, ha valaki eléhezik? Elmegy az ereje?
Írta 2006. szeptember 30. - 18:01
Miután elváltunk tõled, egyre csak hullottak az emberek. Elõbb Charonnak kellett mennie melózni, majd Zsizsi kapott stucnitörést hosszában (hát ilyet még egyikünk se látott, úgyhogy néztük is nagyon ). Tényleg Dante, a róla készült fotót fel tudnád majd tölteni?
Végül 4-en fejeztük be a túrát, és mi se minden amortizáció nélkül mert McGyvernek volt defektje, én kétszer borultam és megcsípett egy darázs, de nagyon, párom eléhezett az Isaszeg elõtti emelkedõn. Egyedül talán csak Dante úszta meg néhány horzsolással.
A mi óránk végül 85 kilcsit mutatott a célban, a 16 ker.ben. Nagyon tetszett a túra, a jó hangulat, az izgi ösvények és a klassz társaság. MIndent köszönünk!
Írta 2006. szeptember 30. - 17:42
Írta 2006. szeptember 30. - 17:38
Hát, elõször is, köszönöm szépen mindenkinek a részvételt. Zoli nem kell szabadkozni, biztos vagyok benne, hogy legközelebb jobban fog menni. Ne haragudj, ha besokkoltunk a nehezebb tereppel. (ez a nyugdíjas tempó duma a fórumon már sokéves vicc, általában ez durva terepet takar ) Egyébként 4-re értünk Isaszegre, de egy dombot kihagytunk, így is meglett 1350 m a szint.
No remélem mindenki kellemesen elfáradt, s tetszett a terep. Ismétlést majd nyomatunk, majd ha Pite is beszáll a szervezésbe, más részek bevételével is, vannak erre még fincsi szakaszok.
Más. Hû, 5 fully a 7 bicajból, azért nem a tipikus magyar bringásfelhozatal. Nem is volt olyan nehéz 3-at felkapni és elcipelni a fagyizó elõl....
Zsizsi; úristen, ilyen stucnitörést még nem láttam!
szintdiagramm, némi kommentekkel, hogy be tudjátok azonosítani:
http://heartofwinter.../terminator.jpg
Írta 2006. szeptember 30. - 15:52
Remélem, hogy baleset és további defektek nélkül végig tudtatok menni! Tök jó volt a túra, sajnálom, hogy nem bírtam végigmenni Veletek. Nagyon elfáradtam és nem akartam tovább feltartani a csapatot. De majd edzek sokat és jövõre már jobban fogom bírni.
Kellemesen csalódtam Bennetek, nem ilyen hozzáállásra számítottam. Mindenki kedves, közvetlen és segítõkész volt, és nem nagyképû, az átlag túrabringást lenézõ! KÖSZI!
A nekem elmaradt isaszegi sütizést azért itthon rendesen bepótoltam.
Dante, szinttérképet vagy minek hívják, ha tudsz légyszi tegyél fel, hogy lássam mibõl maradtam ki.
Írta 2006. szeptember 29. - 20:33
Tudnal mondani egy ket jo utvonalat?