Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
[quote name='lensver']Zoli: talán mert nincsenek meg a kellõ izmok? Ezért most jól kifárasztottad a leendõ izmok helyét. Ezért nem fájnak, (hisz nincs minek fájnia), viszont gyenge vagy. ;)

Valószínûleg ez lehet, de nem baj, majd növesztek. Elvégre van a combom körül egy csomó hely!!! Csak tudnám, hogy nagyobb tüdõt hogy tuszkolok be a régi helyére?:D
Zsizsi: feltennéd azt a 47 kilcsit? Hogy lássuk Dante mivel kábította a népet?
Ja, van itthon egy, a Párom gépérõl leszedett jó hosszú állítható stucni! Ha vállalod, hogy cipeled, elviszem tartalékba. Ha már voltál olyan rendes és csináltál kötelet, ennyit igazán megtehetek Érted!:oczko:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na ja! Abban biztos lehetsz, hogy különbözik! Dante a kis sunyi! Azt hitte megetethet Minket azzal a lapos szintrajzal, és nem vesszük észre a különbséget! :)
De nekem csak 47 kilcsiig van meg, ott szálltam ki (nemmondommegmiért!)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Katlan DH? Jól hangzik! ( Mondom, hogy eltörjük az új stucnit is!)
H.Zoli: ne izgulj, a kondi miatt, már készítem a spéci vontató kötelet, két emberes - mármint két ember húzhatja. :)
Dante: Ha leesik a zég, akkor is lehet tekerni, legfeljebb többet érintkezünk a zanayafölddel! :D

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Zoli: talán mert nincsenek meg a kellõ izmok? Ezért most jól kifárasztottad a leendõ izmok helyét. Ezért nem fájnak, (hisz nincs minek fájnia), viszont gyenge vagy. ;)

Dante+McGywer: a katlan dh-ra kíváncsi vagyok már nagyon. :)

Bizony, a Gödöllõi-dombságban csak úgy tobzódnak a finomságok. De a cc-pálya szakaszt meg a CM-szakaszt ki ne hagyjuk belõle!

A katlan DH-ra én is kiváncsi vagyok. A Bajtemetést legközelebb mindenképpen bele kell venni!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zoli: talán mert nincsenek meg a kellõ izmok? Ezért most jól kifárasztottad a leendõ izmok helyét. Ezért nem fájnak, (hisz nincs minek fájnia), viszont gyenge vagy. ;)

Dante+McGywer: a katlan dh-ra kíváncsi vagyok már nagyon. :)

Bizony, a Gödöllõi-dombságban csak úgy tobzódnak a finomságok. De a cc-pálya szakaszt meg a CM-szakaszt ki ne hagyjuk belõle!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ha lesz rá igény, s az idõ is király lesz, október 14-15-e hétvégén beismételhetjük, ha szeretnétek.

hi!

olvasgatva a véleményeket és a beszámolókat az elkövetett túráról én is kedvet kaptam hozzá!
remélem van még egy hely a csapatban?:)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
DANTE POKLA 2? :ogien:
Ha nem lesz más dolgom lehet, hogy benevezek egy résztávra, edzõdés és szoktatás képpen. Na meg persze szigorúan csak azért, hogy tudjatok pihenni amíg rám vártok!!!!:D Az a sok "hmmm" meg a "katlan dh" kifejezés kicsit azért aggaszt, mert mint gondolom észrevettétek még csak most ismerkedek az ilyen jellegû bringázással. Szombaton több szakaszon is ketten ültünk a bringámon. Én meg a majré!:szok: Az egyébként mitõl lehet, hogy izomlázam egy csepp sincs, de olyan gyenge vagyok, hogy tegnap és ma is alig bírtam hajtani a bicajt?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én is megyek, ha a csajom elenged - tudjátok plázacica és nem támogatja, hogy bringázok :lol1: :P

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért brutuk, mert addigra már 1000+ szintben vagy. De majd lesz benne a katlan-DH szakasz és a crosspályán (stucnitörõ szakaszon) is végigmegyünk, amit nyomtunk, az kábé a negyede volt. ;)

Aki nem tudná...a "hmmmm" az azért "hmmm", mert a bejáráson néztük, hogy itt már nem kellene mászni...oszt "ááááh, menjünk erre, jó lesz ez". "Hmmm"...(lásd szintdiagramm....)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Zoli - Neked mondom, mert durvának találtad a túrát - szóval résztávra is lehet jönni, ha a második menet is összejön, javaslom a második felét, abban kevesebb a szint (viszont technikásabb picit).

Szerintem a Hmmm... és az isaszegi emelkedõ a túra legbrutálabb részei, bár ha mondjuk visszafele megyünk végig, hm... :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Zoli - Neked mondom, mert durvának találtad a túrát - szóval résztávra is lehet jönni, ha a második menet is összejön, javaslom a második felét, abban kevesebb a szint (viszont technikásabb picit).
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Zsizsi! Fel tudnád tölteni Te is a szintdiagrammot a gps-rõl? Nem mintha lenne jelentõsége, csak kíváncsi vagyok, hogy megegyezik vagy különböznek Dante diagrammjával.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

IGEN,IGEN,IGEN!!! Nehezítés lesz benne?! :D
( viszek szigetelõ szalagot! )

Lesz hát. ;) Nem lesz többé ilyen punnyadt sztrádaszakasz, viszont több "hmmm" lesz benne...:) (pl a radartól beletesszük a "katlan-DH"-t, ahová most nem mertünk bemenni...majd kipucoljuk elõtte)

No akkor majd jövõ héten visszatérünk a témára, addig sok víz leeshet még a Zégbõl...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Egyelõre úgy tûnik, én mennék!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
IGEN,IGEN,IGEN!!! Nehezítés lesz benne?! :D
( viszek szigetelõ szalagot! )

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ha lesz rá igény, s az idõ is király lesz, október 14-15-e hétvégén beismételhetjük, ha szeretnétek.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Gyerekkori álmom: szigetelõ szalag, minden létezõ színben! :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsizsi, neked a legegyszerûbb karácsonyi ajándékot venni! :D Egy kiló ilyen tekercs, különféle színekben és méretben meg erõsségben!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Dante! Szerintem vedd igénybe ezen szolgáltatásokat, mert túráidon rémisztõen sok a sérült és az elhulló egyed! ;)

Egyre inkább sajnálom, hogy nem tudtam menni...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szia Charon!
Jövök Neked egy tekercs SZIGETELÕSZALAGGAL!!!!
Az ember nem is gondoná, mi mindenre jó lehet! Például stucnit ragasztani?! :)