Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
DANTE! Ne kozmetikázz! Ott szúrál ki Velünk, ahol csak tudtál! :D
Egész fatelep hevert, mindössze egyetlen lejtõn!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Öööö...;) Volt benne mászás is. Izé. Meg néha lejtõ.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Jesszusom! Ez a túra tényleg ilyen kemény volt? Nagyon cakkos ez a szintrajz.
Vagy ez csak a látszat?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
http://pix.bikemag.h...195664&cat=2382
Nos, ha minden jól ment, akkor itt megtalájátok a Dante Pokla túránk szintrajzát.

Jó csemegézést!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ja értem! Viszont akkor tényleg csak egy print screen kell! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Bocsi, kicsit odébb voltam! Holnap pótolom minden kedves érdeklõdõnek azt a fránya szintrajzot. Lensver: Map Source, de van, csak eddig nem kért senki tõlem szintrajzot, én meg csak a magam "szórakoztatására" pötyögtem a géppel.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
De a GPS szoftvere a PC-n vagy a GPS-en van,ez itt a kérdés! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
A GPS képernyõjét egy sima [printscr]-nel berántod? Na azt megnézném! :D ;)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
még csak infran sem kell
paint

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Bár OFF, de én egy sima [printscr] használatával berántom a képernyõt egy nézõkébe (irfanview) és elmentem. A Polar sem tud JPG-t menteni ugyanis. ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zsizsi, miért MapSource-t nem kaptál hozzá?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
[quote name='Charon'][quote name='H.Zoli']

Ez segít? X :)[/QUOTE]

Most már leesett! Nem hiába tartottak 30 éve csodagyereknek! De sajnos ott meg is ragadtam.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Az állítható stucnidat csak cipeld TE! :) / Gondolom dögnehéz / A szintrajzal az a helyzet, hogy egyenlõre ki kell mentenem valami használható formátumba - most csak a GPS szoftverével lehet megnyitni, ami gdb formátum. Majd otthon valami grafi szoftverrel felmásolom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
[quote name='H.Zoli'][quote name='Charon']Tüdõre: ace, rar, zip
[/quote]

Ez segít? X :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Az is jó. Szeretném látni, a te szoftvered milyen diagrammot készít a gps-hez!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Charonnak: hozzál fát vazze! Viszek láncfûrészt! :D
Nem szúrsz ki Velünk!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Charont ne dühítsétek, mert mégtöbb fatörzset becibál a Somlyóra addig...;) ( hozé valld be, hogy Te voltál! )

Bónuszhegy nem lesz, ellenben hosszabb és technikásabb lesz majd a pálya, hogy "jobban elférjetek" :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
[quote name='Charon']Tüdõre: ace, rar, zip

Ezt hogyan kell értelmezni? Csak azt ne mond, hogy egy újabb bónuszhegyet jelent!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Köszi!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tüdõre: ace, rar, zip

zsizsinek meg üzenem, hogy van gps topic a szabadonfutóban