Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Hihi, nagyon rá vagytok már gerjedve...szóval szombat = jó erõben leszünk / vasárnap = gyengusabbak leszünk (mert elõtte a Pilsben szétcsapatjuk magunkat) - melyik legyen?

Hát szerintem szombaton tekerjünk egy jót a Pilisben, majd vasárnap menjünk a Gödöllõibe! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

viko.jam

viko.jam

vendég

• fórumtag
  • 113 posts
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni,kéne nekem holnapra egy Gerecse turistatérkép,de sajnos a vásárlásról lecsúsztam a neten meg nem találtamolyan helyet ahonnan le tudnám tölteni!Elõre is köszi!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hihi, nagyon rá vagytok már gerjedve...szóval szombat = jó erõben leszünk / vasárnap = gyengusabbak leszünk (mert elõtte a Pilsben szétcsapatjuk magunkat) - melyik legyen?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Dante, egy próbát megér, de nem hiszem, hogy nagy lenne majd a problem! :D Persze ha akarod, elõtte akkor megyünk 200-at terepen, és akkor aztán olyan fáradtak leszünk, hogy tényleg szivatás lesz a legkisebb dombocska is! Egyébként meg ha jó erõben leszünk, nem tudsz megszivatni. Ugyanis a múltkori túrán én már a túra elején hulla fáradt voltam, ugyanis elõtte már elõzõ napon is jól lefárasztottam magam.

Egyébként az Xterra holnap van.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Összeraktuk itthon a két szintrajzot, amíg együtt mentetek nem sok különbség van, csak a távolság van elcsúszva 2,5 km-rel. Gondolom Zsizsi késöbb indította a mérést. Nem mintha lenne jelentõség, de Dante szerintem rossz rossz helyre irta a kiszállásokat.
Az elöl lévõ erõsebb a Dante, a mögötte lévõ halványabb Zsizsi szintrajza. Úgy látom Zsizsi a stucnitörés után még kirándult 3 szép meredek dombon.

http://pix.bikemag.h...s_szoveggel.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jó, akkor vasárnap szavazás lezárva. Uff.

Lensver ezért a beszólásért még szívni fogtok... ;) Majd kaptok egy kis 40 %-os emelkedõt, egy IGAZI dombon...:D

Szombaton én is mennék szívni a Pilisbe.

Pite - nálad nem most hétvégén van Xterra? Csak mert mi a 14-15-ére esõ hétvégérõl beszélünk! (ööö...izé...akkor mi legyen?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Jöjjön már velünk Pite is! Nekünk a vasárnap is jó!!!

Az ilyen beszólásokkal csak óvatosan....Feltöltött kép

Charon, lehet csatlakozni akkor hozzánk szombaton egy pilisi vagy börzsönyi túrára, mert a másik szabadnapon mi oda fogunk menni. Nehogymár ne járjunk igazi hegyekben a hétvégén! ;)

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
ha bármi is készül, nekem a vasárnap a jó.
szombaton xterra
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Charon: Folyamatban...

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Miért, csináltok programot?! Amolyan POKOLIT? JOOOÓÓÓ...
/Kerékpáron meghalni, mindig ez volt az álmom.../ ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

nekem szabad mindkét nap

Az ilyen beszólásokkal csak óvatosan....Feltöltött kép

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Én még nyitva hagytam a szombat/vasárnap kérdést, de ha szombatra szavaztok, legyen szombat

Legyen szavazás, nekem szabad mindkét nap! De nem lehet, hogy Ti csak úgy simán megússzátok! Még töprengek.....:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A Somlyóba mentetek, szakértõ idegenvezetés nélkül?
Honnan, merre, hová?

Irány Csomád, majd a vasúti átjáró után (ahol a rendõrök igazoltatgatják az autósokat) be az erdõbe. A hátsó enyhébb úton mentünk fel, a tisztáson jobbos vissza egészen a csúcsig, majd lefele amerre Te is jelölted a térképen. Az elsõ földúton fel balra, majd ahol az enyhén jobbra tart és van egy balos leágazás ott meredeken fel.
Amire Dante gondol, az az ösvény ot indul egy ház mögött és egy "szép kilátás"-hoz visz. Onnan meg csak átmentünk a Gyertyános fele.
Ez volt a 3. alkalmam a Somlyón.

P.s.: Megcsinálták végül, vagy ül rajta?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Izé, hozé, hát gyere! Jó a Somlyó, Charon mutatott egy kis sz*patós ösvényt - még nekem is tetszett. Én még nyitva hagytam a szombat/vasárnap kérdést, de ha szombatra szavaztok, legyen szombat. Csak mert olyanoknak is szólok, akik nem fórumoznak, így jobb, ha lefixáljuk.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ott kérem, mint szakértõk tekertünk! Az idegeinket meg volt aki vezesse. :)
De valóban szupi kis ösvények vannak arrafelé.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

A bónuszhegy Somlyóra gondolsz? Arról nem õ tehet, hanem én. :-x

A Somlyóba mentetek, szakértõ idegenvezetés nélkül?
Honnan, merre, hová?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
A jövõ szombat ok! Állítólag jó idõ lesz - ezt mondta a leveli békám.
Hozol szalagot?! Köszi a törõdést! :) Én is lógok egyel Charonnak. Kapja is, díszcsomagolásban!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Visszavágó: jövõ szombat, nemde? :)

Zsizsi: most már én is viszek szalagot, bár én lehet, hogy csak egyhangú feketét!

H.Zoli: a tüdõben az a jó, hogy tágul.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Osszátok el piszkok! :) De azért fene jó volt, olyannyira, hogy még a két defektem sem tudta visszatartani a társaságot! A stucnis trükköt meg csak én sz..tam meg. Ez van. Visszavágó?!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A bónuszhegy Somlyóra gondolsz? Arról nem õ tehet, hanem én. :-x