Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hogy mókás meglepetés legyen, egy legközelebbi tekerésre - ha Hápiék is jönnek - kerítek egy jegylyukasztót! ;) Aztán becsljuk Õket a csalitosba és jól rájuk ijesztünk!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Vagy Hápiék üdvözlésképpen feltették a barátságos kérdést:
- Mian kocssog, asszed ezitta kib**ott vadnyugat? - és szegény csak önvédelembõl markolászta az acélos fényû 357-est.

Netán az új T2000-res sorozatú BKV ellenõr volt és amég újabb expanziós lyukasztókészüléket tartotta a kezében, és mély baritonján csak annyit mondott: Jegyeket, bérleteket...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Robespierre, akkor minket megóvott az Ég! :) Nem találkoztunk a nyilazós barommal.

Azért ez a ZooZoo sztori se semmi! Õk gondolom akkor illegálisan lehettek ott? Mert azért egy legális vadász nem szokott ennyire bunkón viselkedni már az elsõ percben!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

majd paintball vasárnap? :rocketman Biztos Te voltál a mozgó céltábla? :D

Az tuti, elég gyatrán ment, fájt mindenem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Lehet, hogy tavaly a nagy bukfencemnél túlságosan bevertem a fejem, de nekem még mindíg nem derült ki, hogy ki volt a pisztolyos "ember" és mi baja volt veletek?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem a Pilisben, hanem a Karancsról (Nógrád-megye) lefelé, a kõbányai úton, ha mond ez valamit. És már vagy 2 éve.
Köszi! Mondanám, hogy megnyugtat, de ismerem a helyet, szoktunk ott is tekerni, igaz ritkábban.
Dante! Te mazó állat! :) Hát Neked semmi sem elég?! Nagytányér-kónusz az egri vártól felfele, eséssel kombinálva, majd paintball vasárnap? :rocketman Biztos Te voltál a mozgó céltábla? :D

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

MI TÖRTÉNT TAVALY??? Elmesélnéd azt az érdekes esetet? Nem akarom elhinni azt, amire ennyibõl gondolni lehet!

Pedig hidd csak el. Asszem Zoozoo és Mcgywer is ott volt velem azon a nyári koraestén.
Kb. 17:00 felé járt az idõ mikor piciny csapatunk tekerve hazafelé gondolt egyett és a forgalmas aszfalt helyett a természetett választotta.
Tekertünk s közben tekeregtünk, kerítésen, figyelmezetetõ táblán át NEM mentünk s egyszer csak egy hatalmas gödörhöz értünk.
Nem oly messze földútra lettünk figyelmesek, s irányába tekerve felfigyeltünk egy felénk szótlanul igyekvõ emberre.
Kezébe már messzirõl csillogott valami s mi ekkor még nem kezdtünk besz....ni.
Szembetalálva magunkat vele vettük észre, hogy ami csillog nem egy lencse hanem egy pisztolynak látszó tárgy csöve.
Némi infókérés közben a csillogás útját végigkövetve, a ravaszon remegõ jobb mutatóujj jelezte, hogy a kialakult helyzetett megoldandó sprintben tépjünk visszirányba tova, s majdan nagyobb kerülõvel haza.
Történet lényegében ennyi, melyet jópár évig nem lehet feledni, fõleg annak ki ott tekert aznap.

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 hozzászólás

Ha azt mondod, hogy ez is a Pilisben volt, akkor holnaptól csak vértben pajzsal megyek ki tekerni!

Nem a Pilisben, hanem a Karancsról (Nógrád-megye) lefelé, a kõbányai úton, ha mond ez valamit. És már vagy 2 éve.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Én meg a szülei arcára... :)

Arra én is, mert csak reggel mentem haza átöltözni 20 percre, mert mentünk paintball-ozni...;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás

Hápi! Ezt az állatfajt ismerem. Néha felbukkan kerékpáron is!

Néha? Egyre többször és az ország egyre eldugottabb helyein lehet vele találkozni kétkeréken.

Azért Dantén ne lepõdj meg. Besörözött a lelkem éhgyomorra. Majd hazafelé eltévedt a Naplásnál. A hideg víz felébresztette, így ha kótyagosan is, de hazatalált. Ott aztán rájött, hogy jó lenne tápolni vmit, erre válogatás nélkül kirámolta a teljes hûtõt.

Lehet, hogy inkább a Mocsarász Zoozoo ébresztette fel? :) Vagy a kisebbség? Azért esett neki a hûtõnek...

Kíváncsi lennék az arcára vasárnap reggel...

Én meg a szülei arcára... :)

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hát nem vagy nyuszi az tuti! Tavaly ezen a környéken mi voltunk többségben de velünk szemben a kisebbség a kilencmilis ravaszán remegõ újjával felvilágosított, hogy õ lenni erõsebb. No az érdekes eset volt, azóta nem jártam arra.

MI TÖRTÉNT TAVALY??? Elmesélnéd azt az érdekes esetet? Nem akarom elhinni azt, amire ennyibõl gondolni lehet!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hápi! Ezt az állatfajt ismerem. Néha felbukkan kerékpáron is! :D

Azért Dantén ne lepõdj meg. Besörözött a lelkem éhgyomorra. Majd hazafelé eltévedt a Naplásnál. A hideg víz felébresztette, így ha kótyagosan is, de hazatalált. Ott aztán rájött, hogy jó lenne tápolni vmit, erre válogatás nélkül kirámolta a teljes hûtõt.
Kíváncsi lennék az arcára vasárnap reggel... ;)

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 hozzászólás
Nagyon szupi volt a szombati túra. Még még soksok ilyet. Grat mindenkinek aki ott volt és tekert.
Mire hazaértem átbukott 120 kilcsin az óra és az utsó dombon még sprintelni is volt erõm.

még kimentem a Naplás körül a nádasban kavirnyálni

Hát nem vagy nyuszi az tuti! Tavaly ezen a környéken mi voltunk többségben de velünk szemben a kisebbség a kilencmilis ravaszán remegõ újjával felvilágosított, hogy õ lenni erõsebb. No az érdekes eset volt, azóta nem jártam arra.
...Meg ilyen Mocsarász Zoozook is felbukkanhatnak arra felé :):
http://img.tar.hu/ha...e2/23556803.jpg
Bár eredeti élõhelye az aszfalttenger, de elõszeretettel tekereg a környék sûrû nádasaiban, porzó földútjain, lakatlan erediben, de még csak kevesen kapták lencsevégre. :)

Rákosmente KerekSE;

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ön jól látja Uram!
Elõször engem is meglepett, - mert hogy kockát nem másztunk, de összevetve a térképpel, valóban a gát volt az.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ja, ja, pedig még meg is próbálta elkendõzni az esetet, úgy tett, mintha õ vette volna észre a rajzszöget, és meglepõdést imitált :D

Zsizsi, a szintrajzon mi az a csaknem négyzet úgy a 85. km táján? Talán a római-parti gát?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
IGAZ!!! A világ legmurisabb defije volt! :D
Elkelt volna egy kamera, hogy megörökítsük az utókor számára! Azért úriember módjára tûrted McGywer aljas trükkjét. ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
No defekt? És az én rajzszögem, amit McGywer orvul a gumimba szúrt, amikor nem figyeltem, no hát az tán bakfitty ?!? :scratchhe :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Minket meg szombaton majdnem lelõttek az erdõben.

Ja... akkor most már nem izgulok. Utólag.

Látod Charon! Azért Mi szombaton, mégiscsak jobb helyen jártunk. Béke, nyugalom, no defekt! Ami - figyelembe véve, hogy én is ott voltam - nem semmi!

Ja! Jövök Neked egy tekercs szigetelõ szalaggal! Készültem is, de nem volt kinek átadni! Most mi lesz? :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ha jól emlékszem Gödöllõ fele is van ilyen hely, ott Dantéra lõttek.
Egyébként ZsiZsi megjegyzem a Dante pokoltúrán az egyik emelkedõ a katonai lõtéren ment keresztül, csak nem szóltunk. :-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ha azt mondod, hogy ez is a Pilisben volt, akkor holnaptól csak vértben pajzsal megyek ki tekerni!