Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. október 18. - 11:25
Írta 2006. október 18. - 11:21
Pl Isaszeg felé a nagy köves (amin Zed tolta) kistányéron nekem alig megy - egyszerûen túl lassú, ahhoz, hogy stabilan felmenjek rajta. Középen meg sima ügy.
Nekem a kicsin is sima ügy volt, sõt nem is voltam fáradt a végére. Ti ketten eléggé savanyúan néztetek ki viszont!
Zsizsi, tényleg nagyon szívesen mennék (bár húzós lejtõk ott nem nagyon vannak szvsz), de én most szakadékok felett szeretnék csüngeni a Tátrában. Remélem addig kiheverem a kórt, mert most még eléggé le vagyok gyengülve. (az ágyban gyúrok most a hétvégére).
Viszont az okt.28-29 -én lehet szívesen csatlakoznék valami Dante-féle dologhoz.
Írta 2006. október 18. - 11:17
Dante, kiprószálom, Én is lefûrészelem a kistányért. / Bár legutóbbi gödöllõin, csak egyszer raktam le oda, mert tényleg instabil /
Írta 2006. október 18. - 11:14
Azt gondoltam, hogy csak Dante mazochista Terminátor, de úgy látszik, hogy fertõzõ.
:lol1: Ááá, csak sokáig nem mûködött az elsõ váltóm, egyszerûbb volt megtanulni nagyobb fokozatokban mászni. Nomeg a pörgetés tökre instabil, meredek helyeken fel sem lehet úgy menni. Pl Isaszeg felé a nagy köves (amin Zed tolta) kistányéron nekem alig megy - egyszerûen túl lassú, ahhoz, hogy stabilan felmenjek rajta. Középen meg sima ügy. Mondjuk elég húzós most, hogy 36-os a középtányér, de legalább erõsödöm.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 11:13
a túrára lehet én is +jelennék "húzóembernek" /visszahúzónak, a félreértések lkerülése végett/ nehogy túl gyorsan tudjatok haladni...
Gyere, még úgysem tekertünk együtt!!!
Btw. autóval is lehet parkolni a megállónál + áruházaknál.
edit: Nagy a szád Dante! Az elsõ haláltúrádon is volt olyan hely, ahol MI lejöttünk, TE nem.
Írta 2006. október 18. - 11:11
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. október 18. - 11:09
Mondj le minden más programot!
Ennyi meghódításra váró cukrászdát tényleg nem hagyhatsz ki
Képzeld el, hogy a meghódításra váró csúcsokért lemondok a cukrászdáról. Nehéz elképzelni, mi? Pedig így igaz.
Lens tárcsaféket használ....
De jó lenne, ha tudnám használni, de nem tudom! Csak a hátsót. Részben ennek is köszönhetõ bukásom a K-en a múltkor, húztam én, de nem mûködött!
Írta 2006. október 18. - 10:37
Köszi, ott leszek! /Dante föld alatt, most mi lesz velünk?/
Hoppá, most látom Era-Paul Budai hegyek, Charon gödöllõi dombok! Dilemma!
Era, nem ruccantok át a gödöllõibe? Kis ízelítõ a Dante féle pokoltúrából? Aztán délután lenyomjuk a Budait is?! Sütivel bírjuk!!!
Írta 2006. október 18. - 10:37
le kell szerelni a féket, akkor nem fog kopni a felni ......amúgyis Cedric már +mondtaIgazából a lejtõzést nem bírják alatta, de nem azért, mert olyan nagy lenne a tempó, hanem mert HÚZZA A FÉKET!!!!
(Oszt' kopik a felnyi)
a túrára lehet én is +jelennék "húzóembernek" /visszahúzónak, a félreértések lkerülése végett/ nehogy túl gyorsan tudjatok haladni...
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 10:25
ZsiZsi örömmel látunk!
Igen, legális. A tévhitekkel ellentétben a kazánfûtõ is teker, sõõõõt!
Dante szvsz nem jön, mert a föld alatt lesz.
Írta 2006. október 18. - 10:21
Nem kopik a felnid, na ja! De a tenyered azért, néha...?az én felnim nem kopik, mert nincs fékem!
Charon! Ez is jól hangzik, beneveznék! Tandemmel nyomjátok? Legális ez?
Dante, ha jössz, akkor csak nagytányér/kónusz lehet számodra a megengedett!
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 10:19
Ennyi meghódításra váró cukrászdát tényleg nem hagyhatsz ki
Írta 2006. október 18. - 10:10
Zsizsi, az én felnim nem kopik, mert nincs fékem!
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 09:50
Most vasárnap, október 22-én Párom Dawn által szervezett túra körvonalazódik. 90% terepen, összekötõ szakaszok aszfalton a gyorsítás érdekében. A tempó a várható nagy társaság miatt nem olyan lesz, mint a Dante Pokol túrákon, az útvonal viszont ugyanolyan élvezetes
Útvonal:
Kistarcsa (HÉV, bolt, cukrászda) - Gyertyános (kilátó) - Fót, Somlyó (víz, cukrászda) - Veresegyház (víz, cukrászda) - Szada - Margita (kilátó) - Pap Miska-kút (víz ;D)- Máriabesnyõ - Gödöllõ, palotakert (pizzéria, cukrászda, opcionális kiszállás vonat/hév)- Bolnoka - Isaszeg (cukrászda) Honvédsírok - Bajtemetés (elektromos kerítés) - Pécel (opcionális kiszállás, vonat)- "KisMátra" - Nagytarcsa - Kistarcsa (cukrászda)
Táv: Kistarcsa-Veres 20-30 km, Veres-Pécel között 50 km, Pécel-Kistarcsa 10 km
Szint: "meghaltok.gci"
A túrára javasolt gumi: Alacsony mintás, nem feltétlen ballonos, könnyû. A talaj döngölt 99%-ban. (Pl.: Continental explorer)
Sárgumi nem kell
Részvevõk:
a Kellys topic lakói
mi ketten közkívánatra tandemmel
Indulás kb. 10 óra, ahogy a hév érkezik Pest felõl. (Örs vezér tere indulás 9:30 kb.)
Várjuk szeretettel a jelentkezõket : )
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 09:29
Nana! Azért a felnikrõl se feledkezz meg! Bírják még?!
Igazából a lejtõzést nem bírják alatta, de nem azért, mert olyan nagy lenne a tempó, hanem mert HÚZZA A FÉKET!!!!
(Oszt' kopik a felnyi)
vendég_Charon_*
Írta 2006. október 18. - 09:17
csak erõsen koncentrálunk...
Csak aztán nehogy a bringásnadrágba menjen a nagy erõlködésben.
Írta 2006. október 18. - 09:16
Kis tányér nem is kell...(én mindenhol elmegyek közép tányérral)
Túl gyenge! Nekem csak egy 40-es nagytányér van fent!
Írta 2006. október 18. - 09:13
De minek rakjátok vissza??? Lefelé azon pörgettek mint az állat?
ehem, megy a nagytányér helyére!
Írta 2006. október 18. - 08:31
Írta 2006. október 17. - 23:30
mi az a kistányér ?
Amibõl a macskád eszik.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."