Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18583 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Aha, tudod milyen nehéz volt 5 barna (perverziók bekapcsolása elõtt leszögezem, SÖR) után felébredni? Csak nagy leadás volt, kicsit megünnepeltük. :D

Schneebergre egyébként én gyakran kijárok, az az egyetlen gond, hogy az IC-n nem szeretik, ha bicód is van - bár állítólag LESZ ilyen szolgáltatás is. Utánajárok még, most emberes odafönt!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Most sajnáljalak bakker?!:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Okés, kitaláljuk még. Én most keltem fel. (de jó is volt), megyek tekerek egy embereset. Sajna most országút...:(
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gyógyulgassál! Mézes csipkebogyó tea, az jót tesz az immunrendszerednek+kis szabolcsi pálesz a garatba, és sok szundi. Jó lesz Nektek a Tátrában, irigyel is érte minden porcikám! Akkor majd máskor ...:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Pl Isaszeg felé a nagy köves (amin Zed tolta) kistányéron nekem alig megy - egyszerûen túl lassú, ahhoz, hogy stabilan felmenjek rajta. Középen meg sima ügy.

Nekem a kicsin is sima ügy volt, sõt nem is voltam fáradt a végére. Ti ketten eléggé savanyúan néztetek ki viszont! :P :D

Zsizsi, tényleg nagyon szívesen mennék (bár húzós lejtõk ott nem nagyon vannak szvsz), de én most szakadékok felett szeretnék csüngeni a Tátrában. Remélem addig kiheverem a kórt, mert most még eléggé le vagyok gyengülve. (az ágyban gyúrok most a hétvégére).

Viszont az okt.28-29 -én lehet szívesen csatlakoznék valami Dante-féle dologhoz.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Charon! Ha Lens jön, keressünk vmi húzós lejtõt! :D Érdekes lehet!
Dante, kiprószálom, Én is lefûrészelem a kistányért. / Bár legutóbbi gödöllõin, csak egyszer raktam le oda, mert tényleg instabil :) /

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Azt gondoltam, hogy csak Dante mazochista Terminátor, de úgy látszik, hogy fertõzõ.:)

:lol1: Ááá, csak sokáig nem mûködött az elsõ váltóm, egyszerûbb volt megtanulni nagyobb fokozatokban mászni. Nomeg a pörgetés tökre instabil, meredek helyeken fel sem lehet úgy menni. Pl Isaszeg felé a nagy köves (amin Zed tolta) kistányéron nekem alig megy - egyszerûen túl lassú, ahhoz, hogy stabilan felmenjek rajta. Középen meg sima ügy. Mondjuk elég húzós most, hogy 36-os a középtányér, de legalább erõsödöm. :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

a túrára lehet én is +jelennék "húzóembernek" /visszahúzónak, a félreértések lkerülése végett/ nehogy túl gyorsan tudjatok haladni...

Gyere, még úgysem tekertünk együtt!!!

Btw. autóval is lehet parkolni a megállónál + áruházaknál.

edit: Nagy a szád Dante! Az elsõ haláltúrádon is volt olyan hely, ahol MI lejöttünk, TE nem. Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Igen, én Aggteleken leszek, a föld alatt, ezt a hétvégét sajnos ki kell hagynom! Kicsit túl sok is vana jóból, pl Lengyel Tátrába is szívesen mentem volna, most meg kapok egy e-mailt, hogy menek klettersteig-ozni a Dachstein-re...ehh. Utána meg 4 hétvégén át majd otthon senyvedek. Viszont. Okt 28-29-és hétvégére, én gondoltam arra, hogy megküldeném a Klosterwappen-t bingával. Utiköltség 7000 HUF, szállás 10 Euro (Alpinklubb tagságival), hülyeség? Csak egy szelid 2000-es. :) A Gödöllõi túrát egyébként akár tényleg megismételhetjük, mint már volt róla szó, technikai értelemben a 28-29-ére esõ hétvége is megfelel...tandemmel úgysem lesz benne halálszakasz, ahhoz én is kellek. ;) :D Látom Charon, igazi "Szada-Mazó" útvonal lesz!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Mondj le minden más programot!
Ennyi meghódításra váró cukrászdát tényleg nem hagyhatsz ki ;)

Képzeld el, hogy a meghódításra váró csúcsokért lemondok a cukrászdáról. :D Nehéz elképzelni, mi? Pedig így igaz.

Lens tárcsaféket használ....

De jó lenne, ha tudnám használni, de nem tudom! :( Csak a hátsót. Részben ennek is köszönhetõ bukásom a K-en a múltkor, húztam én, de nem mûködött!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Lens egy csodabogár! Erõs lejtõkön, ha túl gyorsan megy, váratlanul, a legkiszámíthatatlanabb helyeken leveti magát a kerékpárról. :)

Köszi, ott leszek! /Dante föld alatt, most mi lesz velünk?/
Hoppá, most látom Era-Paul Budai hegyek, Charon gödöllõi dombok! Dilemma!
Era, nem ruccantok át a gödöllõibe? Kis ízelítõ a Dante féle pokoltúrából? Aztán délután lenyomjuk a Budait is?!;) Sütivel bírjuk!!!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Igazából a lejtõzést nem bírják alatta, de nem azért, mert olyan nagy lenne a tempó, hanem mert HÚZZA A FÉKET!!!! Feltöltött kép
(Oszt' kopik a felnyi) Feltöltött kép

le kell szerelni a féket, akkor nem fog kopni a felni ......amúgyis Cedric már +mondta :)

a túrára lehet én is +jelennék "húzóembernek" /visszahúzónak, a félreértések lkerülése végett/ nehogy túl gyorsan tudjatok haladni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens tárcsaféket használ....

ZsiZsi örömmel látunk!
Igen, legális. A tévhitekkel ellentétben a kazánfûtõ is teker, sõõõõt!
Dante szvsz nem jön, mert a föld alatt lesz.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

az én felnim nem kopik, mert nincs fékem!

Nem kopik a felnid, na ja! De a tenyered azért, néha...? ;)

Charon! Ez is jól hangzik, beneveznék! Tandemmel nyomjátok? Legális ez?:D
Dante, ha jössz, akkor csak nagytányér/kónusz lehet számodra a megengedett!:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Mondj le minden más programot!
Ennyi meghódításra váró cukrászdát tényleg nem hagyhatsz ki ;)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na ne már, pont egy ilyen jó kis cukis túrát fogok kihagyni!?? :(

Zsizsi, az én felnim nem kopik, mert nincs fékem! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Na lényeg illetve más téma, túra:

Most vasárnap, október 22-én Párom Dawn által szervezett túra körvonalazódik. 90% terepen, összekötõ szakaszok aszfalton a gyorsítás érdekében. A tempó a várható nagy társaság miatt nem olyan lesz, mint a Dante Pokol túrákon, az útvonal viszont ugyanolyan élvezetes ;)

Útvonal:

Kistarcsa (HÉV, bolt, cukrászda) - Gyertyános (kilátó) - Fót, Somlyó (víz, cukrászda) - Veresegyház (víz, cukrászda) - Szada - Margita (kilátó) - Pap Miska-kút (víz ;D)- Máriabesnyõ - Gödöllõ, palotakert (pizzéria, cukrászda, opcionális kiszállás vonat/hév)- Bolnoka - Isaszeg (cukrászda) Honvédsírok - Bajtemetés (elektromos kerítés) - Pécel (opcionális kiszállás, vonat)- "KisMátra" - Nagytarcsa - Kistarcsa (cukrászda)

Táv: Kistarcsa-Veres 20-30 km, Veres-Pécel között 50 km, Pécel-Kistarcsa 10 km
Szint: "meghaltok.gci" ;)

A túrára javasolt gumi: Alacsony mintás, nem feltétlen ballonos, könnyû. A talaj döngölt 99%-ban. (Pl.: Continental explorer)
Sárgumi nem kell :D

Részvevõk:
a Kellys topic lakói
mi ketten közkívánatra tandemmel

Indulás kb. 10 óra, ahogy a hév érkezik Pest felõl. (Örs vezér tere indulás 9:30 kb.)

Várjuk szeretettel a jelentkezõket : )

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nana! Azért a felnikrõl se feledkezz meg! Bírják még?! :)

Igazából a lejtõzést nem bírják alatta, de nem azért, mert olyan nagy lenne a tempó, hanem mert HÚZZA A FÉKET!!!! Feltöltött kép
(Oszt' kopik a felnyi) Feltöltött kép

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

csak erõsen koncentrálunk...

Csak aztán nehogy a bringásnadrágba menjen a nagy erõlködésben.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Kis tányér nem is kell...(én mindenhol elmegyek közép tányérral)

Túl gyenge! Nekem csak egy 40-es nagytányér van fent! :P