Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Találkozó idõpontja: 2006. november 12. 9:30 h
Talihelyszín: Dömös (hogy pontosan hol azt nem tudom, mondjatok ötletet)
(Faluban ráfordultok a megfelelõ (nemtom) kisutcára, kihajtasz a faluból és egyszercsak nagy placc, ahol a kocsit ott lehet hagyni.)
Útvonal: Rám-szakadék (ez biztos) opcióként Dobogókõ és egyéb nevezetességek lehetségesek.
Visszaérkezés: esti órákban

Hápi

Lehet tippeket adni a tali helyszínére!!!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Kicsit irigy vagyok! :)
De jó lehetett Nektek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Hú, nagyon tuti volt ez a 2 napos túra a Bükkben. Képek itt: http://www.kep.tar.h.../50390359?o=0#2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,090 posts

Hápi nem értelek. Mi a fenének szerveznénk mi is egy Rám-túrát pont ugyanoda? Majd indulunk ellenetek és középen csatázunk? :rolleyes:

Miért ne?? Számháborúzhatunk majd! :)

KisÖcsike

ui: Kár hogy Sophie kutyus nem jöhet... :(
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Napi túraindulást mikorra saccoljátok, mostanában mikor tudsz felébredni? ;D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Ilyennel sajna nem szolgálhatok. Különben is gyalogos lesz. Az érdekel titeket?
A legnagyobb részlet amit idáig mondhatok, hogy szombaton egész nap ott leszünk és Szilváson szállunk meg. Lemenetel szerintem péntek este.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Úgy van, ahogy Dante-koma mondja. Ehelyett a Bükkbe megyünk egy lazulós, gyalogtúrázós, fotózós, kajálós hétvégére. Aki akar, tartson velünk. Szállás Szilváson.

Rééééééészleteket, dátum, saccolt útvonalterv, pontosabb talihely az esetleg arra járóknak.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Úgy van, ahogy Dante-koma mondja. Ehelyett a Bükkbe megyünk egy lazulós, gyalogtúrázós, fotózós, kajálós hétvégére. Aki akar, tartson velünk. Szállás Szilváson.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Tátrát szvsz lefújjuk. Ma beszéltem Lenssel, s az idõjárás brutálnak igérkezik. Vagy ha megyünk, akkor jégcsákány/hágóvas/full vízhatlan ruha kötelezõ alapon lesz. Péntektõl vasárnapig intenzív havazás lesz arrafelé, amit kezdõkkel nem szabad bevállalni. Persze az elõrejelzés még változhat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Melyik túra jel. határideje volt a ma délelõtt?

Tátra túra.

A Rám-szakadékos dolog meg úgy megy, hogy jelzed, hogy jönnél (mint minden túránál) oszt a megbeszélt rajthelyen vár a tömeg X ideig, majd elindul. Aki késik, de jön az szól.

Hápi nem értelek. Mi a fenének szerveznénk mi is egy Rám-túrát pont ugyanoda? Majd indulunk ellenetek és középen csatázunk? :rolleyes:

Oliv

Oliv

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
Igen, arra gondoltam. Melyik túra jel. határideje volt a ma délelõtt? Ugye nem késtem még le? Engem mindkettõ érdekel(Rám- szakadék és Tátra- túra is), de idõfüggõ, szakadó esõben nem az igazi. Feltételesen is lehet jelentkezni? És kinél kell az egyes túrákra? Infózzatok please! Köszöntem!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lehet azt elfelejteni?
Nem kerülgetni akarom, hanem megmászni, meg lejönni. A kövekre emlékszem, a többire nem.
Illetve már csak szeretném, mert úgy volt, hogy megyek haza délelõtt tízkor.
Ez módosult délután ötre.
Ezt bebuktam. :-/

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ennyi esõtõl semennyire nem saras.
A Somlyó környéke homokos. Nem emlékszel?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Az elmélet az még nem gyakorlat. ;D

A Somlyó mennyire saras a standard útvonalakon? Csúszós, vagy ragadós igazából ez a kérdés...

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A magam részérõl elméleti felkészülést tartottam a "kerékpárok kerekeinek fûzése" témakörben.
Ott vagyok a szeren. :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Háát... vannak emlékeim a gyermekkoromból...:)

Szóval nem mentetek. Akkor nem irigykedem! :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Tudod is te, hogy milyen az agyag nedvesen?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Halihó!
Dante! Volt gödöllõi pokoltúra vasárnap, vagy nem vállaltátok be a "nedves rucit"?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nincs mit. Érezd jól magad és tekerjetek sok szintet. Arrafelé lehet!

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2,350 posts
Köszi.