Mennyiségtõl függ.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2006. november 13. - 16:41
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. november 13. - 15:46
Írta 2006. november 13. - 15:40
Mikor, hol? Kapok csokit jól hallom?Dante megígérte,hogy kíméletes lesz
Csak az egóóóó...De, mint azt tudjuk, benne túlteng az egó és a mazó!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. november 13. - 15:36
Írta 2006. november 13. - 15:30
Írta 2006. november 13. - 15:22
Tetszik ez az elszántság! ( Az íngyulladásod bírja a tekerést? A Dante féléket is? )
Írta 2006. november 13. - 15:17
Írta 2006. november 13. - 14:59
Viszont, ha bringázunk, akkor nincs TT?
Mert részemrõl mehetne, egy jó kis tekerés. ( Csak kéne egy jó sárgumi! )
Mert részemrõl mehetne, egy jó kis tekerés. ( Csak kéne egy jó sárgumi! )
Írta 2006. november 13. - 14:58
Nekünk fõleg.
Írta 2006. november 13. - 14:53
A Gödöllõi Dombság jól hangzikBringázunk, jó idõ lesz, Gödöllõi Dombság? Hápi már javasolta. De Pilisezhetünk is. Börzsöny a korai sötétedés miatt már nem téma - részemrõl.
Írta 2006. november 13. - 14:35
Bringázunk, jó idõ lesz, Gödöllõi Dombság? Hápi már javasolta. De Pilisezhetünk is. Börzsöny a korai sötétedés miatt már nem téma - részemrõl.
Írta 2006. november 13. - 14:17
Ha nem múlik el az ingyulladás a lábamban akkor nem indulok szombaton a TT-n és akkor vevõ vagyok megint egy kis laza túrára
Na persze csak ha nem bringázunk
Na persze csak ha nem bringázunk
Írta 2006. november 13. - 14:10
Írta 2006. november 13. - 13:56
Írta 2006. november 13. - 13:41
Mint kitaláló, és egyik szervezõ a reggeli telefonokból -miket kaptam- nem ez derült ki... s tökre örülök, hogy nem pánikoltatok be (annyira) a rossz idõtõl. ...
Minden estere én is nagyon jól éreztem magam és örülök, hogy a csapadékos idõ ellenére ily sokan megjeletünk Dömösön, hogy a túrát teljesítsük a fõszervezõ hiányában is.
Köszönet a jó hangulatért és a remek élményekért az össze résztvevõnek!
Azon viszont csodálkoztam, hogy rajtunk kívül még vagy ötven ember volt a szakadékban, persze túrázni.
Hugom ma reggel már azt kérdezte mikor megyünk megint.
Képeket hamarosan feltöltöm s lehet benne gyönyörködni.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Írta 2006. november 13. - 12:27
Írta 2006. november 13. - 09:57
Dante, nem is volt az annyira durva!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. november 12. - 20:26
Na kérem, ez a túra is megvolt. Nagyon jó volt, s tökre örülök, hogy nem pánikoltatok be (annyira) a rossz idõtõl. Azért amikor kocsiban elhagytuk a lakhelyet, az elsõ monszunhullám elég nagyot koppant a szélvédõn. Ehhez képest, mire odaértünk, már korrekt idõ fogadott, ami durván szakadó esõbe torkollott (hogy a Rám-szakadék igazán feelinges legyen), amit Dobogókõ elõtt egy kis jégesõ tett izgissé. Onnan viszont, szuper idõ volt, úgyhogy abszolút pozitív volt a túra.
Írta 2006. november 12. - 08:20
Mivel töben kérdezõsködtek a Rám-szakadék túrával kapcs - NEM marad el, mert csak most esik, s remélhetõleg mire odaérünk el is fog állni!
Írta 2006. november 11. - 21:23
Király volt, nekem is tetszett. Nekem 95 kilcsi lett a vége, kellemesen elég is. Vicces volt, mennyien összeverõdtünk.