Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Tessék:

Feltöltött kép

(Szép volt Kriszta, de tényleg!)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Jó volt a túra, köszönjük! Hát igen, a Te túráidon mindig van egy pár esés.:D Hápi meg szerintem azon a gyorsforgalmi szakaszon elfáradt és galád módon keresztbefeküdt az úton, hogy mi se tudjunk továbbhaladni. De a nyerge bánta a trükközést. Pedig így lett volna esélyem megelõzni.:lol1:
Dante! Köszi a segítõ szándékot, de sajnos a méz is a tíltó listán van a magas cukortartalom miatt. Szintdiagrammot nem teszel fel?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, ahhoz képest, hogy kemény 58 kilómétert mentem, elég durva arány, hogy a 10 fõs társaságból 8 esést lehetett kihozni. ;) Remélem senkinek lett (Hápi nyergén kívül) komolyabb baja. Jót tekertünk, köszi! :D

Kriszta, tök ügyes vagy, nincs okod szégyenkezni! Mézet ehetsz? Mert ha igen, akkor van mézalapú zselé is, ami átlendít az efféle eléhezéses holpontokon.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Új fényképezõgép.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Te Hápi! Mik azok a nyári fotók a Rám-szakadék túra végén?

Zoli: jövök! Ilyen szép idõben csak súlyosabb érvekkel maradhatnék otthon.
+ le is akarok fotózni mindenkit AZ ÚJ GÉPEMMEL.

Nyári fotók? Hát õõ izé ... a mai technika csodákra képes :)
Emlékszel arra, hogy napsütésben jöttünk lefelé? Felfelé meg jégesõben? Na azok azok.

Az igazi bringást egy megfázás se tántorítja el attól, hogy új gépével feszítsen a dombságban!:icon_bigg :cool2:

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Te Hápi! Mik azok a nyári fotók a Rám-szakadék túra végén? :D

Zoli: jövök! Ilyen szép idõben csak súlyosabb érvekkel maradhatnék otthon. :)
+ le is akarok fotózni mindenkit AZ ÚJ GÉPEMMEL.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Hápi

Hápi

törzsvendég

• fórumtag
  • 952 posts

Nem szerepelt egyik útvonaltervben sem lépcsõzés!:D
Küldtem privit.

A Dombságban minden lehet! Szó szerint! Pl: a múltkor egy nyuszi próbált leszedni a drótcsacsiról ma meg egy fácán. A nyuszi a nyakamat, a fácán a szívemet (megilyesztett a mocsok :) ) vette célba.
Ettõl függetlenül a Dombság néhány tócsát leszámítva száraz. :D

"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nem a Zasszonyt féltem, hanem magamat!:lol1:
Ok akkor 10-kor tali Kerepesen a "szokott helyen".
Lens. Mi megyünk, gyere Te is, legfeljebb majd Te is rövidítesz.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Zoli, csak annyit, hogy a tervezett útvonalban sok rövidítési lehetõség lesz - tehát ha félted a Zasszonyt a technikásabb részektõl, nem kell, majd mindig lesznek pontok, ahol bevárjuk egymást. Tehát ha nem rettentek meg némi kettesben bicajozástól, (viszek térképet, de egyébként is tök egyértelmû lesz...) gyertek!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ugyanis egész héten totál le vagyok lassulva+már attól lihegek, ha felmegyek egy lépcsõn

Nem szerepelt egyik útvonaltervben sem lépcsõzés!:D
Küldtem privit.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Még nem jó a lábam. Nem pihentettem eleget, túlterheltem, begyulladt.:(

Sajnálom. Akkor most pihentesd!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Még nem jó a lábam. Nem pihentettem eleget, túlterheltem, begyulladt.:(

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
...hát gyere.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Én holnap biztos gyengébb leszek mint voltam, 3hete nem tekertem egy métert sem. Szóval legfeljebb Dante többet pihen az emelkedõk tetején, vagy valaki tényleg hoz neki DH gumikat és az majd lelassítja. :D
C-vitamin bomba meg tényleg jó 5let.

Ha mennék, kapna két 2,3-s Tioga-t jó nehéz DH-s belsõkkel.:D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Egyébként meg 500 mg rágótabletta sem rossz dolog, ha van egy kis torokfájás, csak utána fogat kell mosni rögtön.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Zoli! Megadod a telefonszámod? (priviben küldd el) Holnap reggel rátok csörgök, hogy hogy érzem magam. Ez igy jó lesz? Mert ha Kriszta nem jön, én se megyek. Ugyanis egész héten totál le vagyok lassulva+már attól lihegek, ha felmegyek egy lépcsõn, szóval nincs kedvem holnap a srácok után rohanni folyamatosan, akiket semmiféle kór nem gyengített le.

Egyébként meg Charon, mi az hogy eladod az NRS-t? Rájöttél, hogy mégse rugózik ki mindent? :D

Vagy egyszerûen csak abbahagyod a bringázást?

Én holnap biztos gyengébb leszek mint voltam, 3hete nem tekertem egy métert sem. Szóval legfeljebb Dante többet pihen az emelkedõk tetején, vagy valaki tényleg hoz neki DH gumikat és az majd lelassítja. :D
C-vitamin bomba meg tényleg jó 5let.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Lens 1000 mg C-vit pezsgõtabletta.

Rá!! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zoli! Megadod a telefonszámod? (priviben küldd el) Holnap reggel rátok csörgök, hogy hogy érzem magam. Ez igy jó lesz? Mert ha Kriszta nem jön, én se megyek. Ugyanis egész héten totál le vagyok lassulva+már attól lihegek, ha felmegyek egy lépcsõn, szóval nincs kedvem holnap a srácok után rohanni folyamatosan, akiket semmiféle kór nem gyengített le.

Egyébként meg Charon, mi az hogy eladod az NRS-t? Rájöttél, hogy mégse rugózik ki mindent? :D

Vagy egyszerûen csak abbahagyod a bringázást?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ha jön a "plázalány",:D akkor mi is megyünk a Krisztával.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Én is jövök.