(Szép volt Kriszta, de tényleg!)
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Nyári fotók? Hát õõ izé ... a mai technika csodákra képesTe Hápi! Mik azok a nyári fotók a Rám-szakadék túra végén?
Zoli: jövök! Ilyen szép idõben csak súlyosabb érvekkel maradhatnék otthon.
+ le is akarok fotózni mindenkit AZ ÚJ GÉPEMMEL.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
A Dombságban minden lehet! Szó szerint! Pl: a múltkor egy nyuszi próbált leszedni a drótcsacsiról ma meg egy fácán. A nyuszi a nyakamat, a fácán a szívemet (megilyesztett a mocsokNem szerepelt egyik útvonaltervben sem lépcsõzés!
![]()
Küldtem privit.
"A kerékpáros nem az autós ellensége, hanem olyan autós, aki már megtette az elsõ lépést a jó irányba!"(Karlovitz K.)
Rákosmente KerekSE;
Ugyanis egész héten totál le vagyok lassulva+már attól lihegek, ha felmegyek egy lépcsõn
Még nem jó a lábam. Nem pihentettem eleget, túlterheltem, begyulladt.
Ha mennék, kapna két 2,3-s Tioga-t jó nehéz DH-s belsõkkel.Én holnap biztos gyengébb leszek mint voltam, 3hete nem tekertem egy métert sem. Szóval legfeljebb Dante többet pihen az emelkedõk tetején, vagy valaki tényleg hoz neki DH gumikat és az majd lelassítja.
C-vitamin bomba meg tényleg jó 5let.
Zoli! Megadod a telefonszámod? (priviben küldd el) Holnap reggel rátok csörgök, hogy hogy érzem magam. Ez igy jó lesz? Mert ha Kriszta nem jön, én se megyek. Ugyanis egész héten totál le vagyok lassulva+már attól lihegek, ha felmegyek egy lépcsõn, szóval nincs kedvem holnap a srácok után rohanni folyamatosan, akiket semmiféle kór nem gyengített le.
Egyébként meg Charon, mi az hogy eladod az NRS-t? Rájöttél, hogy mégse rugózik ki mindent?
Vagy egyszerûen csak abbahagyod a bringázást?