Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2006. november 21. - 08:22
JOBBULÁST!
Írta 2006. november 20. - 22:13
Írta 2006. november 20. - 21:38
elég jó, hely, a tetején van egy nagyon zsír kilátó, innen jó idõben elvileg mindent lehet látni a Budai-hegyekben
Így van, ez a legmagasabb. A sok tévhittel ellentétben NEM a János-hegy és nem a HHH. A Basa Péter kilátó meg tényleg elég zsír.
http://epiteszforum.hu/?q=node/563
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. november 20. - 21:24
A Fekete-hegyek a Nagykovitól dél-délnyugatra található hegyek összessége. Talán még a Nagy-Szénás is beletartozik.
Zoli: köszi! És Kriszta szerintem is nagyon ügyi voltál.
Csak hogy én is beálljak a sorba: Dante túrájának rám nézõ következménye vasárnap az egész napon át tartó fosás és a 38 fokos láz lett.
Ma már jobban vagyok, mert tegnap annyit ürítettem, hogy szerintem még a bacik se tudtak már a gyomromban megkapaszkodni a folytonos bélsárcunámik szívóhatása miatt.
Végkövetkeztetés: a Dante-féle túrák tisztítóhatásúak. Bár rövid távon súlyosbodnak a tünetek, hosszú távon mindenképpen jótékonyan hatnak majd ránk.
sztem az virus lesz, de azért jobbulást
ha jobb alhasban fájna ..gyere el kivesszük a vakbeled .. kis metszés, ígérem... bikinivonalban (ez a legújabb)
Írta 2006. november 20. - 19:46
Zoli: köszi! És Kriszta szerintem is nagyon ügyi voltál.
Hehe, jajj, ezeket olvasva, rettegett hírneve lesz a túráimnak, biztosan jó ez?
Csak hogy én is beálljak a sorba: Dante túrájának rám nézõ következménye vasárnap az egész napon át tartó fosás és a 38 fokos láz lett.
Ma már jobban vagyok, mert tegnap annyit ürítettem, hogy szerintem még a bacik se tudtak már a gyomromban megkapaszkodni a folytonos bélsárcunámik szívóhatása miatt.
Végkövetkeztetés: a Dante-féle túrák tisztítóhatásúak. Bár rövid távon súlyosbodnak a tünetek, hosszú távon mindenképpen jótékonyan hatnak majd ránk.
Írta 2006. november 20. - 17:56
Naná! Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?
A Fekete-hegyeket nem vágom, lehet h. már voltam ott is, de a másik 2-t ismerem. Én Budakeszi felõl szoktam volt támadni a Nagy Kopaszt, az elég jó, hely, a tetején van egy nagyon zsír kilátó, innen jó idõben elvileg mindent lehet látni a Budai-hegyekben, mivel ha jól tudom ez a legmagasabb pontja, 599m talán?
Írta 2006. november 20. - 17:35
Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?
Az a Fekete hegyek elég baljósan hangzik! Merre van?
Zsizsi! Dehogy adom fel! Van akkora hátrányom a Csapathoz képest, hogy jó ideig megvan a programom. Legalább a tempót jó lenne tudni tartani veletek!
Azért nem kell félni, mert kipróbáltam az spd-t, még nem képzelem magamat Parti Andrásnak, ugyan olyan óvatos leszek mint eddig (vagy még jobban)!
Azt hiszem tisztában vagyok a hiányosságaimmal!:chin:
Csak egyszerûen nagyon megtetszett a patentpedál és gondoltam elmesélem az elsõ próbálkozást. Biztos fogok még jó néhányat esni vele, de remélem ennél nagyobbat soha!
Írta 2006. november 20. - 17:18
Hogy állsz a gyakorlással?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. november 20. - 10:42
Írta 2006. november 20. - 10:40
-szombatról vasárnapra borongós-esõs idõt mondott, ehhez képest verõfény volt egész nap
-vasárnap hétfõre meg napsütést, ehhez képest egy hatalmas szürke felhõ alatt csücsülök éppen
Szóval számomra a meteorológia kábé aztrológia hatékonysággal mûködik...majd meglátjuk.
Írta 2006. november 20. - 10:36
A hétvégén szombatra, Budapest térségében változékony idõt jósolnak, vasárnapra derült idõ várható. 11-17 fok között!Ez jó hír!
http://www.met.hu/om...s=1&pri=0&tfi=4
Írta 2006. november 20. - 10:22
Írta 2006. november 20. - 10:01
Írta 2006. november 20. - 09:59
Hétvégén lesz valami csavargás?
Naná! Egy Nagy Szénás-Fekete hegyek-Nagy Kopasz körhöz mit szótók?
Írta 2006. november 20. - 08:40
De hajrá, és jobbulást!
A hétvégén tekerünk!
Írta 2006. november 19. - 23:39
Köszi, de szerencsére semmi súlyos.
Hétvégén lesz valami csavargás?
Írta 2006. november 19. - 23:34
Jobbulást!
Írta 2006. november 19. - 23:02
(Azt, hogy tegnap átugrottam a kormányon azt nem számolom annak, mert érvényes területen belül és csak a talpammal érintettem a talajt. Egyszerûen olyan kedvem volt!)
Sohasem volt SPD pedálom, gondoltam ma kipróbálom, mert gyanús volt, hogy a túrákon a vitézek olyan sebesen mennek felfelé, hogy lehetetlen volt õket utolérni. Gondoltam a pedál valamit segítene dolgon. Ma felraktam a pedált ami a Kriszta bringáján volt, szereztem cipõt is, és a pincében a salgópolcba kapaszkodva gondosan begyakoroltam a be- és kicsatolást. Hát ennél mi sem egyszerübb, nem is értettem a fórumon miért írja mindenki, hogy az elején egy párszor mindenki elesik és fõleg álló helyzetben eldõl. Biztos bénák, nekem remek érzékem van hozzá, velem ez nem fordulhat elõ.
Próbaút! Le kéne mosni a bringákat, mert a tegnapi sár nem tetszik rajta. Krisztával irány a melóhelyem, ott szoktam bringát mosni. Hát ez elképesztõ, sokkal jobban lehet gyorsítani és jóval nagyobb tempót lehet tartani mint a taposóval. A fekvõrendõr amihez oda szoktam verni a hátsó kereket, most magasan megvan! Ezentúl a vékonyabb kidõlt fák már nem lassítanak be!
Megvagytok, Dante reszkess!!!:icon_bigg
Mosás megvolt, irány haza. Lehet, hogy túl elõvigyázatos voltam és nagyon kilazítottam a rugót? Ha nagyon nyomom kiakad a bal lábam. Biztos csámpás vagyok! Visszacsatolom, megy ez nekem. Megint nyomom, megint kiakad. Hmmm! Beljebb kéne csavarni a rugóerõt, ez így túl laza. Lassítás, jobb láb kicsatol, megállás. Ajjaj, valami gáz van, bal oldalról az aszfalt nagyon gyorsan közelít, csattanás. Hol is vagyok? Fekszem a földön, a bringa rajtam, Kriszta gyanús hangon kérdezi: jól vagy? Persze, erre kiröhög. Felkelek, leporoljuk a göncöt, könyököm lehorzsolódott, fáj is eléggé. Nicsak! A tenyeremen vérhólyag, biztos egy kavicsra estem. Hogy itt miért nem seprik az utcát? Na tekerjünk azon a csavaron egy kicsit. Irány haza óvatosan és jól megjegyezve, hogy ha a bal lábamat szoktam letenni, akkor azt oldjam ki elõször!
Írta 2006. november 19. - 22:52
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2006. november 19. - 22:42
csak nem eladod neki a sid-et?Ma délelõtt Pitével végigküldük a táv nagyrészét, az is vicces volt. Nem gondoltam volna, hogy ma is ennyire király idõ lesz...Képzeljétek, Pite merevvillázik! (de még az is lehet, hogy jövõre lesz egy igazi telója )
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való