Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Most lusta vagyok utánanézni: mikor is van a Tortúra?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Gabi! Te valóban vonzod a kutyákat!
De mégis csak jobb, hogy a kutya közlekedett a hátán, mint ha a mami tette vóna! Lett volna ott ricsaj! :)

Tortúrát meg nyomjuk, keréken vagy bakancsban, de végig!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
áhh.
azóta vót egy spitz, vagymi.
Reggel hét, félig csipásan dülöngélek melózni, mamika egyik oldal- spitz másik, fel sem merült bennem, hogy a két lény között fizikális kapcsolat lehet, fõleg, hogy ez egy sötétszürke!!! színû, kb 3mm átmérõjû madzag, az a csévélõs kutyapóráz aktív része.
feltekertem a tányérokra, kicsit kibolyhosodott.
mármint a madzag. a spitz csak egy métert közeledett a hátán, mama kezébõl meg kitéptem azt a spulnis sz@rt.
mé nem lehet ezt pl neonsárga szinben legyártani

na de ON:

eleddig még nem havazik, tortúrailag!
;-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Óóóó..!! Mester! Kutya ügyben mindenképp!!!
Inkább két jóllakott vaddisznó, mint egy megvadult németjuhász a tárkányi úton!? :D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jessz, vaddisznó.
a kutyák gázabbak.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nézz ki az égre, majd csukd be a szemed és pattanj nyeregbe! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Õk nem a vizbû nyerik a zoxigént?

Nem! Õk a zoxigénhez tesznek kétszerannyi hidrogént és aztat isszák.:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Esetleg másképp tervezted, terveztük volna a hétvégét.

Meteurológusokban sosem szabad megbízni, inkább nézz ki az égre és, abból több dolgot lehet kitalálni, mint a met.hu-ból.

Burce: na végre! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Zed!
Õk nem a vizbû nyerik a zoxigént?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Meg kerested a dóónhill pályát, mert a csészealj, alakjánál fogva, csak pályaversenyekre volt felkészítve ;-)

(olyan jó bukót hoz majd nekem a jézuska, hogy majd meglátod! ;-))

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Télleg, már emlékszem! Nem elég, hogy nem volt az ablaknál hely, még hányózacsit sem adtak :) Rohadt kis zöld genyák! Bezzeg amikor a fekete lyuk peremén lerohadt a hiperhajtómû, jó voltam, hogy a spaceTacx görgõn áramot indukáljak (mert az akksiból a kiszívták a delejt a golyvákony kluttymagikók, így nem ment az indítómotor).
Ausztria, Kenguruk földje!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Visszatértem. Ugyan az elmúlt hét kiesett... ...asszem elraboltak az UFÓk. Na majd megyek regresszí... regresszió.... megvan - retardált hipnózisra, hogy felidézhessem az elmúlt hét történéseit.

Én beszéltem velük és azt mondták, hogy mindenáron biciklizni akartál a csészealjban majd kijelentetted, hogy csak az ablak mellé vagy hajlandó ülni. Nem bírták, inkább elengedtek Téged is!:D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Az UFO-k meg le vannak ... Nem is hiszek bennük :)

Visszatértem. Ugyan az elmúlt hét kiesett... ...asszem elraboltak az UFÓk. Na majd megyek regresszí... regresszió.... megvan - retardált hipnózisra, hogy felidézhessem az elmúlt hét történéseit.
Ausztria, Kenguruk földje!

peppe

peppe

törzsvendég

• fórumtag
  • 312 hozzászólás

???? ... A kérdés pedig szerintem arra vonatkozott, hogy merre jártatok?

Pontosan.

Totál kudarcot a - feltehetõen súlyos agyhugykövességben szenvedõ - meteurológusok :rocketman vallottak. Kiköhöghették volna mondjuk pénteken, hogy nem a teljes hétvége lesz búskomor. Vasárnap végig ragyogó napsütés volt. Esetleg másképp tervezted, terveztük volna a hétvégét.
a második p néma!

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
Balázson én is jót röhögtem : DDDDD

Ez a Solymár fölötti kék a happybike-os út? Mert én is szoktam arra menni, ma is voltam, eddig csak kóbor kutyákkal találkoztam, majd keresem Balázst;-)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsizsi, most olyan jót nevettünk Zolival, hogy majd' leestünk a székrõl! Ez a Balázsos marha jó! :D :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Jól van azért nem kell felvágni!:D
Büntiben vagy? Nem ad az Asszonykád hamit?
Én bezzeg akármennyit zabálok, nem bírok hízni, pedig jó lenne 4-5 kilót.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A férfi ember száz kiló alatt csak karácsonyfa dísz! :D
Namár most én kezdek a karácsonyfa dísz kategória felé tendálni...

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Ja, szóval dagadt vónék...

Nem-nem, csak NEHÉZ:D .

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ja! Még nem írtam le a slussz poént! Solymár felett a kéken tekerek vadul, mikor is egy családot érek utol éppen. Apuka, anyuka meg a két proronty, na és az elengedhetetlen kutyák, abból mindjárt négy is. Kicsi, meg nagy, minden féle.
Kerülném ki õket, mikor is az egyik "kutya" ami eddig a bokrokban idõzött elindul fel az útzra, ahol én haladnék. Ekkor látom ám, hogy az nem is kutya, hanem egy vaddisznó!
Mondom apukának, ember hát korpa keveredett a búzába!
Aszongya: Á dehogy, az a Balázs, velünk van! És mosolyog.
Na, én a röhögéstõl a hegy lábáig bugdácsoltam a bringa nyergében. Háziasított vaddisznó, ilyet sem láttam még!