Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Az ELTÉn miért szopatják szegény BME-seket?

Ez olyan, mint mondjuk a "Sztálingrádban miért szopatják a szegény németeket?" vagy a "Guantalamon miért szopatják szegény arabokat?" Esetleg még a "Várnában miért szopatják a szegény kereszteseket?" :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Ez az igazi! De vannak már második generációs génkezelt neoprének is. Érdeklõdj Charonnál! ;)
Búvárruhában azért megnézném, hogyan abszolválsz egy gödöllõi kört!? Fõleg a békatalp lenne uris az spd-n!

Szombati "karácsonyfadísz-fuvarral" kapcs.-ban hívj!

Asszem Pite 24óráson neoprén kezeslábasban nyomta, az kb. búvárruha, az éjféli jelmezes mókánál pedig mintha Bíró Ádám ténylegesen búvárcuccba tekert volna, de a békatalp megvolt, arra emléxem.:)

Különben meg vááá, ti tekertek én meg rohadok a könyvek fölött:( , még 4,5vizsga van hátra, pedig akár -5ig van bringásruhám...
Az ELTÉn miért szopatják szegény BME-seket?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Jajj, de mennék én is. Nem baj,lesz még jó idõ. Csak fájdítsátok a szívem. Cuki akkor mikor lesz?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Békásig.

B+! Plusz jegyet biztosan nem veszek, majd befutok a rajtig, nincs messze. Legalább bemelegítek.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

De én vizibiciklivel megyek!:D

Én meg helikopter vagyok bibi!Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Fõleg a békatalp lenne muris az spd-n!

De én vizibiciklivel megyek!:D

Várjuk meg, mit lép erre Zed Mester, a világlátott!?

Meg Hozé Mester! Hátha elhozza azt az új ronda szamarat.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Ez az igazi! De vannak már második generációs génkezelt neoprének is. Érdeklõdj Charonnál! ;)
Búvárruhában azért megnézném, hogyan abszolválsz egy gödöllõi kört!? Fõleg a békatalp lenne uris az spd-n!

Szombati "karácsonyfadísz-fuvarral" kapcs.-ban hívj!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Majd megmondja, mint a Danténak, hogy ne nyavalyogjak.:)
Az a baj, hogy tekeréskor marhára bírok ízzadni. Ezért gondoltam a neoprén pólóra. Ne olyan vastagra gondolj, mint a búvárruha.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A neoprén megtartja a meleget, mert porózus szerkezete (hab) még vizesen is jól szigetl. Szélálló, ezért is használják ezt a kamásliknál.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
A neoprén igen, bár én sosem használtam. A hörgõgyulladásra meg nem ez a tuti, hanem az orrodon át vedd a levegõt! De reménykedj, hogy Pite benéz ide, és Õ majd mondja a tutit! :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Fázós én sem vagyok, de a múltkori hörgõgyulladás nagyon nem volt jó. Nem szeretném megismételni. A neoprén nem megtartja a testmeleget vizesen is? Vagy keverem valamivel?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nem mintha számítana, de meddig érvényes a bp bérlet? Békás után még két megálló a rajt.

Békásig. Onnan kiegészítõt kell venni még a felszállás helyén a pénztárnál.
Ha nincs nyitva a pénztár akkor lehet a kallernél is.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Csak szigorúan polár aláöltözetet alulra. Abból egy v. kettõ. ( Az alsó, az egy ujjatlan trikó, arra egy hosszúujjút. )Felülre téli ruci, v. az idõnek megfelelõ cipzis felsõt, de szélállót.
Én viszont nem vagyok fázós, ezért nem az én öltözködési szokásaim a mérvadóak.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Az biztos, amúgy is izzadós vagyok. De megfázni sem akarok megint.
Tényleg, Te hogy szoktál öltözni egy ilyen túrára. Ma vettem egy vékony neoprén polószerû felsõt. Azt vehetem alulra?
Dante! Jobbulást! Ezt jól megjártad.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
H.Zoli! Nem fogysz fázni az elsõ mászás után! :D
És még mennyi vár rád utána...
De alkudhatunk, a kilenc is - még - belefér! Várjuk meg, mit lép erre Zed Mester, a világlátott!?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Az a szombati bringa dolog jól hangzik!
De csak amolyan alapozós, cukrázdázós, nézelõdõs, max 100km-es, beszélgetõs, legyen.

Ez így jól hangzik.

Valóban Szentendre, Vöröskõ, Dobogókõ útvonalra gondoltam. Reggel 1/2 9 UVH-nál?

Nem korai egy kicsit? Olyankor még elég hideg van!
Zsizsi, holnap hívlak.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

oda: http://bkv.hu/hev/bsz_h.html

Nem mintha számítana, de meddig érvényes a bp bérlet? Békás után még két megálló a rajt.

Vissza én mindenképpen sétálni fogok. Ha megyek a túrára, mert idõközben az is bizonytalaná vált.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Eredeti szerzõ Zed:
Ne hallgass Hozéra, szerintem is a szombat a nyerõ (lévén vasárnap nem érek rá). Valami Vöröskõ-Dobkõ-Pilis rémlik. Szerintem okés.

Akkor ez így is fog történni Uram!
Valóban Szentendre, Vöröskõ, Dobogókõ útvonalra gondoltam. Reggel 1/2 9 UVH-nál?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Szombat reggel OK! Nekem áll! ( Mármint a bringázás! :) )
Az útvonalra nézve nékem volt egy fix terv, de ezt megdumcsizzuk! Ez úgy 60-70 km volna.

Ne hallgass Hozéra, szerintem is a szombat a nyerõ (lévén vasárnap nem érek rá). Valami Vöröskõ-Dobkõ-Pilis rémlik. Szerintem okés.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Köszönöm Nektek, igyekszem, de nagyon. Nem, Pitének van igaza, gyakran nyavajgok kisebb horzsolásoknál - így ha tényleg gáz van, nem annyira nyilvánvaló. :)