Látjátok, hogy a stucninak viszont semmi baja?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 23. - 17:58
Írta 2007. január 23. - 17:42
Bár OFF, de nekem ugyanez a script nem mûxik az atw-s weboldalamról. Passzolok. Béna vagyok. Kösz Charon.
(több idõt szüttyögtem a képbeszúrással, mint amennyi alatt megszentségtelenítettem hozé új hátasát... )
(több idõt szüttyögtem a képbeszúrással, mint amennyi alatt megszentségtelenítettem hozé új hátasát... )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 23. - 17:37
Me' bénák vagytok.
"Köszi Csoki, rendes vagy!"
"Köszi Csoki, rendes vagy!"
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 23. - 17:36
OFF hogyan tudom a képet belinkelni úgy, hogy közvetlenül meg is látszódjon? Mert az IMG kapcsoló nálam valahogy nem mûködik...
Írta 2007. január 23. - 17:29
Nekem sem nem megyen a dolog!/Mármint a kép beszúrása!/
Dante, kihívnád Magad ellen a sorsot? Hozé elevenen megnyúz!
Dante, kihívnád Magad ellen a sorsot? Hozé elevenen megnyúz!
Írta 2007. január 23. - 17:21
OFF hogyan tudom a képet belinkelni úgy, hogy közvetlenül meg is látszódjon? Mert az IMG kapcsoló nálam valahogy nem mûködik...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. január 23. - 17:21
Írta 2007. január 23. - 17:18
Írta 2007. január 23. - 16:57
Szeretnéd ilyen állapotban megõrizni, és ez egy figyelmeztetés Nekem, vagy emlék a szebb idõkbõl, amikor már nem így fog kinézni? (Mondjuk a jövõ héten!)
Írta 2007. január 23. - 16:51
Fúj. Csalás. Megvétózzuk. És különben is.
Írta 2007. január 23. - 16:50
Tettem egy profi képet róla a
"ki milyennel nyomul" topikba...
"ki milyennel nyomul" topikba...
Írta 2007. január 23. - 16:48
Írta 2007. január 23. - 16:48
Mondjuk, Téged én is....
Mi van, csak nem le kellett mosni a Vöröskét? (szép volt zsizsi! :clap: )
Írta 2007. január 23. - 16:47
(grrrr....morrrrr.....csak tudjak tekerni, olyan haláltúrát eszelek ki addig, hogy el fognak vérezni....grrrr....morrrr )
Írta 2007. január 23. - 16:46
Mondjuk, Téged én is....
Írta 2007. január 23. - 16:46
Írta 2007. január 23. - 16:42
Váááááá! Nem mehettek sehová! Mars a szobába mindenki, s szolidarításképpen jegeljétek le a lábatokat! Hozom is a posványt és a hideget!
Más - Cukrászda?
Más - Cukrászda?
Írta 2007. január 23. - 16:42
Csak nyomjátok, jómagam dolgozóban ténykedek. Sajna. Pedig lenne egy-két jó útvonal tervem, ahol garantáltan kevés sár van... Hozé, veszed?!
Írta 2007. január 23. - 16:38
Hát, ha nem lesz nagyon gány idõ, menni kéne most 7végén is vmit. No majd csekkoljuk a metrólógiját.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2007. január 23. - 16:10
Nyafogósok!
Sírtoki egy kis sár láttán - Pite és Zed no meg Ééén még tán élveztük is a hétvégi pilisi sárdagasztást - akkor mi lesz most hétvégén? Ahol a szûz fehér hó keveredik a fekete sárral! Huhuhúúú! Az milyen szép tud lenni!
Sírtoki egy kis sár láttán - Pite és Zed no meg Ééén még tán élveztük is a hétvégi pilisi sárdagasztást - akkor mi lesz most hétvégén? Ahol a szûz fehér hó keveredik a fekete sárral! Huhuhúúú! Az milyen szép tud lenni!