Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Posted 2007. February 19. - 17:32
Csak a kétkedõknek linkeltem be - Hozé, dante - hogy nem is volt annyira sáros a Pilis vasárnap!
Szinte keresnünk kellett némi dágványt!
Posted 2007. February 19. - 10:01
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Posted 2007. February 19. - 00:51
Ja! Akit érdekel esetleg egy ilyen õrültség: Jövõ héten megyünk páran a Bükkbe.
Program röviden:
Pénteken este 6-os vonattal indulás Miskolcra, onnan továbbautózunk Lillafüredre. Onnan gyalog 2 óra alatt elérjük elsõ szállásunkat, ami szabad ég alatt lesz. Másnap folytatjuk a gyaloglást és azon az éjjelen alszunk barlangban. Ha jól tudom. Ha nem, akkor fordítva történik az alvás helye.
Jelentkezni lehet, még van néhány hely a barlangban. HIHI
Posted 2007. February 19. - 00:22
Posted 2007. February 18. - 23:46
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. February 18. - 23:04
A turat en most kihagytam, mert szuloi munakkozosseg latni akart.
Mindenesetre egy MAV-os utazasbol kifolyolag, hirtelen nem otthon talaltam magam, hanem Keszthelyen. Informacio rules.
Igy atnezven a menetrendet inkabb 2 kerekkel vagtam neki a kKeszthely-Nagykanizsa tavnak, s igy is hamarabb ertem haza, mintha vonattal probaltam meg volna megtenni az utat.
Ez csak 52 km volt, de Kisbalatonnal meg kellettallnom gyonyorkodni a tajban. iszonyu jo ido [relative, mert ugye azerttekerve mindig melegebb van], sutott a nap es nagyon csend volt [a horgaszok miatt].
Jovo hettol en is kezdem az uszast.. ramfer.
Posted 2007. February 18. - 22:58
Meg a K vagy milyen jelen egy jó ideig nem lehet járni, mert drótkerítéssel elzárták elõlünk.
.
na azt mondtam......
Az idõ elég sokáig fantasztikus volt, olyannyira, hogy egy ideig tisztára elhittem, hogy megjött a tavasz! Sõt, volt olyan hely, ahol a madarak teli torokból üvöltötték a tavaszi dalukat.
t.
én meg virágzó, mandula /legalábbis asszem/ fát láttam ma...azért az is korai kissé tán.....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2007. February 18. - 22:58
Posted 2007. February 18. - 22:34
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. February 18. - 22:17
A terep isteni jó volt, ahogy Nati mondta, Két-bükkfa elõtt csak minimál sár, így csak az ottani dágvány mentette meg a túra becsületét.
Tudom, beteges, de már megint nagyon tetszett
Dobkõre felfelé olyan forgalom volt, hogy azt hittem a nagykörúton vagyok péntek délután. Elterveztem, hogy meg is veszem az út Két-bükkfa utáni szakaszát és belépõt szedek. Egy év múlva vagyonosabb leszek, mint Bill Gates
Posted 2007. February 18. - 19:41
Most Zed annyira kipurcant, hogy épp alszik, úgyhogy most se lehet. Én meg mindjárt belekezdek a fincsi tejszínes-halas-márványsajtos tészta fõzésébe, szóval nekem se lesz sajna idõm azon gondolkodni, hogy hogyan is kell egy ilyet fölszerelni. De azért köszi az erõfeszítést Dante-koma!
Egyébként ma marha jót mentünk, és mivel még a tegnapi is a lábunkban volt, el is fáradtunk rendesen. Az idõ elég sokáig fantasztikus volt, olyannyira, hogy egy ideig tisztára elhittem, hogy megjött a tavasz! Sõt, volt olyan hely, ahol a madarak teli torokból üvöltötték a tavaszi dalukat.
A szerpentinen még egész jó volt az idõ, ám Dobkõn már cidris 2 fok volt és felhõ. Egyébként a zúzós szakasz végén (ahol találkozik a terep a Kakas-hegyivel) akkora árkot csináltak, hogy aki nem veszi észre idejében az megjárja. Meg a K vagy milyen jelen egy jó ideig nem lehet járni, mert drótkerítéssel elzárták elõlünk.
Ja, sár csak a Két-bikkfa elõtt volt, mondjuk ott dögivel. Viszont elõtte...szinte semmi. Csodálkoztunk is, milyen gyorsan felszáradt.
Posted 2007. February 18. - 10:42
Én ott leszek. ( UVH 10-kor?)
Meeting is delayed to 11 am, due to technical problems.
Posted 2007. February 17. - 23:26
Posted 2007. February 17. - 23:20
Posted 2007. February 17. - 22:03
Posted 2007. February 17. - 21:49
Nektek jó tekerést! (btw - Naugye, hogy kipróbizhatod a Poploc-ot? Ne hagyd Zedet punnyadni, nosza, szerelje fel, egész nap cipeltem! )
Posted 2007. February 17. - 21:30
Én csak 80-at mentem és attól is kipurcantam. Node holnap megyünk terepezni, ki tart velünk?
Posted 2007. February 17. - 21:20
Kicsi, da annál lelkesebb baráti társaságunk örömmel vette,
hogy egy országútis kolléga csatlakozott hozzánk.
Nem akarván elvenni a kedvét, igyekeztünk Õt mindíg elõre engedni, meg hát ugye maszk is volt rajta. Hátha pisztoly is van nála...
Nem dõltünk be az orrfújásos trükkjeinek, tudtuk, azért áll csak meg, mert pihenni akar egy kicsit.
Megértjük.
És mint egyszer Jehudi Menuhin-ra mondta gy cigányprímás, "ügyes, de asztalnál meghalna", mi legalább hagy gondoljuk, hogy "terepen meghalna".
Egyszer elcsábítjuk, az biztos.
Mer' az egónkra baromira ráférne...
Posted 2007. February 17. - 21:12
(összehasonlításképpen, a múltkori Pilis-túrán csak 35 %-ban mentem a célzónában, SOKAT (42%) alatta, s sokat (4%) túlterhelésben...)
Posted 2007. February 17. - 21:11
Visszanéztem az ezévi átlagsebességeimet és az országúti és a monti (1,1 slickkel) között van 5km/h. Tehát ha én is montival jöttem volna valahol Vácnál lennék még. Viszont ha olyan széles gumival jöttem volna mint Te, akkor egy szép sírkõ alatt valahol félúton .
Jó, legközelebb felrakok egy slicket.
5km/h elõnyt adok.
Valéria!
Örültünk Neked! És már jobb volt mint múlthéten!