Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18582 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én is, de csak ha aszfalt. Hasonlót, mint múltkor.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Egy fõ már ok!
Még valaki, tessék, tessék..!
Úgy kb 100 kilcsirõl lenne szó - ha aszfaltozunk - ha terepet is rakunk bele, akkor vmivel kevesebbet tekernénk. /Tekintettel a CSIRKÉKRE!/

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Én Pilisben benne lennék. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na mi van? Végre szeretnél elcsípni egy kis cukirászda-túrát? :)
De össze kell ütni vmit! Döntést kéne péntekig hozni, mert nekem a hétvégén egy napot be kell áldoznom - családlátogatás, õsök+ilyesmi.
Pilis, laza terepezéssel - ha nincs csapadék - mehet, vagy aszfaltban is partner vagyok.
Jelentkezõk...?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Hétvégén nem lesz valami jó kis laza tekerés?
Mondjuk mint a pilisi volt két hete. Az nekem nagyon bejött.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Téged várnak!:D

voti

voti

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.179 hozzászólás
Egyszer meg kéne néznem mit mennek vasárnap. Ha jól emlékszem valami 100km körülit emlegetett Márti. A szombati Vác oda-vissza körük nekem kevés ahhoz, hogy alkalmazkodjak idõben hozzájuk. Akkor inkább megyek egyedül. A szombatin többször találkoztam már velük 30-32km/h körül mennek az nekem lánctalpazva egy nagyon kényelmes, kicsit fázós tempó, de azért az eredményeiket látva gondolom a dupláját is tudnák (én meg közel sem ;)) csak ott nem az a cél.

Hmmm.... Lehet meg is kérdezem mit csinálnak vasárnap!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Pont Te jutottál az eszembe, mivel a szombati Börzsöny kör elõtt láttuk Õket Dantéval, Vácra menet! Nem edzesz velük? Vagy gyenguszok?:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
De õk "profik*", s fõleg oúton nyomulnak. Már ha Papp Ferkóékat nem vesszük, de õk csak fél-Biondo-sok. :)

*sokat edzõ amatõrök :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Szerintem a Biondó-csapata. Az elmúlt hétvégén is taliztunk veluk, de a Duna túloldalán-még.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

A Gyilokdarazsaknak sincs közös edzése, legfejebb söröskorsóval bicepszre.
A Maratonnak van edzése? Mármint az, amikor a Mikusz elmegy pár komával edzeni, és a csapattársakat meg elküldi a bánatba, mert nem fog gyengébbhez alkalmazkodni?!
Dínóék ellenben elég komolyan veszik (Józsefhegyi), igaz, lehet, hogy ott nem nézik jó szemmel a lazítást.
A PCCC is rendszeresen tart közös edzésd, de Vörösváron.

Ugyanmár... a Mikusz meg a sebesség:)
Viszont minden hétvégén látog kb 2x30 fõs oúti csapatot Marót-Dkõ felé menni...azok kik lehetnek?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Csak egy a probléma: ez csak csajoknak van.

Hehh, kala majd átmûtteti magát. :) Különben is csini a virágos mez.

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

Malackák, nem tud vki olyan bpi egybesültet mondani, ahol ...

Bringabanda például. Abszolut megfelel a kritériumaidnak.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És van még a Száguldó Virágok is, amely az ország egyik legszuperebb csapata, mert nagyon jó benne a hangulat, van egy csomó kötelezõ cukizás és kellemes hétvégi csapatások a Pilisben, Börzsönyben. Csak egy a probléma: ez csak csajoknak van.

Egyébként a Happy Bike-nak is van menõsebb része, akikkel mindig lehet menni valamerre. Vagy te konkrétan olyan edzésre gondolsz, ahol valaki a kezedbe nyom egy edzéstervet és tekerésen is mondja, hogy mit csinálj? Akkor irány a PCCC, õk ebben az egyik legjobb és legemberségesebb csapat.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Gyilokdarazsaknak sincs közös edzése, legfejebb söröskorsóval bicepszre.
A Maratonnak van edzése? Mármint az, amikor a Mikusz elmegy pár komával edzeni, és a csapattársakat meg elküldi a bánatba, mert nem fog gyengébbhez alkalmazkodni?!
Dínóék ellenben elég komolyan veszik (Józsefhegyi), igaz, lehet, hogy ott nem nézik jó szemmel a lazítást.
A PCCC is rendszeresen tart közös edzésd, de Vörösváron.
Ausztria, Kenguruk földje!

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

a GyL-t nem ismerem, ez a Setike-féle? a Hepikre gondoltam már, de az meg talán már túlságosan baráti társaság jelleggel bír, ott lehet továbbra is lábat lógatnék :)
a merida maraton teamrõl olvastam korábban, hogy õk abszolút hobbival is foglalkoznak, kérdés, hogy léteznek-e még :)

léteznek...
http://www.meridatea...indexFlash.html

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a GyL-t nem ismerem, ez a Setike-féle? a Hepikre gondoltam már, de az meg talán már túlságosan baráti társaság jelleggel bír, ott lehet továbbra is lábat lógatnék :)
a merida maraton teamrõl olvastam korábban, hogy õk abszolút hobbival is foglalkoznak, kérdés, hogy léteznek-e még :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Happy Bike? Gyilkos Lódarazsak? :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Malackák, nem tud vki olyan bpi egybesültet mondani, ahol nem akarnak mindenképp sportolót faragni belõlem, de van rendszeres, leginkább hétvégi edzés, hogy egy kicsit megmozgasson, motiváljon, a haverokkal való jánosthegyezésen és az asszonykával való pilisezésen túlmenõen?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Hork, itt a disznókõnig. Éppen csajozom! Húzzatok máshova varacskolni!

Te nyertél!
Egészen megváltoztál (nem éppen elõnyödre), a múlkori túrán még valamivel jobban néztél ki!:D