Látom tudsz olvasni, javítottam...
Én azért ma elmegyek két órát focizni...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
és úgy Drusza hogy dömör, kisrigó, gerincen /dunamarci útvonal/ a királykutiba menõ erdészeti útig, csak ott jobbra fel ,-mintha prédikálohoz mennél- aztán az az erdészeti ami dömös elé visz, dömös, rám szakadék alatti parkolótól induló erdészeti királykuti nyeregbe - onnan alternativTe mondtad, hogy terep, én csak helyeseltem. De már néhány nappal korábban is leírtam, hogy "el az aszfaltról."
Dömörkapu - Királykúti nyereg - szerpentinen fel a Prédikálószék felé - le Pilisszentlászlóra a DM útvonalán (tavaly itt zúztam le a bokám:D) - itt is van cukrászda - alternatív útvonal választás
Affony! Te itten flirtölgetel szemem elõtt?! Maj' megmutatom, hogy ki a férfi a háznál!
Nekem ronda szõrös, de nem fog látszani a hosszúgatyától!fõleg, hogy nem tudom, hogy kinek milyen lába van,
Te mondtad, hogy terep, én csak helyeseltem. De már néhány nappal korábban is leírtam, hogy "el az aszfaltról."Ha most mindenki beírja, hogy mehetünk terepre, rögtön
t..n szúrom magam.
A lelketeken fogok száradni.
Konkrétumot!
Honnan, hova, mikor.
Jó idõ van, TEREP!
1., Pilismarót - Királykúti nyeregNem. Én az elsõ Szentendre - Marót szakaszt a parton gondoltam.