Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Szerintem Kala volt az :D

azért az elég ciki lenne (ráadásul nem vagyok ketten :) )
itt az idõ, h fél év után levágassam a hajam? :D

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás

2 lány elözött meg, "NATI"-t (ha igy nevezik) nem számítom mert már a pihenõbe ért utol :rocketman

Szerintem Kala volt az :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Eddig egyszer veszítettünk el túrán valakit, már nem emlékszem ki volt az.
Hazafelé a bicikliúton Szentendre-Bp. között, én mentem elöl. Mentünk egy 28 körüli tempót, tekintgettem hátra, és számoltam az árnyékokat 4...5, megvan. Pestre érve derült ki, hogy valaki "idegen" beállt a sor végére, mi meg onnan valakit "elveszítettünk".
Nem jellemzõ egyébként.

sztem al01 kolléga volt az....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Eddig egyszer veszítettünk el túrán valakit, már nem emlékszem ki volt az.
Hazafelé a bicikliúton Szentendre-Bp. között, én mentem elöl. Mentünk egy 28 körüli tempót, tekintgettem hátra, és számoltam az árnyékokat 4...5, megvan. Pestre érve derült ki, hogy valaki "idegen" beállt a sor végére, mi meg onnan valakit "elveszítettünk".
Nem jellemzõ egyébként.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
2 lány elözött meg, "NATI"-t (ha igy nevezik) nem számítom mert már a pihenõbe ért utol :rocketman (hagyjuk figyelmen kivül hogy 5 Km távon 4.9 Km ledolgozott a hátrányból)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
agenovo!

Miért nem mondtad, hogy te vagy Te? :)
A tempótól meg nem kell parázni, mint láttad, dombtetõn, elágazásnál bevárás van. Síkon meg be lehet állni nyugodtan szélárnyékba.

Lányt meg én csak egyet láttam, az meg "A" Nati, lensver, vagy simán csak plázacica. :)

Legközelebb gyere nyugodtan velünk. Hidd el, nincs ebbõl gond soha.

Nati!

mé' ne?

Feltöltött kép

Fót - UVH - Szentendre - Pap-rét - Pilisszentlászló - Sikáros - Nyereg - Pilisszentkereszt - Pomáz - UVH - Fót

A cursort rossz helyen hagytam, a vége szint 915m.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Ma láttam az év bringáját papréten pihenõ közben (az az igazság hogy elötte is láttam de fénysebeséggel ment el mellettem (és nem egymással szembe mentünk)) :)

Szivesen mentem volna velük tovább, de nagyon rosszul voltam fájt a torkom és gyomrom is a végére olyan hasmenésem volt hogy alig tudtam haza poroszkálni a wckefével most nem kellett sokat kardozni.

A baj az hogy ha jól lettem volna akkor is sokkal gyorsabban mentek mint én, az egész úton Szentendrétõl-Paprétig mindenki megelözött (2 lány is :wtf: ), egyetlen egy ballonkabátos faszit elöztem meg (Kalambo), de ez lehet hogy nem számit mert valami hajléktalan lehetett aki az erdei szállásáról leugrott egy két ampuláért Szentendrére.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Szentendre-Dobogókõ 650 körül van.

szentendre 104-105 m, szentlászló hegytetõ 510, onnan le kisrigó mellett, dömörkapu - vörösdagonya út elág az olyan 300on van kb, dobogókõ meg 700, az ugye egyszer 400, meg még 400, plusz a kisebb nagyobb "hullámvasutak"....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szentendre-Dobogókõ 650 körül van.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Mi (szvsz) elég jó tempóban felmásztunk Dobogókõre még, utánna le Pilisszentkereszt-Csobánkai elágazás-Pomáz-Budakalász-Békás útvonalon jöttünk vissza.
Nem tudom mennyi ez szintben, gondolom jön Hozé és belinkeli a szintrajzot. :)

kb 900 m

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Mi (szvsz) elég jó tempóban felmásztunk Dobogókõre még, utánna le Pilisszentkereszt-Csobánkai elágazás-Pomáz-Budakalász-Békás útvonalon jöttünk vissza.
Nem tudom mennyi ez szintben, gondolom jön Hozé és belinkeli a szintrajzot. :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi sem terveztük durvulást, csak egyre nagyobb és nagyobb kitérõket tettünk, majd vérszemet kaptunk a hátszéltõl és elég messzire lementünk - onnan meg jött a büntetõ szembeszél, puszta üres mezõn, enyhe emelkedõn, pazar egy érzés volt. Kábé majd belecsoffadtunk.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Jaja, de azért jó volt! A lángos fincsi volt és a hátszél kellemes. Az viszont szörnyû, hogy Szam a cukit egyetlen Rafaellóval lerendezte. Ebbe csak azért mentem bele, mert szegény Zoli otthon betegen feküdt és még kellett kaját csinálnom, hogy ne haljon éhen.

A csapat többi része még merre ment és milyen volt???
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 hozzászólás

Na, mi már meg is jöttünk, 4 órán belül lezavartunk egy kellemes 110 kilómétert, amibõl az utolsó 30 elég gyilkos szembeszélben ment. Szint nem volt vészesen sok, de azért volt (dimbes-dombos 800 m). Persze elég bevállalós volt kaja nélkül és kábé 3 korty vízzel.

akkor szerintem jobb, hogy nem velünk jöttetek, mivel mi azért lightosabbat mentünk.
7-en voltunk, Pap-rét után nem sokkal Natival + Kalával visszafordultunk Sz.endre felé ahol egy kis lángosevés után pestre egy kis hátszéllel begurultunk.
Nekem bõven elég volt a táv, ez volt az idei elsõ nagyobb kiruccanásom, amit éreztem is...
Remélem hamarosan lesz már erdei terep is!
Üdv
Szam

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Na, mi már meg is jöttünk, 4 órán belül lezavartunk egy kellemes 110 kilómétert, amibõl az utolsó 30 elég gyilkos szembeszélben ment. Szint nem volt vészesen sok, de azért volt (dimbes-dombos 800 m). Persze elég bevállalós volt kaja nélkül és kábé 3 korty vízzel.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Jó reggelt,
hasonló a helyzet, mint Dantéval, de azért szándékozom menni, lesz vkinél telefon, h fel lehessen hívni, h hol lehet csatlakozni? Kb 20-30 perc késést valószínûsítek :-/ :(

Lesz.
06-30-9625-kilenchatvannégy
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Jó reggelt,
hasonló a helyzet, mint Dantéval, de azért szándékozom menni, lesz vkinél telefon, h fel lehessen hívni, h hol lehet csatlakozni? Kb 20-30 perc késést valószínûsítek :-/ :(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Én viszont most ébredtem, s még darabokban a gép. Ne haragudjatok, nem tudok menni, esélytelen, hogy menetkészre pofozzam magam (és kiérjek falururól, ami alsó hangomn egy óra...). Kicsit széthullottam, tegnap is 9-ig melóztam, elég horror idõszakom van. Pitével megyünk egy laza kört (késõbb) a környéken, Nektek jó tekerést!

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Köszi :) Akkor odagurulok.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Szevasztok!
Mehetek én is?
A szentendrei út, vagy a hídról lejövõ kerékpárút/nánási út sarkán van a találkozó?
Sanci

Helo!
Persze, hogy jöhetsz!
A találkozó az északi vasúti híd budai lejárójánál van, ott, ahol a Nánási a hídon átmegy a patak felett.

Edit: McGywer korábban kelt :)
White Horse