Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kimozogjuk. ;) Azaz majd holnap meglátjuk. De nem nagyon jön be nekik ez a téma, szóval még szerintem bármi lehet.

(nyomásotoknak engedve módosítottam egy picit az avatarom...:D )
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
http://www.metnet.hu/?q=f2
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak nem. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor mindkét nap 10-kor találkozunk - hacsak nem mos el az esõ valamelyik reggelen!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, elkezdtem az NRS-t végleg bepepecselni, már csak egy láncot kell jól feldobni / váltótállítani. Sajnos a Nokon megtuningolására nem volt idõm (majd az elsõ versenyek elõtt kicserélgetem a teflonházakat - na nem mintha akadozna, csak hát ugye tudom, hogy mire képes. De azt a köcsögöt, aki az új rendszerû Cateye lámparögzítõt feltalálta, lánszóróval nyírnám ki (hosszú racsnis heveder / tekergetõs henger) - egészen hihetetlen, hogy ezt a mûanyag szart egy franciakulccsal kelljen szétvernem, mert beszáradt a sártól! Pár folt maradt a picinyemen, de hát,a milyen az idõjárási kilátás, mostmár marad. :)

Találkozónak viszont egy 10-et javasolnék - az nincs túl korán, de még azért reális idõben haza lehet érni, hogy estére az ember szervezkedhesesen.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Tigris! Múltkor is beparáztattál minket jól, oszt volt 10 méternyi 20 centis keréknyom... :P

Lens, elég megfekvõs az útvonal :D

én ugyan nem...csak mondtam szét van gyalázva a felsõ részen.....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

köszi de nem újdonság.....már írtam itt vagy 2 hete

Tigris! Múltkor is beparáztattál minket jól, oszt volt 10 méternyi 20 centis keréknyom... :P

Lens, elég megfekvõs az útvonal :D
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Amerre tekintettem idén, a Nagykerekûek mindent szétb...tak, és biztosították maguknak a bringások szidalmát egy egész évre, mert egy csomó út nem fog visszaalakulni magától, csak akkor ha egy egész munkásbrigád egyengeti azt egy álló hónapon át! Némelyik keréknyomba én már simán megágyazhatom magamnak. Még egy kis faki-behordás, és már akkor se látszódnék belõle, ha az ágyamat raknám bele! :(
De viszont örülhetünk is, hisz több olyan helyen ahol eddig nem volt, ott most új utakat nyomott az erdészet magának. Hajrá!

Péntekre egész napos esõt mond a metnet.hu és szombat reggelre is. Szal -ha ez igaz lesz - és ha terepre merészkedünk, nagy dzsuvával kell számolni 1-2 helyen. Már kiterveltük az útvonalat:

Üröm > Nagy Kevély nyereg > Hosszú-hegy teteje > Szerpentin > Dobkõ > Tölgyikrek > Lajos-forrás > Kõ-hegy
Ha nagy lenne a sár, az útvonal nagyjából maradhat ugyanaz, mert sok hely továbbra is kiválóan járható marad. Pl. Nagy Kevély fölfeléje, Hosszú-hegy alsó útja, Szerpentin, Dobkõ aszfalt, és akkor onnan nem a S-án mennénk a Tölgyikrekhez, hanem elõbb Dömörkapui, majd onnan a jeltelen szerpentinen föl a Tölgyikrekhez, onnan pedig kiváló a kis ösvény dzsuvában is. Kõ-hegyet kihagynánk.

Tehát: sárban is jó az útvonal, mert kis sárral ugyan kéne számolni, de nem lenne gyalázat.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ma az elsõ variációt jártam végig,de a Rámtól felfelé szétcseszték az utat a nagykerekûek
jó tekerést

köszi de nem újdonság.....már írtam itt vagy 2 hete
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
ma az elsõ variációt jártam végig,de a Rámtól felfelé szétcseszték az utat a nagykerekûek
jó tekerést

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A legelsõ tetszik. Megnézhetjük, hol pereceltem õsszel.:D

ok,köszi az infot!
remélem nem lesz vmi sürgõs munka.a nyomdászok élete már csak ilyen...
tényleg akkor vasárnap hol és mikor? 1030 margit-budai oldal üvegen belül vagy kívül?

Aki nem olvas vissza csak pár post-ot, hátsón lesz billentve.:)

http://forum.bikemag...&postcount=2420

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Nem lehetne lefele terep a vasárnapi túra? Aszfaltundorom van.

Richie: Az jön aki tud róla!:)

ok,köszi az infot!
remélem nem lesz vmi sürgõs munka.a nyomdászok élete már csak ilyen...
tényleg akkor vasárnap hol és mikor? 1030 margit-budai oldal üvegen belül vagy kívül?
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Mi a terv?:D

a variácok száma.........................................
,kisrigó, prédikáló felé -dm útvonal visszafelé- multkori dömösitek most lefelé, másikon (amelyik a rám szak parkolótól indul) fel kir kuti nyereg, aztán onnan +látjuk

vöröskõ, szerpentintn (sárga jel) le tahi felé, onnan szokásos úton fel akácos árok, pap rét

kö hegy lajosforrás dobogókõ......ilyenek

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Drusza szombaton nem akarod összesarazni a Konát :) ?

Mi a terv?:D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
De én nem akarok most kengurura vadászni!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Akkor? Marad a Pilis? Az a legjobb esõben.

Hülyeség, az Alpok jobb esõben. Menjünk oda! :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
hát rá kell neki kapcsolni, mert ha így folytatódik nem lesz sarazás :)

most jöttem, nincs sár

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Akkor? Marad a Pilis? Az a legjobb esõben.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Én ilyenkor még nem kóstolgatnám a Börzsönyt, annak ellenére, hogy közismert sárdagasztó vagyok. Egyébként is a következõ két napban esõ várható.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi lenne ha most a Börzsönybe mennénk? Ha addig nem esik, akkor jó lesz. De ha esik, akkor nem jó. Tegnap jártam ott, elég nagy volt a dzsuva a szerpentineket leszámítva.