Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Piros háromszög, ahogy kifut a Kakashegyire, mély, cuppogós sárban! Hú, az a rézsû vicces lehet. Gyalog kb ugyanakkora az esélyed, hogy seggen végzed, mint keréken: 99% ! v:D
Ausztria, Kenguruk földje!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

A lényeg, hogy mindenkinek másfele kell mutogatnia!:)

Gyalog valaki 50? Úgy mindegy a sár.

Dobogókõ-Dömös sem kispályás sár tekintetében, ha esett...

Mi végülis kétfelé mutogattunk. És sikerült is kellõképpen összezavarni õket, mert ottmaradtak tétován.

Dobogókõ > Dömös ? Ja, hát tényleg. Elég szívás az is!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Hiába beszéltük meg az ellenkezõjét, kérdésükre csapatunk fele egybõl készségesen mutogatott! Ennyit az ígéretrõl.

A lényeg, hogy mindenkinek másfele kell mutogatnia!:)

Gyalog valaki 50? Úgy mindegy a sár.

Dobogókõ-Dömös sem kispályás sár tekintetében, ha esett...

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
De a 25 km az olyan kevés! Persze ha elõtte zuhog, akkor az is bõven elég lesz! :D

Ja, a quadosok. Hiába beszéltük meg az ellenkezõjét, kérdésükre csapatunk fele egybõl készségesen mutogatott! Ennyit az ígéretrõl. :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Még nekem is csak 50% a részvétel mert elõzõ nap Halacska szülinapját ünnepeljük és nem tudom hol ér a reggel :cheers:
De a 25 km-re elég 12-kor elrajtolni bringával :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nagyon jól hangzik, ha nem szakad egész nap, benne vagyok.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Emlékeztek még a pénteki laza pilisi túrára? Emlékeztek, hogy jöttek a quadosok. Errõl van egy vicces kép:

http://img2.tar.hu/n.../28989662.jpg#3

Ez tényleg jó :)
Azon tanakodnak,hogy merre lehetnek a többiek csak nem merik tõlünk megkérdezni:D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Ha jól értem az 50 km-et nevezzünk "bringás" verziónak. :)

Dit, te nem ezt említetted nekem?

Bingó :)
De,pontosan errõl beszéltem!
De az oda és visszautat is bele kell kalkulálni,tehát Dömösrõl vissza,így megint csak belecsúszhat egy laza 100-asba:D

www.szaguldoviragok.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Más. Kinek van kedve szombaton egy jó kis TT-hez? Van bringás verzió is:

Ha jól értem az 50 km-et nevezzünk "bringás" verziónak. :)

Dit, te nem ezt említetted nekem?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Emlékeztek még a pénteki laza pilisi túrára? Emlékeztek, hogy jöttek a quadosok. Errõl van egy vicces kép:

http://img2.tar.hu/n.../28989662.jpg#3

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

...és még nem is ti kaptatok defektet, az irgalmatlan méretû bögölyök között.

Sajna múlt nyáron ebbõl rendesen kijutott nem messze Diósjenõtõl az erdõben. Nagyon durva volt! Zedet egyfolytában csapkodnom kellett, egyébként nem csinálta volna meg a defektjét! :D

Más. Kinek van kedve szombaton egy jó kis TT-hez? Van bringás verzió is:

http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1277

A hosszú táv 50km, de azzal az a gond, hogy ha pénteken esik az esõ, akkor a Piliscsaba > Klotildliget > P.szántó szakasz nagyon durva lesz.
Ezért arra az esetre maradna a 20 km-es verzió, ami szintén Hûvösvölgybõl indul, de csak Klotildligetig tart, tehát talán nem lesz olyan gáz a dzsuva. A rajt a kiskörön 200Ft. :D És persze Klotildligetrõl még haza is kell tekerni - vagy: vonat (fél óra Bp-ig)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ne cifrázzuk: szántás.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 hozzászólás
az jó hely volt
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Hát nemtom. De nekem vannak emlékeim egy síknak "tûnõ" rétrõl, ahol a random felbukkanó 30 centi mély gödrökben fölfelé senyvedve majd beléhaltam! Meg volt pár viccesen nyálkás rész, ahol úgymond gyakran hallhattuk, hogy "de egyébként ez szárazon tök jó". :D Szóval ott a helyünk. ;)

Ez ott vagyon Szokolya mellett. Mi is megtaláltuk Natival jól most télen. Csak én úgy érkeztem oda, hogy már nem forgott el se az elsõ, se a hátsó kerekem. Rövid tisztogatás után már csak 5 kiló plusz volt a kerekeken, úgyhogy folytattuk az utat. A rét után az erdõben az egynyomos felfelé viszont jó volt, még így sarasan is.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Szóval mindenkit szeretettel várunk! ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
...és még nem is ti kaptatok defektet, az irgalmatlan méretû bögölyök között.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hát nemtom. De nekem vannak emlékeim egy síknak "tûnõ" rétrõl, ahol a random felbukkanó 30 centi mély gödrökben fölfelé senyvedve majd beléhaltam! Meg volt pár viccesen nyálkás rész, ahol úgymond gyakran hallhattuk, hogy "de egyébként ez szárazon tök jó". :D Szóval ott a helyünk. ;)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Most én is visszaolvastam néhány oldalt. Nagyon jó volt a hangulat, és azóta sem lett rosszabb.:)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ja igen! Elfelejtettem írni, hogy mire kattints, hogy megkapd az idézni kívánt post címsorát.:) Bocsi!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Köszi, már az összes ilyen kék biz-baszra próbáltam böködni, hasztalanul. :no_tak:
Hiába no, aki mod az mod! :)