aha, azt hittem a pesti oldalra gondolsz. akkor viszont nemtom melyik egyirûnyúra gondolsz.
http://www.gmap-pedo...r.com/?r=835198
http://www.gmap-pedo...r.com/?r=835204
a 3. változat pedig h tovább mész a budafokin a Lágymányosi utcáig ott balra és egy jobb, ball kombinációval kint vagy a Petõfi-hídnál és ekkor mindenhol szabályosan közlekedtél;)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. April 05. - 19:42
Posted 2007. April 05. - 16:06
na igen .. én a budai oldalra értettem ... mert arra járok azon a bringaúton(L. híd-Á. híd csak ott(gellért szálló elött) a 4es miatt van 1 kis szünet... aztán azt ki kell kerülni vhogy... látam embereket lemeni az alsóra aztán fel a lépcsõn de az nekem nem teccik nagyon, a patent cípûmbe úgy mozgok mintvalami balerína...
Posted 2007. April 05. - 15:16
juteszembe valaki mondja már meg nekem, hogy kétkeréken Petõfi híd- Szabadság híd között mi a helyes útvonal oda vissza..? me én elég életveszélyes megoldásként az egyirányú uccát használom oda is vissza is
budai oldalon vezet a bringaút, hülyeség h át kell menni budára, de sztem ez a legjobb megoldás, ha nem szeretsz a kocsik közöt tekerni. Szabadság-híd meg asszem már le is van zárva az autók elöl, úgyhogy ott "szabad a pálya";-)
u.i.: nincs lezárva a híd csak nem lehet a túloldalról sehova eljutni:D
link
Posted 2007. April 05. - 14:47
juteszembe valaki mondja már meg nekem, hogy kétkeréken Petõfi híd- Szabadság híd között mi a helyes útvonal oda vissza..? me én elég életveszélyes megoldásként az egyirányú uccát használom oda is vissza is
Posted 2007. April 05. - 14:35
Klufi, nekem is, most indultam HHH, aztán majd f5 L bi hídfõ és irány a Jani
Posted 2007. April 05. - 14:24
Kala, 16:20 körül elvileg jó a Lágymányosi hídfõ, mondjuk budai oldala, ahogy leér a kerékpárút.
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2007. April 05. - 13:31
Ezeket olvasgatva azért néha sajnálom hogy már nincs meg a Stinky
Posted 2007. April 05. - 13:28
Sztem lenn, bár attól is függ, h hova lesz a menet, meg, h van-e nálad telefon (azaz mennyire könnyen találjuk meg egymást
)
Mondjuk n5 körül Boráros vagy Lágymányosi vmelyik hídfõ, stb.
Útvonaltippnek meg; (huhh mennyit jelent, h van térkép
) Normafától S+ KFKI-ig, dirtöknél jobbra S körre, majd P, P+ repemlékmû, bánya, majd sárgán vissza, aztán Makkosmária és meglássuk onnan merre mit.
Mondjuk n5 körül Boráros vagy Lágymányosi vmelyik hídfõ, stb.
Útvonaltippnek meg; (huhh mennyit jelent, h van térkép
Posted 2007. April 05. - 13:13
Posted 2007. April 05. - 12:54
Belefér, megvárlak, illetve addig max keringek hegyen, úgyis akartam kérdezni, h megvan-e még, ami miatt annyira nyaggattalak, mert közben összejött sok zöldhasú.
Ja tényleg, Jani alatt mit értesz, CC vagy lejtmenet?
Ja tényleg, Jani alatt mit értesz, CC vagy lejtmenet?
Posted 2007. April 05. - 12:48
4-kor végzek, aztán szerintem János hegy. Korábban sajna nem megy, pedig lenne kedvem.
Posted 2007. April 05. - 11:42
Valaki ma 1-2 körül, Pilisbe, vagy HHH-ra nem társulna egy pár órás tekergésre?
Posted 2007. April 05. - 08:23
Ugy néz ki hétfõn néhányan csapunk egy kellemes túrát Törökbálint mögött az iharosban. Kb 60-70km lesz. Ha valkinek van kedve akkor 10-kor találkozunk a Budaörsi Auchan híd Törökbálint felöli hídfõjénél a gyümölcsösnél. Ha valkit érdekel szivesen írok részleteket.
Posted 2007. April 05. - 08:18
Ez a Naszály környék jó! Tavaly fedeztem fel, mikor elindultam BEAC maxit bejárni, csak az ellenkezõ irányba indultam el a kéken.... :mybad:
Sajna volt pár kidõlt fa, de tuti kis mászókák, singletrackek voltak.
Sajna volt pár kidõlt fa, de tuti kis mászókák, singletrackek voltak.
Posted 2007. April 05. - 07:40
Nekem támadt néhány lyuk a mezemen! Fõleg a cipelõs, akácos rész után.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. April 04. - 15:26
Volt, csak nem úgy hívták.
A vasárnapi után úgy nézek ki, mint akinek haragos macskája van.
A vasárnapi után úgy nézek ki, mint akinek haragos macskája van.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_Charon_*
Posted 2007. April 04. - 15:16
vendég_Charon_*
Nem lesz négykézláb, meg rövidítés, legfeljebb "van ott egy ösvény" Pite módra.
Prímán beletanultam ám, bárhol találok vadcsapást
Idén még nem is volt mezszaggató túra... hmm.
Prímán beletanultam ám, bárhol találok vadcsapást
Idén még nem is volt mezszaggató túra... hmm.
Posted 2007. April 04. - 15:04
nincsenek jó emlékeim a rövidebb utakról
(bár ez nem Dante hibája)
1x a KétBükkfa nyereg felõl sikerült négykézláb megmászni a Pilist alig rá 3 órára pedig a Rámszakadék felõl Dobogókõre mendtünk fel elég erõsen földhözlapulva
lehet ám csak engem szivattak
1x a KétBükkfa nyereg felõl sikerült négykézláb megmászni a Pilist alig rá 3 órára pedig a Rámszakadék felõl Dobogókõre mendtünk fel elég erõsen földhözlapulva
Posted 2007. April 04. - 14:47
majd "mutatok egy rövidebb utat"...
Az jó, úgysem bírom a hosszú távot
Posted 2007. April 04. - 14:45
hozé, Dante megy valószínûleg
Én biztos nem, mert Vértesezem.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Sign In
Create Account

Back to top