Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Én is voltam kint szombaton és már tudom hogy ki volt az a 3 bringás, aki szembejött velem és az egyikük ismerõs volt, de nem tudtam, hogy honnan. :)

A sebesség mindent megold.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Letekertük tandemmel a hosszú hétvégén az isaszegi csata hosszútávját mi is. Meglepõ módon mindenhol le tudtunk menni (Mély-árokba is :)), és a bozótost, meg a vasúti átjárót leszámítva mindenhol tekertünk felfele.
Bónusz hegynek kétszer megmásztuk a Bolnokát, mert elnéztük a piros-sárga elágazást, aztán viszamászásnál meg valahogy egy másik emelkedõre keveredtünk rá, mint amin lefele haladtunk :D
Tényleg nagyon szép, megérte volna a két kör, ha ráérek.

Moszt hétvégén ha lehetõszégünk lesz rá, akkor áll a 14-e túra.
Kizáró ok, haszmenész-hányász. Addig csak elmúlik...

OFF:
íme a városi cirkáló
http://kep.tar.hu/ch...1950/29343637#2
a hajtómû meg a kukába, mert felkapja a láncot, szóval, ha van valakinek egy felesleges, szóljon
ON

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Képeket majd rakjatok fel. Sajnálom, hogy kimaradtam ebbõl a nagy túrából. (Bár biztos meghaltam volna már az elsõ nap.)

Paullal és egy barátjával mi szombaton a Velencei "hegységben" voltunk. Érdemes elmenni ilyen egy napos tekergésre. Jó meredek kaptatók vannak, szerencsére mire kifulladnánk már vége is. Változatos növényzet és a csúcsokról gyönyörû kilátás. Van látni való bõven. Érdemes felkeresni a sok nevezetes sziklát.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Ott már Lackó is visszavett a 130-as pedálfordulatból :D

No azé'! Már kezdtem azt hinni, hogy hatalmas hiba volt rábeszélni egy kólára a Zsámbéki cukiban, amikor elléptünk. :D Nekem is elég vánszorgós volt az utolsó domb hazafelé. De örülök, hogy a HHH nekem már kimaradt, mert így még éppen világosban haza tudtam érni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Na - mi is megjöttünk. Mókás volt. Nyomtam 272 km-t 3870 m szinttel 3 nap alatt. Picit elkókadtam. :)

Na mi még megtoldottuk egy HHH-val. Ott már Lackó is visszavett a 130-as pedálfordulatból :D
Mire hazaértünk, már ott várt Zsizsi a csomagokkal!
Ausztria, Kenguruk földje!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
hát én csak a környéken körözgetem a kis pandúral ... és rá kellett döbbenem hogy az alföldön bármerre megyek Szembeszél van :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na - mi is megjöttünk. Mókás volt. Nyomtam 272 km-t 3870 m szinttel 3 nap alatt. Picit elkókadtam. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Börzsönyi utak valóban botrányosak. Mi múlthéten tapasztalhattuk, a megszáradt, min 20cm mély zsuk-nyomkat, amik gyönyörûen megvezetik a gummát, ha nem vagy képes kilómétereken (pikantéria kedvéért felfele) egy 10cm-es vájuban tekerni. Monnyon le a keréknyom
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
A Pilishez hasonlóan a Börzsönyben is, fakitermelés címszó alatt tönkretettek egyes útakat. Ma a sárgát kóstoltam meg Kóspallag és Nagybörzsöny között. Úgy a 80%-a haza van vágva.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

OFF
H.Zoli!

A Zasszony meg belekerült a "másik" újságba illusztrációnak.
Mondtam én, hogy sokra viszi!
Hajrá Kriszta!
:)

Igen, láttuk mi is, hogy mekkora "sztárok" lettünk!:D
Te is benne vagy abban az újságban amelyiknél a Nati dolgozik. Megjelent a 7 cukis túra cikk.
Natit még ne keresd, vadul tekernek visszafelé a Vértesbõl.:) Mi csaltunk, mert ótóval mentünk (csirkék vagyunk), azért értünk ilyen korán haza. Õk szerintem 6-körül érnek haza. Szerintem ma már nem lesz kedvük képeket töltögetni, pedig én is kíváncsi vagyok, mert most is sokat fotóztak

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nati!
Hol vannak az isaszegi túráról a fényképek?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Grat hozé a T.túrához :P azért akor fogok igazán gratulálni ha Futva is így fogjátok nyomni :D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
OFF
H.Zoli!

A Zasszony meg belekerült a "másik" újságba illusztrációnak.
Mondtam én, hogy sokra viszi!
Hajrá Kriszta!
:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Lemaradás 100:

Szint 2100m.
Defekt kb. 8 darab 3 fõre számítva.
Tekert idõ 6.46, össz idõ 9.30. (na ja, a válloncipelést nem méri a Polár. Meg a defekt szerelést sem.)

Zsíroskenyér, gulyásleves, narancs, csokinyuszi, csokitojás, szuper ellátás, jó szervezés.

Utolsónak indultunk 9-kor, és egyszerre értünk be a két elsõ futóval, akik 6-kor indultak.
Kis eltévedés, kis bónusz hegy.

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Assasinbug: 1es változattalmegyek oda visza :P és arra az egyirányúra gondoltam ami a rakpartól megy befele... :P

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Csókolom a lábid' nyomát is! Szép szám, fõleg a vége :D

Ezek szerint azért idõben érkeztél meg tegnap :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Mi a Vértesben leszünk. Húsvéti locsolótúra a rézfaszú bagoly emlékére :D

Kala: 257 666.
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Lesz vki az Õrségben az ünnepek alatt, akinek lenne kedve társulni csapatni egy keveset? Velemér - Lenti - Lövõ háromszögben fõként :)

@Zed; írtam néked reminder SMS-t
@PTom; neked meg választ :)

Még vmi; nem tudja vki, hol lehet Briko nadrágot, vagy ahhoz hasonló szabással rendelkezõt kapni? Nagy mellkasra való kantár, de passzentosabb lábszár, és a betétje kicsi, vékony és puha...

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
aha, azt hittem a pesti oldalra gondolsz. akkor viszont nemtom melyik egyirûnyúra gondolsz.
http://www.gmap-pedo...r.com/?r=835198
http://www.gmap-pedo...r.com/?r=835204
a 3. változat pedig h tovább mész a budafokin a Lágymányosi utcáig ott balra és egy jobb, ball kombinációval kint vagy a Petõfi-hídnál és ekkor mindenhol szabályosan közlekedtél;)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
na igen .. én a budai oldalra értettem ... mert arra járok azon a bringaúton(L. híd-Á. híd csak ott(gellért szálló elött) a 4es miatt van 1 kis szünet... aztán azt ki kell kerülni vhogy... látam embereket lemeni az alsóra aztán fel a lépcsõn de az nekem nem teccik nagyon, a patent cípûmbe úgy mozgok mintvalami balerína...