Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. April 18. - 19:51
De azért ne feledkezzünk meg Ló Szerafinról, Vacskamatiról, Szörnyeteg Lajosról és Aromóról, a fékezhetetlen agyvelejû nyúlról sem! Nélkülük nem teljes a csapat.
Posted 2007. April 18. - 19:31
H.Zoli! A Pomogácsokkal vigyázni kell, mert múltkor Brukner Szigfrid mondta, hogy ármányosan rátok csaptak!
Azért lehetett ennyi baleset? Nembaj, majd legközelebb Mikkamakka és Dömdödöm vigyáz rátok!
Azért lehetett ennyi baleset? Nembaj, majd legközelebb Mikkamakka és Dömdödöm vigyáz rátok!
" A Cube el van vetve! "
Posted 2007. April 18. - 17:42
Bed nyúz: a cukik nem az erdõben vannak.
Keresd pl: Pilisszentkereszten a Szántó felé vivõ úton, vagy Szántó fõútján. Vagy a legújabb áutdóórsportban van egy cuki-cikk
Keresd pl: Pilisszentkereszten a Szántó felé vivõ úton, vagy Szántó fõútján. Vagy a legújabb áutdóórsportban van egy cuki-cikk
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2007. April 18. - 16:59
itt valami árulás van, én is tekergélek azért erdõbe (igaz outin) de én még 1 cukrászdát se találtam
Posted 2007. April 18. - 16:54
Cuki csajok, cuki cukrászdák, kell ennél több? Remélem az idõ is cuki lesz.
A Pampalini meg hozzon magával lepkehálót!
Nati! Most már tudod kik a pomogácsok?
A Pampalini meg hozzon magával lepkehálót!
Nati! Most már tudod kik a pomogácsok?
Posted 2007. April 18. - 16:27
H. Zoli: ebben lesz cukilátogatás, ne aggódj! És nem csak egy.
Dante, Hozé, persze gyertek nyugodtan, csak azért irtam azt, hogy tudjátok, mire számítsatok.
Dante, Hozé, persze gyertek nyugodtan, csak azért irtam azt, hogy tudjátok, mire számítsatok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. April 18. - 15:40
Ha lesz benne legalább 2 cukilátogatás, akkor szerintem elkisérem Krisztavirágot én is. Legfeljebb nehezítünk magunknak egy kicsit az útvonalon. Naaa! Hozévirág! Gyere mán!
Posted 2007. April 18. - 15:20
Is-is!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2007. April 18. - 14:47
A kérdés csak az, hogy térben vagy idõben hosszabb az az út ?
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. April 18. - 14:41
Olyan rövidebb út, ami hosszabb? Ez a Pite egy zseni! Matematikusnak kellett volna mennie, nem dokinak!
Posted 2007. April 18. - 14:18
Zed!
Ebbõl a szempontból nem Dante a veszélyes, hanem Pite.
Mert akkor az vagy cipelõs, vagy tüskés, vagy egyszerûen hosszabb.
Ebbõl a szempontból nem Dante a veszélyes, hanem Pite.
Mert akkor az vagy cipelõs, vagy tüskés, vagy egyszerûen hosszabb.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. April 18. - 13:40
Szerintem simán beadod majd nekik, amikor már jól el vannak fáradva: - tudok egy rövidebb utat!
Még örülni is fognak neki... egy darabig...
Még örülni is fognak neki... egy darabig...
Posted 2007. April 18. - 13:22
Én csak vicceltem, eszembe sem jutott odapofátlankodni.
hozévirág
Majd megyünk jó kis extra-nehezítésekre, itt csak nem szólnak meg érte.
csabivirág
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2007. April 18. - 12:00
hozé, gyere nyugodtan !
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. April 18. - 11:58
Én csak vicceltem, eszembe sem jutott odapofátlankodni.
hozévirág
hozévirág
Posted 2007. April 18. - 11:39
Azért csak hogy tisztában legyetek vele, mire készüljetek vasárnap: néhány kezdõ csajszi is lesz velünk, tehát olyan aki terepen még soha sem tekert igazán.
Jól gondoljátok meg, mert lehet, nektek ez szenvedés lenne.
Jól gondoljátok meg, mert lehet, nektek ez szenvedés lenne.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2007. April 18. - 11:34
Posted 2007. April 18. - 11:29
Dante! Azért ha mész, a lepkékkel vigyázz!
Posted 2007. April 18. - 11:19
Itt most sajna nem Te leszel a túravezetõ, így jössz szépen a mi tempónkban:DMár Dit is mondta a vasárnapit, majd lehet, hogy megyek, jól lefáradtan, nehogy túlhajszolós-hajcsáros legyek.
www.szaguldoviragok.hu
www.szaguldoviragok.hu
Posted 2007. April 18. - 11:08
Örömmel látunk titeket!
Már éppen attól féltem, hogy egy férfi sem fog vigyázni az erdõben tévelygõ lányokra.
Már éppen attól féltem, hogy egy férfi sem fog vigyázni az erdõben tévelygõ lányokra.