Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. május 25. - 16:16
Írta 2007. május 25. - 12:54
szerintem minden ilyen figura baromi veszélyes, mérlegelni kell az elõnyöket és a rizikót.
B
Amúgy sem tudom, hogy hogy bírjátok, amikor egy dög nagy busz/kamion pont az orrotok alá nyomja a füstöt... Ha már betyárbringa, akkor fel a villamossinekre, és kapaszkodni a villamos hátuljába, még az is kevésbé veszélyes.
Írta 2007. május 25. - 12:49
Te szegény, mindég beleütközöl v.kibe!
Hol egy néni+a kutyája, hol egy papi+az ótó!
Egybe vagy? Gép megúszta?
Amúgy meg, szélárnyékban nyomni valóban nem bölcs dolog! Részben az emberi genyaság - lsd. alább - részben a váratlan szituk miatt. Egy a lényeg, a bringás húzza a rövidebbet.
Írta 2007. május 25. - 12:08
Írta 2007. május 25. - 11:21
Mintha tudna vezetni... Nem ez a lényeg, hanem, hogy ez egy direkt ráfékezés volt, semmi sem "ugrott be" az autó elé. S mégis miféle ember az, aki ott hagy az úttesten egy vérzõ másikat.
Dante, ha van jogsid, talán mond valamit a követési távolság! Az ugyanis azt mondja, hogy úgy válaszd meg, hogy minden körülmények között meg tudj állni az elötted haladó mögött. Nincs semmiféle kifogás, hogy rossz volt a féklámpa, hirtelen fékezett, csúszott az út....... Mindig a hátulról jövõ a hibás. Ha meg egy teherautó után mész, az nem is lát téged és észre sem veszi, hogy az agyad felkenõdött a platóra. Én már csak tudom! Tavaly egy merci sprinter belémállt hátulról és csak egy icipici lökést éreztem, mint amikor egy szélfuvallat meglöki a ponyvát.
Ettõl függetlenül egy szemét patkány volt az autós, de örüljön a Nyurgusz hogy ennyivel "megúszta". Tanulság:nem kell szélárnyékozni, mert mire eljut az agyadig, hogy felvillant a féklámpája a követett autónak, addig az olyat lassulhat, hogy már csapod is szét a fejedet a hátulján! Én nagyon haragszom a sok idióta donorjelöltre, és remélem az ismerõsök közül nem kell meglátogatni senkit a kórházba.
Írta 2007. május 25. - 10:04
Sanyi esetében az a durva, hogy az autós rohadék kipörgõ kerekekkel továbbállt, szegény meg ottmaradt törésekkel az aszfalton. Lehet, hogy hibázott a szélárnyék miatt (oké, büntesséék meg 10.000 forintra), de az autóst biztosan bekaszniznám, minimum gyilkossági/súlyos testi sértési kisérlet + cserbenhagyás...
Sanyinak azért lehetett volna annyi esze hogy nem áll be olyan kocsi mögé szélárnyékba amibe belerongyolhat satufék esetén. Én is rendszeresen nyomatok buszok mögött szélárnyékban, de egy tömött 7es busz nem nagyon tud olyat lassulni (már csak az utasok miatt sem illik) hogy belerongyoljak. A kisebb buszok, teherautók már sokkal veszélyesebbek, az edzõgéppel nem is nagyon állok be mögéjük mert azon csak egy gyík V-fékem van. (A másik, hogy efféle dolgokat csak ismert útvonalon érdemes mûvelni ahol tudod h. milyen állapotú az aszfalt...)
Írta 2007. május 25. - 09:51
ha megállt volna, kihívják a zsarukat, akkor lehet nyurgusz 50 ropit is kifizet, talán még a jogsiját is elveszik pár hónapra, ha van neki
Mintha tudna vezetni... Nem ez a lényeg, hanem, hogy ez egy direkt ráfékezés volt, semmi sem "ugrott be" az autó elé. S mégis miféle ember az, aki ott hagy az úttesten egy vérzõ másikat.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. május 25. - 09:02
Talán Chikkóval történt, hogy belerongyolt az autójába egy Audi, majd kiszáll két termetes bútordarab, és közli, hogy "fizesd ki a káromat" - "de te voltál a hibás" - "leszarom, fizesd ki, vagy szétverem az arcod" Chikkó nem adta, ezért elveték tõle a tárcáját és elvitték minden pénzét (sajnos volt nála).
Írta 2007. május 24. - 23:06
Írta 2007. május 24. - 22:12
Írta 2007. május 24. - 22:01
Dante : Abbol amit eddig irtak rolad (amortizacio , emberfeletti teljesitmenyek hegyre fel ) arra kovetkeztetek hogy te egy picit olyan erovel legyozok mindent tipus vagy. Nem felsz hogy szet fogod tekerni a labadat? Mert ami most meg szintiszta elvezet, egy par ev mulva szintiszta szenvedes lehet.
Nem, azért én fokozatosan álltam erre rá. A hátammal volt probléma tavaly - a derekam nem bírta a terhelést, de fél télen át gyúrtam rá (úsztam, glüközamin stb...), s egészen rendbejött. Volt egy részleges izomszakadásom, s a néni mondta az ultrahang során (akkormár ugye jól körülnézett), hogy a térdizületem is tök jó ép, ezzel nagyon megnyugtatott. Fájdalomküszöb fölé sohasem nyomom, s mindeig felöltözöm, vagy bekrémezem a hûvösben.
Sanyi esetében az a durva, hogy az autós rohadék kipörgõ kerekekkel továbbállt, szegény meg ottmaradt törésekkel az aszfalton. Lehet, hogy hibázott a szélárnyék miatt (oké, büntesséék meg 10.000 forintra), de az autóst biztosan bekaszniznám, minimum gyilkossági/súlyos testi sértési kisérlet + cserbenhagyás...
Írta 2007. május 24. - 21:31
nekem is szines a térdem, meg itt ott lekopott a bõr rólam /alkar, csukló, térgy'../ egy öreg zõd szuzukis papa "elterelte" a figyelmem, egyenest, egy jól szintbe rakott csapadékelvezetõbe...
Írta 2007. május 24. - 21:01
Dante : Abbol amit eddig irtak rolad (amortizacio , emberfeletti teljesitmenyek hegyre fel ) arra kovetkeztetek hogy te egy picit olyan erovel legyozok mindent tipus vagy. Nem felsz hogy szet fogod tekerni a labadat? Mert ami most meg szintiszta elvezet, egy par ev mulva szintiszta szenvedes lehet.
Írta 2007. május 24. - 17:14
Az ilyen "stílusú" sofõrõknek meg hasonló élményt kívánok egy kamionnal, frontálisan. Az esélyek akkor nagyjából azonosak - némi plussz büntetéssel!
Írta 2007. május 24. - 16:29
vendég_Charon_*
Írta 2007. május 24. - 15:25
Volt egy nagy megrakott teherautó...
Kapaszkodtam :D:D
De mit ér az erõ, ha az idomított harci lepkéket ráuszítom Dantéra! ;-)
Írta 2007. május 24. - 14:37
Én a Moli-pihenõhöz mentem fel nagytányér-kónuszon a múlt héten.
Igaz, hogy a bicikli a vállamon volt...
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. május 24. - 14:33
De a Margit-hídat még így sem hiszem.
Azért a déli oldaláról elég húzós. Nem árt vagy 30 méter sinamikus kötél. Persze közben a bicaj függhet a hátadon - akár nagytányéron.
Írta 2007. május 24. - 14:31